Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lamara

Lamara Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

Моя свекруха родила першу дитину з вагою 4800, сама, майже без розривів, а другого (мого чоловіка) - 5400, так само сама, хоча тоди була худою,та не з широким тазом. А те що лікарі плетуть інколи - дурниці, не забивайте собі тотим голову.
    Мені з першим теж казали що буде 4500, бо живіт величезний був, та узд підтвердило. А родила 3600 на 40 тижні

2. natorella

natorella Well-Known Member

в наших з чоловіком родинах ніхто важчий 3,5 кг не народжувався) мій тато важив 4,5 хіба шо))
    сама народила, була одна тріщина і то від того (думаю зараз) шо керували *тужся, не тужся*, якби вертикально і не командували, то і того б не було
    лікарка ніяка не лякала, про кесарів ніхто не казав. данков (я до нього просилась на пологи, але він відмовив) казав - ти здорова, роди хоч вдома!

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

ше мені цікаво - як велика вага дитини може бути показом до госпіталізації? шо вони дитину на дієту посадять?

3. klen

klen Well-Known Member

Мудро казав не? :)
    То мені здається все від лікаря залежить. Дехто дуже любить запакувати у лікарню завчасно, під будьяким соусом. І потім у лікарні "готувати" до пологів(певно так щоб на потрібну зміну припали). Мене таж хотів запакувати, але я тупо не прийшла, прийшла через 3 дні вже з переймами.

4. Муська

Муська Well-Known Member

Нє ,ну хіба це нормально?! Лякати наперед,невідомо чого, з яким тоді настроєм має йти жінка свою дитинку родити?! Або вже би мовчала, або навпаки підтримала і пояснила,що робити ,як поводитись,про що думати(позитивне) під час пологів. Щось нерозумію я таких лікарів.
    Мені також з першим малим казали,що велика дитина буде ,більше 4кг, і лікарі так думали(бо живіт великий,голова на дотик велика). Малий народився з вагою 3100г.

Останнє редагування: 2 Травень 2011
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

6. Yarmila

Yarmila New Member

мабуть через те лякала, що не до того лікаря пішла, до якого направлли)))

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

"пророкування" ваги дитини за даними ЖК чи УЗД- це "вилами по воді писано". Мені та ж дільнича ( а перед нею- попередня)+ їхня завідуюча зав. ЖК "пророкували дитинку вагою не більше 3 кг. За час вагітності було 6 УЗД у різних спеціалістів, останнє за тиждень перед пологами- жодне не встановило точної ваги: за їх даними мали би бути тих же 3 кг. Народилася дитина- 3800 і максимальним розміром голівки. Але, може , ті "неточні пророкування" були мені во благо, бо вже потім після пологів мені сказали, що якби знали, що народиться така дитинка, то з моїм тазом і такою міопією мене б у природні пологи не пустили.А так- і пологи природні, хоч і нелегкі, і жодного розриву чи розрізу при цьому.

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

а взагалі , ви ж вже домовлялися зі своїм лікарем з пологового? То чого переживати? Підійдете до нього, проконсультуєтеся- він вам і підкаже, чи варто вже лягати чи ще можна походити. І щодо показів та протипоказів до КР теж. Жк може вже бути "не указ": вони направлення дали, з себе відповідальність зняли. Ну і все.
    п.с.До речі, братовій за день до пологів навіть сам професор "пророкував" чотирикілограмову дитинку. Народилася "стандартна" -у 3600 та за 3 години, легко і невимушено.

8. natorella

natorella Well-Known Member

в нього на той період було стільки рожениць, шо він непатологічних відсилав зразу))

а то таке роблять? добре шо я в Ж\Д клініці була. йди куда хош, до кого хош)))
    запитайте в Каti. її малий за 5 останніх тижнів схуд на 500 гр. казали на 35 тижні = 3200 буде, а народився = 2700
    тиск можна тримати в нормі вдома. набряки також. нашо вам та лікарня?

9. vanilia

vanilia Miracles are real

Вага на УЗД не така вже й інформативна, ІМХО :)

Мені на цьому тижні "світить" йти в ЖК, бо декрет виробяти пора. Так аж страшно ))) Не люблю я ті походеньки в ЖК.

10. Yarmila

Yarmila New Member

дякую вам дівчатка за підтримку і сподіваюсь до скорої зустрічі на форумі!:kiss:

11. zetta

zetta Well-Known Member

все буде добре )) головне шоб дитинка була здорова. при можливостi заходьте Ярмiло, розказуйте як у вас справи).
    а я з 3i години не спала то мале вертиться, то чоловiк вi снi танцюе а на додачу ше й комар виповз i бринiв. сиджу на роботi i хочу спати.

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

як?
    в мене низький, то мене рятує кава,а от з високим здається, не так вже й легко.

13. erene

erene Well-Known Member

Не легко, але під контролем лікаря можна, я з 28 тижня мала тиск то 160/100, а було і вище але слава Богу до лікарні не дойшло, під час пологів тиск ніби був в межах допустимої норми, а от перед потуговим періодом різко підскочив 180/130, але і тут з допомогою лікарки все обійшлося добре

14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А в мене страшенно болить голова. Таке враження, що що в скроні шурупи загвинтили. Такого головного болю в мене давно не було.

15. zetta

zetta Well-Known Member

Хельго мiряйте тиск.. далi по результатам вимiрювача. А якшо то просто мiгрень то чай з мяти, свiже повiтря.. навiть легка таблеточка бо кажуть шо головного болю не можна терпiти. менi допомагае масаж голови.

16. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

аналогічно))) вже не знаю з чим пов"язувати...то погода,то тиск міряю-в нормі
    рятує лише те,що полежу трошки,або посплю)

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Дякую дівчата. Я не терплю. Біль почалась вчора ввечері, думала сон допоможе, але зранку біль не пройшла. Випила ношу, натерла скроні бальзамом, але не допомогло. Тепер ще випила анальгін - нема протипоказання на вагітність. І ще йду погуляти трохи, надіюсь біль вщухне.

18. Олюнчик

Олюнчик New Member

Мене також вже три тиждні відправляють в лікарню. Через набряки. Але я відбиваюсь як можу. За вихідні привела ніжки в порядок, то тепер надіюсь не раніше 36 тиждня лягати.
    Доречі про набряки. Мені помогли компресійні підколінки, чай з шипшини і масаж ніг. А ще сплю з піднятими ногами на скрученій ковдрі.
    В мене малюки таааак товчуться, що я вже й не знаю що думати. Я собі думала що вони чим більші, тим менше місця мають і менше рухаються, а тут навпаки, набирають оберти.
    А на вулиці такі аромати квітучих дерев, що також може провокувати головну біль.

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і мене боліла голова вчора і нині, спати не могла.
    дивилася, то магнітні бурі були, їхній пік був вчора в 12 ночі. з сьогоднішнього вечора вже має бути спокійна геомагнітна обстановка.
    .............
    а я щойно з форумівки)))дуже гарно було. кльово, що стільки мамусь прийшло:girl_dance:

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

Ой, здається я провтикала :girl_in_dreams: То "пузатіки" збиралися? Я якась така розсіяна стала, все забуваю, навіть елементарні назви ліків, які завжди знала без пам"яті. :girl_mad:

Статус теми:
Закрита.