Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а я ще не купляла білизни, бо перед вагітністю похудала і зараз мені все дуже добре підходить, але бачу, що ще 2-4тижні і треба буде купити собі перші вагітні штани:), а колготи купляла прості, то теж поміщаюся покищо:)

2. vanilia

vanilia Miracles are real

А я вже давно білизну і одяг для вагітних ношу. Ну але в мене пузо як на 8 а то і 9-й місяць :girl_wink: З "довагітного" то лише в дві кофтинки влажу. А штани - так то і мови бути не може )) От тільки колготи поки-що звичайні ношу.

Трусики найбільше підійшли ті, що "високі" - підтримують живіт і дуже зручні мені. Низькі мені були дуже незручними - постійно злазили аж по бедрах.

А от бюстгалтера для вагітних на себе так і не знайшла, так що купила звичайний в Мілавіці, лишень на 2 розміра більший.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

"не вынесла душа поэта"

Щойно купила один в Діанорі кокийсь польський і один з Мілавіци - порівнюючи з Вікторією - які ж вони страшнючі. Буду інші з Вікторії замовляти.

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

а і купила зразу 80F (звичайно ношу 75D), типу на виріст, хоча там зовсім мало місця на виріст лишилось.

І вони для годування.

4. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я маю одні вагітні штани, які так і не ношу. Я для себе не бачу сенсу купувати одяг для вагітних, мені прекрасно підходить люба туніка і якісь лосіни:girl_spruce_up:. Білизну купую просто на розмір більшу, але у мене і живіт не дуже великий цього разу:girl_smile:.

5. zetta

zetta Well-Known Member

Орман вiтаю [​IMG], легкоi вам вагiтностi.
    а я собi теж купила штани ) правда поки що ходжу в лосiнах . А от в весняну куртку мабуть вже не влiзу ((

6. Yarmila

Yarmila New Member

я купила бюстгалтер в скрині на 2 чи 3 поверсі (непамятаю...) в магазині одягу для вагітних дасить непоганий, дуже хочу знов в цей магазин сходити...

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

я купила в самому пологовому, там в палати дівчинка приносила усіляку білизну для вагітних/годуючих мам хорошої якості, то відразу купила 4 бюстгалтери, один досі нерозпакований лежить:)))

8. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

в Кінг-Кросі магазин Mothercare - є післяродові прокладки (вже купила собі : там пачка 12шт-40грн.)

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

І я маю одні ще з минулого разу (добре, що ніхто їх у мене на барахолці не купив :)). Пару разів вдягала, але їх весь час підтягувати треба. Ходжу у звичайних джинсах-бедровках з широким поясом - наразі зручно. А там буде тепло і можна буде сукні носити :)

10. vanilia

Хехе, а я у зимову вже лееедве влажу.
    Ну але то двійня в пузику :girl_spruce_up:

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Я там була. Саме бюстгалтерів на мене там і не знайшлося :sad: В мене груди і так великі, зараз збільшилися.. Один з натяжкою мені підійшов, ну але мені ще скільки ходити... Вирішила не брати. Тому поки-що ношу звичайні з Мілавіци. А для годування.. Сказали вони мені в тому ж магазині ("9 місяців"), що можуть привезти, є й більші розміри, тільки ціна буде біля 500 грн. Так що не знаю...

11. zetta

zetta Well-Known Member

)))) Ванiлька я чудово знаю що таке двiйня )) я хресна в двiйнят, пам"ятаю як колiжанка iх носила... тримайтесь, носiть те у що влазитесь. А лiфчики вiд Мiлавiци теж абсолютно нормальнi, головне щоб ви себе добре почували.

а я шось хвилююсь, мое мале лежить поперек i все ...

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Була нині в ЖК.є мої аналізи.ніби все ок.(принаймні лікарка нічого не казала). а гемоглобін 99 то нормально?

13. vanilia

Ну так, дійсно зараз мені головне аби влазила )))

Та ще може встигнути повернутись. :)

До речі... Це вже, певно, оффтоп. Кажете, що ви хресна в двійняток. Скажіть: то для двійняток кожному окремі хресні мають бути чи може бути одна пара для обидвох?

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

А що лікарка сказала? :)
    В нас лікарі в ЖК люблять перестраховуватись, т оя так думаю, що якби був занизький, то лікарка би вже точно сказала )))

14. zetta

zetta Well-Known Member

15. Orman

Orman Модератор-бомба

для вагітних ніби нормально :)

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

та і я так думаю!наразі попробую жувати більше тих потрібних продуктів!

17. марі177

марі177 Well-Known Member

меньше 100 то вже низький а якщо буде далі падати можуть покласти на підтримку,так що гранати і гречка а ще сік буряка з морквою,постарайтесь втримати хоча б на такому рівні а то будуть лишні нерви(з власного досвіду).

18. Yarmila

Yarmila New Member

коли в мене гемоглобін був 105 то лікар мені прописала 10 днів пити гіно тардиферон

19. Natalya

Natalya Well-Known Member

І це правильно!

20. Yarmila

Yarmila New Member

якась висока ціна... я купувала за 170 грн

Статус теми:
Закрита.