Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

в темі про благочинність було оголошення- щосереди збирають для багатодітних і бідних сімей Львова дитячі речі, десь в районі Арсену на Чорновола треба відносити. глянь в темку відповідну.

2. olangel

olangel Well-Known Member

Підкажіть хтлсь!!!Почала на роботу збиратись і побачила,що на оці ячмін з"явився :girl_devil: ,що робити???????

3. olenkastar

промити чайочком з ромашки або міцним чорним чаем. бабці кажуть на протилежній руці ( якшо ячмінь на правому оці-то на лівій руці, і навпаки) перевязати 2 пальці- середній і безімянний, зійде за день.

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

5. xdusia

xdusia New Member

А я сьогодні чоловіка мучила.. вранці коли проснулись, то наша дівчинка дала кілька штовханців мені, ну і чоловік поклав руку на живіт шоб послухати, так сьогодні він їх вперше відчув фізично рукою :girl_in_love: але донечка ще так мало рухається, після 3-4 штовханців затихла. Тому для мене відчувати її це свято, а тут ше й подвійне так сказати бо й чоловік відчув і мав би сам скакати від щастя усвідомлення цієї таємниці, що відбувається. А він просто посміхнувся і все! І все??? Я почала випитувати шо відчуває, а чи сподобалось, а шо приходило на думку, а він партизан, мовчить тіки відмовився шо файно і все! Ну от скажіть це тільки в мене чоловік так не виражає своїх емоцій чи у вас теж? А це ж тільки перша наша дитинка :girl_mad:

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

он моя братова, не купляла наперед, бо то не можна(!) а тепер поки вона в роддомі все потрібно купити, то її батьки наприклад той візок шо вона собі собі вибрала забракували, вирішили шо треба купити інший, бо той затемний.:girl_impossible:.ну і купа відповідно моментів...і в мене питання - і то треба було, поїхала б і собі купила який хотіла. і нікого не питалася.
    Я буду китайкою:d64:

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А що ж ви в нього хочете?:) Я так підозрюю, що для мого чоловіка вагітність - то прикольний круглий животик і мої пишні форми:girl_haha: Не може натішитися тим, що я стала "така прикольна всюди кругленька)))". Ми коли на УЗД ходили, то він тільки задумано в монітор вдивлявся, а вдома почав міряти по животі, чи 11 см то багато (наше мале тоді стільки мало росту):) То ж нормально, я от відчуваю малявку, вона собі в мені копирсається, крутиться, а для чоловіка дитинка поки що тільки дві полоски на тесті, потім картинка на моніторі, потім поява мацьопих шкарпеточок в шафі:) Всьому свій час.

8. Yarmila

Yarmila New Member

я думаю просто ми під час вагітності чутливіші, і нам потрібна та реакція від чоловіка яку МИ! хочем а не те що вони можуть дати...
    скажу чесно що таких вияснень стосунків які вмене були за час вагітності в мене не було за всі 4 роки знайомства

9. Левицька

Левицька New Member

Мій так само) у нього радість виражається деколи здивовано-радісним викликом "О, пузо!") Але я якось нічого не чекаю, може тому, що вагітність складна і я постійно себе недобре почуваю, то ті радісні моменти тьмяніють і для мене самої, так і для нього - головне, як я себе почуваю, чи не болить, чи нема тонусу...
    Та і рухи у нас дуже рідкі і спокійні, ще не було такого, щоб аж штовхалося, за то я теж постіно переживаю, що воно там робить...
    А ще вчора трошки підтікала прозора рідина без запаху, то я ще перелякалась, подзвонила до лікарки, а вона питає, чи рухається, мені так страшно стало від того питання... Лягла, почала слухати, ніби ворухнулося, але страх не покидає мене, а воно так само спокійно сидить.

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ми перед народженням Артема купували все наперед. Я собі вибрала коляску таку, як хотіла, повипирала і повипрасовувала одяг, накупила купу дитячої косметики (якою тепер користуюсь сама, бо малому стільки не треба було). Єдине, що купили в магазині при пологовому, - ліжечко (яке я примітила,коли приходила на огляд до лікарки) та ванночку. Як на мене, дуже зручно. Після пологів жінці не до того, залишається сподіватися на хороший смак родичів)))) А так можна спокійно собі все вибрати, підготувати і ще й отримати колосальне задоволення від того діла:girl_smile:

11. vanilia

vanilia Miracles are real

:girl_crazy:Та мій також довго рукою не чув, а як почув, т осильно емоцій не виражав. Чоловіки...

