Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

я хотіла щоб то була однозначно жінка, сама не знаю чому
    решта - інтуїція і довіра людині-лікарю, яку я бачила перед собою
    хоч відгуки в неті я всеодно прочитала і з тими, хто в того доктора, котрий мене цікавив (а їх було двоє) я поспілкувалась. Останнє було результатом остаточного вибору

2. zetta

zetta Well-Known Member

а я вибирала перший раз по рекомендацiям.... Роксоляна Дiонiзiвна - неприемна зустрiч, надто самовпевнена пiсля ii пророцтв "вродиш завтра" ми ше славненько носились мiсяць. За який найшли собi iншого лiкаря - говорила з ним раптом пару хвилин в коридорi i того менi було достатньо. Зараз не шукаю нiкого, бо маю зовсiм iнший внутрiшнiй стан навiть не можу того пояснити.

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Аналогічно. Теж не знаю чому.
    Мені мою лікарку порадили в ЖК, там де стояла на обліку. Хоча перед тим начиталася купу форумів, мала невеликий списочок лікарів з позитивними відгуками, але все-таки вирішила, що піду до тої. Познайомлюсь, хоч якесь враження складеться. На ній і зупинилася. Чому? Якось все в неї було гармонічно. І професійний підхід до пацієнта, і чуйне людяне ставлення.Нічого не забагато. Не шкодую зовсім, що пішла до неї.

До речі, дві мої коліжанки теж пішли по рекомендаціях лікарів з ЖК і обидві дуже задоволені.

---------- Додано в 09:01 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я вночі в пологовий їздила. Прокинулась від того, що відчуваю як мене щось заливає. Я в туалет ледве добігла а там корок відійшов . Дзвоню свому лікарю, каже їхати в пологовий там оглянуть. Черговий лікар оглянула, серце малятка послухала. Сказала, якщо хочу залишатись то можу залишитись. Так як вона не була категорична я поїхала додому. Далі були перейми кожні 10-15 хв. Зараз маю перерву в переймах. Але дзвонив мій лікар, хоче оглянути мене. То зараз збираюсь і знов їду.

5. zetta

zetta Well-Known Member

Хельгочко, шойно про вас якраз подумала. З Богом, хай маля родиться легко та здоровеньке.

6. natorella

natorella Well-Known Member

от і я не шукаю. якось пускаю все самоплином. нічого не готую
    прочитала одну тоненьку книжечку про пологи вдома і пологи в пологовому. прийшла до висновку - з настроєм моїх домашніх буде важко родити самій. хіба тупо не встигну
    преконувати їх просто не хочу, не хочу доводити нічого
    краще буду акумулювати сили і аргументи для ПБ

---------- Додано в 09:34 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

хм, корок може відійти і задовго до пологів. якшо не підтікають води і не чуєте перейм - то най би не лазили туди??

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Знаю, що вже 100 разів писали, але як кому не тяжко напишіть ше разок, або тицьніть носом.
    Чим ви прали дитячі речі?

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я прала колись "ушастим нянем"..потім прочитала шо там купа всього-всього. потім перейшла на дитячий Амвей порошок. поки чекала на амвей, то прала дитячим милом. до речі, коли народиться мій мацьопик буду прати теж дитячим господарським милом без запаху - там точно ніякої хімії нема (я його тру на терці і сиплю туда, де порошок має бути. відпирає чудово, ніякого приторного запаху, 1 мила вистачає на 5-6 пранів).

9. vanilia

vanilia Miracles are real

Коли з донечкою готувалась у пологовий, то її речі прала дитячим порошком і обов'язково 2 рази ставила на полоскання. ТАк само збираюся робити і цього разу, лишень не купила ще порошок дитячий :girl_blush2:

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

В пологовий - дитячим милом, після і до останнього часу (свої речі теж) дитячим Амвеєм. А так як поїздка в Амвей, то для мене ціла епопея (живу далеко від бази), сьогодні замовила і хочу спробувати безфосфатні Дакоси.

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ото власне і я на них дивлюсь, але шось не знаю.
    А може ті мильні горіхи, вони ніби "натер продукт"

12. Януся

Януся Well-Known Member

Ми від народження і до сих пір користуємося Дакосівським Ладушки маля. В принципі я задоволена,він без запаху,відпирає добре. Навіть тепер плями від трави,квітів відіправ. Якщо плями від каків, то додаю ще їхній відбілювач Парус і все гуд.

13. bubamara

bubamara Member

а яким саме? і де купуєте?

14. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

як на мене, не дуже вони добрі. речі від них сірого кольору (хоча це якраз і є показником екопорошку, бо у звичайні сиплять оптичний відбілювач).я пробувала і Дакос і \Ладушки- не пішло мені. плями так і не відпиралися.

купую в Ашані. таке в прозорій упаковці з слоником. пише "дитяче господарське мило"

15. Orman

Orman Модератор-бомба

дай почитати.
    ну приходь шолі до мене.

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

можу дати попробувати.

16. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я вже вдома. Робили мені УЗД і вагінальне, відкриття теж дивились. Лікар добрий друг моєї мами і зайвого мені не призначить. Думаю, якщоб не кровило і не було низького передлежання плаценти, то такого огляду не було б. Дивились чи плацента не перекриває вічко і чи нема відшарування. Коротше, відпустили мене додому і коли будуть регулярні схватки - дзвонити. Час від часу хапає.

17. zetta

zetta Well-Known Member

в мене сусiднi дверi на роботi то эко товари. якось питала я за тi горiхи... ну консультанти кажуть шо кольровi речi ними перуть а бiлi то запераються. хiба або не всi бiлi в них прати або пiдбирати iнший засiб .
    я купила рiдину до виведення плям на основi жовчу
    то з бiлоi ангоровоi кофти шарiкову ручку вiдпустило зразу хоча плямища була велика. ше бачила японськi порошки але не пробувала дитячi.

18. Girljanda

Girljanda New Member

Я також перші місяці прала лише дитячим господарським милом. Пізніше при потребі користувалася відбілюючим дитячим господарським.

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я перу "ушастим нянем", і дитячим милом, теж як Оленка натираю на мілкій терці і засипаю у відділ порошка. Але мило не завжди дуже добре відпирає плями, тому деколи користуюсь амвеївським відбілювачем:girl_curtsey:

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Хельго я Вам бажаю легких пологів:girl_dance:
    Щось Алго не чути:girl_in_dreams:

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

і зв"язок з нею відсутній, каже київстарівська цьоця :girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.