Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

А ми повернулись з відпочинку в термальних купальнях Угорщини. Класно! Бо влітку вже нічого такого не світить :)

2. Artemida

Artemida Well-Known Member

3. Котя

Котя Оптимістка :-)

А ми вчора получили мегапозитивний настрій від фотосесії:girl_dance:, тепер з ненерпінням чекаєм на результат:girl_in_dreams:.
    Я цю вагітність можу з впевненістю назвати фруктовою, тому що я якщо вдень не з"їм кілограм фруктів, тоді день пропав:girl_impossible:. А ще на останньому місяці постійно хочеться морозива з горішками, дуже хочу попасти в неділю в Шевченківський гай на свято морозива, ото вже собі відірвусь:girl_crazy:

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при першій вагітності- до 36 тижнів, при повторній- до 38 тижнів. Деякі "унікуми" умудряються змінити положення "по дорозі в пологову залу" ( та було з моєю родичкою- перед ологами - нормальне положення, в день пологів- зайняла поперечне). У мене дитина була у виключно сідничному положенні аж до 36 тижня. Перевернувся рівно у 36.

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я так відірвалася у Туреччині на фруктах: обїлася полуниці, їхніх яблук і апельсин і ще якийсь фрукт - плюме(так нам сказали називається)
    ще привезли собі 4кг апельсин додому, дуже відрізняються від тих, що продають у нас

6. Orman

Orman Модератор-бомба

Дівчєта, всі так хтіли "пузатої" форумівки, а відписалися, що буде аж 5. Шо такоє?

Всім сюди.

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я теж хотіла...але як побачила, що то морозиво рудь-то перехтіла. на лімо пішла б з задоволенням, а рудь хай сама свій порошок їсть:girl_cool:

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В мене з сьогоднішнього дня офіційна декретна відпустка :girl_dance: Але якісь чудеса з тими папірчиками-сказали лікарняний забрати аж 24-го,а на роботі попередити,що я вже з 10 -го у декреті.Це щось в законодавстві змінилось?(З Настюхою я зразу отримала папірчик)
    На раунок алкоголю-на днях мені ну дуууже захотілось ввечері Амарули (лікерчик)Чоловік мені трішки налив і я щаслива пішла спати.Моя малявка хвилин 10 витанцьовувала такий брейк-данс,що аж сльози виступили від болю.А коли заспокоїлась,то почала гикати...(ото мамаша,споїла дитину)Усьо,тепер ніякого алкоголю.

9. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, а я з УЗД розстроєна - нам 37 тиждень, маля доношене, але поперечне положення. Так що шурую завтра в пологовий, щоб бути під наглядом. Буду молитись і просити дитятко, щоб повернулось. Всім легкої вагітності, пологів, і здорових діток!
    Якщо хтось має інфо про вправи , які сприяють правильному розташуванню дитя, буду дуже вдячна за ссилку, не маю часу в неті шукати.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

краще ніж в пологовий шурувати присвятіть 20 хв пошуку.

П.С. в мене це зайняло 45 секунд

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

колінно-локтьова позиція :)

12. Orman

Orman Модератор-бомба

ще вправи ........

13. Котя

А я тільки що була на огляді в свого лікаря з ПБ, який сказав що голівка вже низько:girl_impossible:, а минулого тижня в ЖК говорили що ніби ще високо. Напевно за тиждень опустився:girl_in_dreams:До чого б це:girl_in_dreams:

14. olangel

olangel Well-Known Member

Ооооо,я 100% пійду))))) морозиво це вееелика слабкість :girl_crazy:

15. natorella

natorella Well-Known Member

а я після дводенного поїдання ревіню втратила смак на солоне/солодке/гостре
    всьо як трава
    нашо мені той ревінь був здався?

16. olangel

olangel Well-Known Member

А я з солодким не можу заспокоїтись.....Як не з"їм пару ложек нутелли,то катастрофа:girl_sad:

17. Artemida

Artemida Well-Known Member

У мене при першій вагітності живіт опустився на 36-37 тижні. Пам"ятаю прийшла в пологовий знайомитися з лікаркою, а вона мені каже: "Я як на тебе глянула, подумала, що завтра-післязавтра народиш, так живіт вже низько". Але тим не менше, народила я рівно в 41 тиждень, так і ходила більше місяця з опущеним животом))))

18. Natalya

Natalya Well-Known Member

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

аналогічно. Наприкінці 35- самому початку 36 тижня навіть була поставлена потенційна загроза передчасних пологів, бо плід перевернувся,різко опустився і голівка одразу зафіксувалася. Але я навіть дуже активно ще місяць відбігала, і народила рівно у 40.

20. Котя

Що саме цікаве, що живіт в мене і не виглядає опущеним, єдине почала відчувати останніх три дні , коли мацьопа крутить головою, то дуже давить на промежину:girl_in_dreams:. Але я прекрасно розумію, що так можна ще довго проходити:girl_in_dreams:, зато приємно що хоть якийсь процес вже відбувається до зближення з мацьопою:d25:

Статус теми:
Закрита.