Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (3)

мене вже з 37 діставали
    при тому, шо я всім на питання *коли будеш родити?* відповідала *не знаю, орієнтовно кінець серпня +/- 2 тижні*
    як то мою маму злостило, *як ти не знаєш коли ти народиш??? ти безалаберна!!!*
    і тоді почались лекції про те, шо терм іни лікарські і терміни природні не завжди співпадають і т.д. і т.п.
    все одно - шодня коли дзвоню, чую - я так бігла, мало серце не вискочило, думала ти вже

де логіка??

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

ну от мене два лікарі сьогодні помучли своїми профілактичними бесідами
    хоч бери трубку не піднімай

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

моя дитина росте *нє по дням, а по часам*
    має такі сильні ноги, шо коли починає їх розминати, то здається, що зараз прорве шкіру точно. я гладжу, прошу - мамі боляче. та де там, ше сильніше випихає

2. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

краще бери
    бо вони спереживаються і в гості прийдуть :girl_smile:

3. natorella

natorella Well-Known Member

4. Orman

Orman Модератор-бомба

мене свекруха питала коли термін і я чуть правильний не сказала, а чоловік так на мене уважно подивився в мами за спиною і сказав на два тижні пізніше :)

5. Logos

Logos Member

Дівчата я до Вас по пораду, мене в ночі хапають корчі, що це може бути, а то деколи так схопить, що аж сльози течуть

6. Orman

Orman Модератор-бомба

ну та же корчі і є. Це кальцію з калієм не стає, ну і маля перетискає судини - ноги не отримують досить крові (це так я сильно спростила).

7. tsarivna

tsarivna New Member

пробуйте трішки зарядку для ніг, тримати по кілька раз в день ніжки догори, ну і збільшити вживання кальцій-магнію.

8. Logos

Logos Member

дякую дівчата, буду тепер вживати побільше сиру, а то щось він мені зовсім не смакує, але треба.

9. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

О! То ви просто моя сестра! Я теж зі Сихова, теж приблизно 24-25 тижнів вагітна, теж хапають корчі і теж не люблю сиру! Це ж треба!!!

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

в сирі не так багато кальцію, а от у кунжуті і маці найбільша доза. Я полюбляю казінаки з кунжута, смаааачно ну і дуже корисно!

11. Logos

Logos Member

попробую і я таке їсти,
    , я б не проти мати ще одну сестру:)

12. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Була сьогодні в лікарні, поклали мене в патологію через сідничне передлежання:sad: Я сказала, що не хочу в лікарню, що добре себе почуваю, так та дохторка так на мене викричалася:girl_devil: Завтра йду аналізи здавати.. Замахало вже то всьо:girl_mad: Хочу вже вродити:girl_cray:

13. anka

anka Well-Known Member

корчі-брак калію. Ваші друзі- курага, родзинки, фініки ітд. А кальцію дійсно найбліьше в кунжуті- в 100 г 1024 мг , в той час, як у всім масово нав'язуваному сирі бл 74 мг. на другому місці після кунжуту- мак, а сирок, здається в кінці першої десятки

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ото Ви справді дали маху :)
    я мала на увазі, що влітку тяжче :)
    памятаю, як я на 42 тижні чітко промацувала крізь шкіру Дмитриковий хребет весь по хребцях :)

15. klen

klen Well-Known Member

Я от думаю сходити в ЖК чи забити. Вже місяць не була.
    Хороша в мене лікарка не дзвонить не турбує, але може ще разок сходити всетаки для кількості. Бо щось я себе геть безвітповідальною почуваюся Гемоглобін свій не перевіряю(і так знаю що коло плінтуса буде).
    У пологовому не була, ні з ким не домовлялася.

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

А корчі мене за лидки хапали коли з ранку потягалася. І то так не подецкі. Знайшла спосіб. Тре коли потягаєшся ступні не випрямляти а тримати зігнутими під 90* - тоді все гуд.

16. cjomcjomka

а мене якраз в такому положенні хапало :)

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

так, купіть собі кунжутне насіння (там де сухофрукти), воно капєєшне і помічне - по пів ч л. щоранку
    а також курага, та що не така гарна світла, а трішки "гірша" кисліша - то натуральніша (або вимочуйте)
    а якщо мак перемолите і будете запарювати як каву - це взагалі супер, там і магній

18. cjomcjomka

Мене во запросили на весілля :) за місяць весілля, думаю, що б то вдягти. Прикол в тому, що я нормально влізаю у звичайну вечірню сукню, і непогано в ній виглядаю. Але чоловікові не подобається, що сукня закоротка. А мама сказала, що мені на терміні, який в мене тоді буде, взагалі треба ледь не балахон до підлоги. І що в облягаючій сукні - то взагалі непристойно. Виходить, в мене немає смаку. Шановні вагітні, в чому ходите на забави?

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та чого непристойно, якщо довжина нормальна (не тазобедренна повязка:)) - то мені здається навіть дуже пристойно, особливо якщо лишніх кг дуже не маєте і животик акуратненький.

20. cjomcjomka

Бог його знає, що в мене там лишнє... То ж так не поймеш, що там лишнє, що ні - 62-63 кг на 174 см зросту... виглядає нормально. Живіт не огромний, поперек ще не прогинається, важкості якоїсь такої в рухах нема. ну дивлюсь на себе - гарна, блін (хвали мене, моя губонько:girl_dance:))
    не повязка. Трохи довше, ніж до середини бедра. І таааке малииииинове :sad: і туфельки малииииинові, смачного кольору хоч їж. нічо іншого не хочу. Короче, не схоче чоловік зі мною такою йти - не візьму його з собою. Ну хіба 5 кг за місяць наберу, тоді подивимось.
    Тим більше, що в мене може бути ще одна місія на тому весіллі - водій стилізованого весільного кортежу, завезти молодих з РАЦСу до кафе :) Не хочу бути балахониста.

Статус теми:
Закрита.