Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

мені лікар казала, що як просто ниє живіт - це передвісники, таке може тривати і кілька тижнів. якщо дуже турбує, можна випити но-шпу (чого я не роблю :))

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Та ні не дуже, таке, як перед місячними!

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я думаю, що то передвісники, дивлячись на твій термін, algo. І не варто всяку хімію відразу хапати. То ж все природньо. З Данилком я пам"ятаю, що живіт почав нити десь за 2 доби до пологів.

4. erene

erene Well-Known Member

Думаю вам вже треба бути на старті, в мене таке ниття було десь тиджень, але чим день тим сильніше і частіше.Бажаю легких пологів

5. SoLana

SoLana Well-Known Member

Таке ниття може бути і за 3 тижні до пологів, як було в мене. Ходіть і тіштеся пузиком і гарною погодою, і не думайте про шось страшне. На такому терміні вже можна родити, а можна ще й ходити добрих 4 тижні.

6. algo

Я і не думаю! ми вже готові! тільки от маю на вихідні ще фотосесію.головне то встигнути. а ні, то ні! Я собі навіть аватар поміняла :girl_cool:

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

algo, я робила фотосесію якраз за день до пологів. Якесь таке передчуття було - підганяла чоловіка (ми просто вдома пофоткались), душ приняла, поголилась, сумки перевірила, а вночі вже їхали в пологовий :d25:

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчата, капєц. Пішла сьогодні в магазин з дитячим одягом і... ступор. Шо купляти??? Яке воно має бути??? Чим то все один від одного відрізняється??? Поможіть (можна з малюнками:girl_blush2: )

9. UliaChoma

UliaChoma New Member

І не кажіть ....:girl_sad:.. така сама і в мене проблема...."зелена" ще в цьому, нічого не знаю...... Яке воно має бути???? І також пора вже приглядатися..:girl_smile:

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Знаю, що таких списків тут вже багато було, але все ж. Може хтось проілюструвати?

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

Оооо, підкажіть, будь ласка, де ви будете робити фотосесію? Я теж так хочу, правда ще з місяць почекаю, як піду в декрет :girl_dance:

12. algo

Дома)) в мене брат проф. фотограф,то він нам зробить.перше думала десь на студії робити. але зачем платить больше? єдиний недолік що він довго оброблятиме,бо перше робитиме для клієнтів а потім родичам)

13. Hanny

Hanny Active Member

http://znamy-prosto.com.ua/article-40 тут є проілюстровано!

14. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

а в мене з"явилося якесь відчуття дискомфорту в районі промежини,таке враження,що потрібно постійно підтримувати чи то рукою,чи якось інакше...ніби тисне,...не знаю чи правильно пояснила.Хтось відчував подібне? бо трохи хвилює

15. natorella

natorella Well-Known Member

в мене таке також було - я навіть подумала шо шось випадає
    потім вичитала шо то просто набряк слизової - нормально для вагітних)
    не бійся

16. algo

А я стала як якась мандрівна жабка. Не сидиться мені дома і все.от зараз планую йти тапочки купити в пологовий. мої сміються, що в маршрутці буду родити)

17. natorella

тобі до родити ше може тижнів три лазити
    йди гуляй. потім як засадять тебе в хаті до хрестин (бо не можна, зимно, дощ блаблабла) - будеш на сонце і тепло через вікно заглядати

18. algo

Ніхто мене не засадить! два три дні побудуть на нашому хуторі і помандрують додому, не будуть ж постійно сидіти з нами!( головне, щоб чергування мами не влаштували :girl_impossible: )

19. natorella

ти сначала роді, а поговорім потом))
    хоча на хуторі легше, певно - візочок викотив, дитьо поклав - сидиш, балдієш

20. algo

Ага, тут і ліс поруч і дитяча площадка...

Статус теми:
Закрита.