Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. negnajak

negnajak New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

мені теж виписав лікар гіно-тардиферон, сказав шо з низьким гемоглобіном більша ймовірність кровотечі під час родів:girl_sad:

2. natorella

natorella Well-Known Member

3. mashynka

mashynka Well-Known Member

в мене всю минулу вагітність був гемоглобін нижче 100 і ніби ніц. Їла гречку, гранати, мнясо і всяке таке - то ніц не допомагало. Хімії не їла. Нікому мій "низький" гемоглобін не заважав.

4. vanilia

vanilia Miracles are real

ну так чим більший розмір, тим вища ціна )) вона мені так пояснила. А в мене до вагітності був 90 D. Зараз треба 95F :haha: В них тільки один такого розміру був і то якість була поганюща- не тримав, не тягнувся... З моїм розміром не так все просто )))

5. natorella

можуть запропонувати. класти насильно не можуть

6. vanilia

vanilia Miracles are real

До речі про бюстгалтери... На свій розмір я взяла хороший бюстгалтер в Мілавіці за 120 чи 125 грн, якось так. А от в магазині для вагітних за той розмір хочуть від 400 - 500 грн, і то його ще не привезли з Німеччини ))))
    То якось смішно...Обійдуся без бюстгалтера для годування, бо 500 - це явно перебір, по-моєму.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то занизький показник. Але я під час вагітності мала і 90, а за день до пологів- 100. Нічого критичного. Печінка,телятина,гречка, буряк, курага, ізюм, ківі, апельсини, яблука, гречаний мед, гранати, яєчні жовтки. За два тижні ваші показники і без медикаментів покращаться.

8. Vika

Vika Well-Known Member

з гемоглубіном нижче 100 може бути кровотеча. і після пологів він падає десь на 10-20 одиниць. так що треба щоб він був якомога більший.
    мені сьогодні зняли шви ( майже 38 тижнів). матка зразу почала трохи відкриватися. головка вперлася на вихід. чекаєм не початок родів. дитинка вже велеченька, так що для нас обох краще буде до 40 тижнів не дотягнути.

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я родила, в мене був 90, а може і нижче. Кровотечі не було, а страхали тоже порядно лікарі. Головне зразу прикладати до грудей, щоб матка скорочувалася і ризик кровотечі зменшується. Під час вагітності піднімала його так -мед, курага, ізюм, чорнослив, горіхи все на блендері і на протязі дня по ложці жувати десь зо 4 чайних ложки.. трохи піднімався.

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:40 ----------

А ще лякали, що при низькому гемоглубіні можливі передчасні пологи. Я наприклад переносила свою "Дзябку" на 2 тижні від запланованого терміну.

10. марі177

марі177 Well-Known Member

коли в мене почав падати гемоглобін,дуже довго мені пояснювали що дитинці мало кисню і треба лягати на підтримку.бачачи що я не вмовляюся вирішили мене спихнути на завідуючу,яка мені добре витріпала нерви.після цього я поїхала на Батальну та там була нормальна лікар розказала що до чого і відпустила додому стрес знімати.

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

не дуже, хоча в вагітних він завжди понижений. я коли була в лікарні то в сусідки по палаті теж був 98, наша лікар нічого не сказала з тим робити, а прийшов завідувач і сказав що це дуже низький потрібно терміново підвищувати....тих лікарів не зрозумієш:girl_feminist:
    а в Вас голова не крутиться?бо в мене був 105 то я ходити не могла, шо піднімуся на ноги, то зразу голова закрутиться.
    Якшо почуваєте себе нормально то справді краще продуктами піднімати, помаленьку але ефективно.:girl_yes2:

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ні,не крутиться.почуваюсь добре.в мене в принципі все життя був 110, тільки от на початку вагітності 130 )

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

щось мене низ живота вночі так болів просто капец :girl_nea: ще й дитинка сильно товклася :girl_in_dreams:........

14. natorella

оль, гемоглобін як тиск - в кожного своя норма
    є люди за високими показниками, є з низькими. за кордоном перевіряють гемоглобін лише в клінічних випадках. то тільки в нас є норми і всіх стараються під них підігнати

дівчата-мамусі, дякую всім за вітання і в пп і в карму. будьте всі здоровенькі!!!!!

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

це точно. в мене все життя гемоглобін був 125-130, зараз десь 110, що вважається низькуватим (якщо вірити нормам для вагітних, то десь нижня межа). зате окуліст сказала, що по очному дну видно, коли кров добре насичена киснем (казала, що на моєму терміні багато в кого судини сітківки блідо-рожеві, а в мене червоні і не звужені), а як я їй назвала свій гемоглобін в 110, то вона взагалі сказала "прекрасно, так тримати!" :)

16. evgenka

evgenka New Member

Дівчат, а хто-небудь лікував стафілокок? бо вже все випробувала і біопорокс, і кварц, і хлорофіліпт, оксалінову і т.д. ((( перездала аналізи в 4 раз, а як було 10*6, так і є. лікарка каже що буде народжувати лище в обсервації...
    хоча наприклад в Австрії то стафілокок взагалі не перевіряють... бо то є супутня для людина умовнопатогена флора, еххх

17. natorella

в світі вагіність не хвороба взагалі-то, тому зайвих аналізів ніхто не робить

я навть не знаю який в мене гемоглобін. зате яблука товчу - аж тріщить за вухами;) організму треба. (взагалі то я яблук не люблю, для мене норма - одна залепуха в рік)

18. evgenka

evgenka New Member

ну то в світі, а в нас не лише аналізи роблять, але й активно лікують.... ((( те, що взагалі чіпати не треба

19. Kotice

Kotice New Member

Всім привіт) Дівчатка, порадьте, скільки і яких саме дитячих речей треба брати до роддому? Читаю я всі ті списки і дурію - по-перше, ніяк не вловлю різницю між повзунками і человєчками (катастрофа, а не майбутня мама(((, по- друге - кожен пише щось своє, я розумію, що все це суб"єктивно, але може зорієнтуєте)
    Нам до пологового збиратися аж на червень, але вже не стримались з чоловіком і пішли в Антошку і купили 2 бодіка і дві шапочки)))) Хотілось би ще щось по тихенбку підкуповувати, але що потрібніше не розбираємось) Порадьте)
    Ой, ще одне, за звичай, який розмір треба шукати? 50, 56? Знаю, що важко передбачити і що вага дитинки залежить трохи від розмірів батьків (а ми не маленькі)))), але може є якась норма?)
    Дуже дякую)

20. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я брала 62 розмір, бо 56 нам був замаленький, а 50 то взагалі, напевно для недоношених діток.

Статус теми:
Закрита.