Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

чому ківі і гранати? їх не обробляють хімікатами?

3. zetta

zetta Well-Known Member

обробляють все, бо везуть зеленим, далi фрукти розмiщують в бокси i запускають туди газ , пiд дiею того газу фрукти починають достигати.... але то одна сторона мкдалi. Ми ж iще не знаемо як то все вирощуеться i чим обробляють дерева вiд шкiдникiв i тд...
    Вихiд один, добре мити i обов"язково чистити шкiрку хоча як раз пiд нею тих вiтамiнiв найбiльше. Але в цiй порi i сiльських яблуках вже майже нiяких вiтамiнiв нема...

4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

якшо розібратися,то продуктів натуральних на ринках побуту майже не існує (одиниці,це люди з села які продають своє,бо мають забагато,а грошей мало і то нема гарантії,що вони не кропили від шкідників,бо багатьом бабцям ж головне аби не їло їх продукти всяка мошкара а про шкоду не задумуються).
    мені здаеться потрібно просто уникати найшкідливіших продуктів-то тих,що з маргарином-печеня, цукерки, торти, а також продукти з великим вмістом отих Е.
    взагалі найкраще ,що може бути-то брати дачку і садити там город,тоді і ми і діти наші будемо здорові:)

5. morkvao

morkvao New Member

Привіт дівчатка. Підкажіть будь-ласка чи можна на ранніх термінах (6-8 тиж) літати літаком. Це я так на майбутнє цікавлюсь.

6. nalia

nalia Member

можна,якщо все добре,нема загрози,а після 7міс.на борт літака тільки з довідкою

7. morkvao

morkvao New Member

Дякую. Я питаю бо десь читала вже не памятаю де, що це шкідливо для ембріона, тільки не написали чому.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Скажу вам, як людина яка має безпосереднє відношення до літаків - на ранніх термінах краще утримайтеся. Якщо ви сидите за компом - то через магнітні хвилі у вашої лялі відчуття ніби вона їде в поїзді (це до 12 тижня). Тепер уявіть собі, як почувається дитинка в літаку - особливо зліт-посадка, коли навантаження найбільше, коли йде перегрузка організму. Плюс радіація, магнітні та радіохвилі, вібрація.....і ще дуже багато факторів. Тому я б не радила на малих термінах літати літаком. Хіба що щось дуже термінове. Найоптимальніший час для подорожей літаком - 5-6 місяць.

Останнє редагування: 8 Березень 2011
  9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

В цей святковий день весняний,
    Вам найкращим, незрівнянним,
    Шлю сонячні вітання
    Й найкращі побажання.
    Хай всміхаються троянди,
    Хай тюльпани шлють уклін,
    Хай освячує кохання
    Птахів небесних щебіт-передзвін !!!!!:girl_flag_of_truce:
    Вітаю Вас любі матусі.

10. tulia

tulia New Member

У мене коліжанка і з першою, і з другою вагітністю на такому терміні літала літаком, при чому при другій мала жахливий токсикоз. В книжці читала, що не всі літаки підходять вагітним - щось там з регуляцією тиску пов'язано, але точно не скажу що бо то трохи давно було.

11. morkvao

morkvao New Member

Дякую. усім за відповіді.

12. Lithium

Lithium Active Member

А я сьодні хотіла купити собі штани,поїхали в Ашан і капець маленьких розмірів не має, хіба намучилась, але за то намилувалась одягом для діток, краса, дещо вибрала, майже задоволена.

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я в суботу була в Ашані, то теж відірвались з чоловіком по повній. За час вагітності я ще жодного разу не ходила дивитися на дитячі речі, коляски, колиски.... А в суботу трохи надивилася, прицінилася. До речі, штанів я теж там не побачила таких, які б мені сподобалися, тому купила в магазині "Діанора", там вибір хороший.

14. AlbinaK

AlbinaK Member

І я брала в Діанорі, гарні моделі, ціна так само не космос. Взяла там 2 пари штанів. Одні на 4 міс(вельветові), одні на 5(тонші, вихідні). То вельветові вже майже протерлися між ногами. Ще на місяць сподіваюся вистачить, зовсім не порвуться. Так шкода. Носила я їх правда набагато більше, але все одно стерлися за 4 міс(враховуючи що ще мала на зміну і вдома ношу тільки спортивні). А другі вдягала буквально разів з 5-7, то трикотаж збоку по шву пішов. З вигляду речі якісні, але мені щось не дуже повезло в тому плані.

15. evgenka

evgenka New Member

в Діанорі брала лише білизну та колготи 70 ден... білизна хоч і зручна, та прання не дуже витримує ((

16. Orman

Orman Модератор-бомба

а дорога? Бо я вже капець не влажусь в свою білизну.

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я б так не сказала. Я також там міряла штанці свого часу, то не взяла нічого, якраз тому, що дуже неякісні. Хотіла вельветові на зиму, то той вельвет як папір "стоячий". Одним словом якість дуже сумнівна. На той час коштували 250 грн. Я тоді купила в "9 місяців" штани теплі, зсередини на баєчці, цілу вагітність в них відбігала, нормально виглядають, зараз сестричка носить:)

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я б радила білизну дивитись польську (ту, що Гуцулянка продає) відразу для годування. А трусики можна звичайні низенькі брати. Потім і після пологів пригодиться.

19. evgenka

evgenka New Member

бюстгальтер для годування, повністю з хлопку обійшовся в 150 грн., але я брала аж в листопаді..

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

підтримую... бо ніяк не могла підібрати, то на живіт тисли, то під грудями муляли...перешла на білизну що носила до вагітності... маю тепер щастя

20. AlbinaK

AlbinaK Member

Я так само брала в Діанорі колготи але 150ден, в 9 місяців 60ден. Різні фірми, але і ті і інші розтягнулися дуже в резинці і спадають. Плюнула потім на то, взяла Дюнівські трикотажні (резинка тм не дуже туга, а зараз взагалі спускаю нижче животика спереду).
    А на рахунок білизни то брала собі бюсгалтери не спеціальні, а Атлантік, сілайн чи ламу натуральні котонові, тільки на розмір-два більші, а трусики і до вагітності носила тих же фірм натуральні низької посадки, так що з цим проблем не було. от зараз хочу купити собі ще з 2 шт. бюсгалтерів для годування. Вони на скільки я питалася раніше йдуть від 130грн. От тільки не можу післяродові прокладки ще знайти. В дитячих немає ніяких, в магазинах для вагітних тільки одні дорогущі чіківські ті що за 10шт 100грн, а ті що по 30шт в упаковці і дешевші не має в продажу вже з місяць-півтора.

Статус теми:
Закрита.