Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

Дзвонив мій лікар з пологового. питав, де ми пропали. завтра чекає нас з речами (( хтіла відтягнути, але він дуже настійливо просив. ну що ж, поїдемо, подивимось!

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Оля, я тебе дуже люблю.

На фіга? В тебе ще вполнє термін. Підлогу в під"їзді помила?

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

а мене щось постійно коле в низу живота, маю підозру, що це кишківник. І ще зранку (кожного ранку) як вже десь з хати виходжу - тааааака слабкість, я її відчуваю навіть коли сиджу.

3. algo

не знаю нафіга... може ляля ще надумає до завтра. підлогу в хаті вже пару раз мила. а в під"їзді брудно,там сусіди ремонти роблять((

4. Муська

Муська Well-Known Member

Ну подивиться, помацає живіт,послухає серцебиття дитини. Якщо все добре,то їдь додому. Нема чого там в пологовому лежати і чекати. Краще дійсно
    Маю передчуття,що зустрінемось ми там на Мечнікова))))

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ну чуєш, це так і треба, але не з шваброю, а навкарачках. Отак цілий під"їзд помиєш і ....

А шо там чоловік? Влаштуй йому любовну передрягу :)

6. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мені лікарка з ЖК радила розминати шию(на її думку всі проблеми з судинами та німінням кінцівок через проблеми з кровообігом біля хребта),самі робіть вправи та чоловіка просіть щом масажував,бажано і зранку і ввечері.спробуйте може вам допоможе,мені нажаль не допомогло,але в мене і ситуація трошки гірша,пальці терпнуть постійно а не кілька раз за ніч.В моєї мами була та ж сама історія,після пологів все пройшло,ось і "надеюсь и жду":d25:

7. Dolche

Dolche Well-Known Member

і тоді точно вийде! ще будеш переживати щоб доїхати до пологового :girl_crazy:

8. algo

та влаштовувала. ніц не дає)) ну нині ще маю на плані сірники збирати і ще раз мити підлогу!

9. Orman

Orman Модератор-бомба

в під"їзді, можна і в сусідньому

лірчний відступ: читала історію - жінка натирала підлогу, натирала-натирала - відійшли води .... акурат на натерту підлогу :) Вона ше з таким настроєм писала, типу "от засада, вся робота насмарку" :)

10. Girljanda

Girljanda New Member

А ви стоїте вже на обліку чи ще ні? Якщо в дитини нормальне серцебиття, то і переживати нема за що.

11. natorella

natorella Well-Known Member

ти їдь. але без речей
    і ніякого перевіряння розкриття
    всьо встигнеш
    лікар не бог - не знає коли дитині пора на тотой жахливий світ з*являтись
    сиди і тішся
    най поперед тебе ше зо пару дівчат пробіжать

12. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

А коли стаєш на облік, то обов"язково мусять дивитися на кріслі? Чи можна УЗД показати? Що там дивляться? Навіщо туди пхатися?

13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Мені так в п"ятниця сказали, щоб ми в понеділок з речами вже приїхали... Я вирішила трохи поприбирати ще вдома... Одним словом, Христинка чи то настрашилася, що з речами викликають, чи то їй стало цікаво, чому мама стрибає з батуретки на підлогу по лекілька разів (то я порохи витирала), і народилася в суботу :)

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

Ні, не обов"язково. Без потреби туди пхатися зайвий раз.
    Мене ще за вагітність не дивились на кріслі тьфу-тьфу. Лише по УЗД.

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а мені що говорити??? я нині на кефірі))) ото щойно пообідала стаканом кефіра і трьома яблучками. на всі вітрини продуктових магазинів звертаю увагу:girl_crazy:...заспокоюю себе тим, що нам з малюком такий розгрузочний день піде на користь і мій апетит поуменшиться трохи )))

16. natorella

natorella Well-Known Member

може і так, але

сумніваюсь, так можна невроз дістати
    просто треба менше шашликів їсти;)

17. Girljanda

Girljanda New Member

З першою вагітністю ставала в 12 тижні на облік, то дивилися мене накріслі ( незнаю що лікарка дивилася там, перевіряла чи точно вагітна???:girl_crazy:), а цього разу ставала в 22, то вже ніхто нічого не дивився ( і так видно:xaxa:), по всіх лікарях не ходила (вже напевно треба буде, коли в декрет буду йти), лише здала аналіз сечі, калу, кров з вени, ЕКГ і УЗД.

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

неее, неврозу від того я не дістану,перевірено роками))

до речі, плюс у тому голоданні- мені не важко підніматися сходами і відчуття легкості в животі.за тими відчуттями я заскучилася була останнім часом.

мене теж дививлися з першою вагітністю- брали мазки на флору. цього разу на огляді я була за місяць до вагітності- мазки вже мала здані, та і лікар сказав, що той огляд може принести більше шкоди,аніж користі. тому цей раз мене та процедура оминула)

19. katamaranka

katamaranka New Member

в мене після стаканчика кефіру і одного яблучка так скрутило в животі, що мусіла посидіти з півгодинки в туалеті(пардон):girl_crazy:

20. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В залежності, на якому терміні в стаєте на облік, якщо до 12 тижнів, то перший та єдиний раз дивляться ще й на кріслі й беруть мазок, а якщо після 12 - то на крісло вже "не просять":)))

Статус теми:
Закрита.