12. UliaChoma

UliaChoma New Member

І в мене була така ж ситуація: на такому ж терміні як і в Вас, чоловік прикладав руку і не виражав емоцій (казав, -Угу, вроді щось буцьнуло:girl_smile:)... Моєму обуренню не було меж: "як так, дитинка дається чути, а Ти не реагуєш???)...Але йшов тиждень за тижднем, дитинка все більше почала копатися, і чоловік почав ТАК!! реагувати (каже, о синочок зі мною привітався; о, дивися--дивися, животик рухається!!!!!!!!), читає казочки, розказує історії...бажає "доброго ранку, надобраніч", засинає лише положивши руку на животик............:girl_in_dreams:..........Зворушливо так!!!!!!!!!!!!!!!!! А я ся тішу :girl_dance:, думаю, хоч би було так і надальше................................. Так що це все з часом, -- обов'язково в чоловіка збільшиться усвідомлення того, що Він буде татом, зі збільшенням животика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

а мій дуже виражає:
    так чекав, щоб живіт виріс і став помітним, говорим до пузіка щще від початку як до хлопчика, поки не вияснилося, що це доця, весь час цьомає
    а недавно почав чути легенькі рухи, то перший раз лежав піввечора на мому пузі:)
    мені деколи здається, що я проявляю набагато менше емоцій, ніж мій чоловік, бо він ну дуже хотів дитинку, а я як вийде

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Так як я шопоголік,а в забобони не вірю,то Настюхине придане теж купляла наперед.В пологовий я їхала спокійно,знаючи,що все є-і одяг,і ліжечко/коляска/підгузники і т.д..Цього разу ще простіше-залишилась купа Настіних речей,ще дещо докупила,гуляючи секондами.Так що шухлядка з першими речами для мацьопки вже ледве закривається :)

15. olenkastar

добра штука інтернет-магазини. можна все вибрати, а поки в пб лежатимеш- чоловік по ссилкам все замовить) ну то така типу альтернатива :)

16. olangel

olangel Well-Known Member

Та мене вже таааааак тягне,щось купляти,що то катастрофа....але вирішила,хоча б половинку терміну почекати,а потім почну відриватись))))

17. olenkastar

а я розкажу прикіл :)
    сподобався мені слінг один, і була на нього ціна хороша...але був він рожевого кольору.а я ще не знала хто в пузіку живе -хлопчик чи дівчинка, тому і не спішила купувати, а була лише в роздумах про покупку.потім Наталка сказала фразу "слінг-то для мами,а не під стать дитини:) " і я вирішила "все.купую".звязалася з тою дівчиною-забронювала собі слінг. тут і узд підіспіло,де мені повідомили,що у нас донечка:girl_curtsey:..довольна хожу,слінг рожевий буде)..дівчина та пише,шо він проданий,бо виявляється хтось до мене перший його забронював :sad:....прошло трохи часу- трапляється мені чудо-слінг "кульбабки" і я не думаючи його купую ...він синього кольору)))..тепер, на днях замовила речі вже на одному сп Софійці і мацьопці, деякі унісекс.нині отримала замовлення- усе є, окрім мацьопких речей рожевого кольору:girl_cray:..є для Софії, є то,що унісекс..а рожевосірих бодіків і футболочок нема:girl_cray:..ото сиджу і думаю, певно уздистка помилилася, бо шось по-таємничому мені рожевий колір не трапляється :)

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А ми сьогодні були знову в пологовому. Живіт вже опустився і дитинка зафіксувалася головою в тазі. В мене вже час від часу тренувальні і спина поболює. Казала лікарка, що напевно вже на наступний тиждень буду родити, але якщо більше відпочиватиму, то може ще трохи протримаюся. Вже не можу дочекатися.
    А ще нам сьогодні візок привезли, дивлюсь на нього і так хочеться розпакувати...

19. Yarmila

Yarmila New Member

вітаю з цим!!! я вже сама так того хочу)))

20. natorella

natorella Well-Known Member

а мене кума замучила - йди на узі, уди на узі)))
    тобі сказали може дівчинка, в наталі - дівчинка, то марічка вичакловує каті падружку)))

Статус теми:
Закрита.