Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

а я не зациклююся на тому-встають чи не встають:) поступляться місцем-дякую,приємно..а ні-то ні:) добре,що маю сили стояти і ходити куда мені потрібно, а як не буду мати силу-то не піду:)

2. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, ви пишете, що люди дуже дивляться на ваші животики. Я, наприклад, завжди, коли бачу вагітну жінку, то дивлюся на її пузік і милуюся, але не так нагло, а делікатно. Вагітність -це ж прекрасно!:girl_flirt:
    А на рахунок уступання місць вагітним,то такі в нас люди, що кожен лише за себе думає. З старенькими бабцями і дідусями теж так, як тільки вони заходять, то зразу всі дуже зацікавлюються видом у вікні..

3. Orman

Orman Модератор-бомба

мій чоловік реально не бачить нікого, то я його сама піднімала, ну не бачив він - то не завжди від вредності не встають.
    ой та не звертайте уваги :)!

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

ага, а ще не можна стригтися, бо в дитини не буде волосся
    не можна малювати чи фотографувати вагітну, бо розвиток дитини зупиниться
    не можна нічого купувати дитині до народження
    Це все такі дурниці, що аж смішно, як люди можуть вірити в таке!

6. vanilia

vanilia Miracles are real

То добре, що маєте силу стояти :)
    А я, наприклад, не змогла би стояти в маршрутці, то я беру таксі, аби не було потім отакого... В першу вагітність намучилася достатньо...

7. марі177

марі177 Well-Known Member

а в мене цілий день болить живіт аж мусіла Ношпу пити,:girl_cray:то трохи перестав а тепер далі болить. як кажете готуватися до чогось серьозного чи ще є час???:girl_in_dreams:Бо тільки вчора домовилася з лікарем а він казав що по ідеї на його день народження випадає 18 квітня,от і думаю що ще заскоро,та може моїй донечці вже нейметься?!:girl_in_dreams:

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

та щей як назло на Батальній карантин на сімейні пологи,ото вже капець повний:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А я сьогодні була в ЖК, аналізи добрі, тиск теж внормувався, а от гемоглобін низький 106 (ставала на облік був 138, після хвороби і антибіотиків - 116). Лікарка сказала, що це не критично, адже дитинка росте і все "витягає" з маминого організму.

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

То ще досить нормальний, як для вагытної, тільки не допускайтек щоб падав нижче 100.

10. vanilia

vanilia Miracles are real

Я шукала інформацію про ШОЕ вчора (бо в мене цього разу аж 31). Так от... Написано, що в нормі (!) гемоглобін під кінець вагітності повинен падати (От тільки не пам.ятаю чи були цифри до яких показників може падати). Якщо він високий, то кров густіє і може підніматися тиск і можуть появлятися набряки.
    Ну і ще знайшла, що ШОЕ теж в нормі під-час вагітності піднімається (може бути аж до 40-ка до кінця вагітності).

А лікар що сказала?

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я здавала перші аналізи на гемоглобін в 12 тижнів. Тоді був показник 130. Ще один аналіз на 28 тижні - впав показник до 110.

12. olenkastar

все вірно, ШОЕ піднімаеться (не обовязково). я маю 30 зараз і то нічого страшного,лікар казав,шо то ок для вагітної жінки.

в мене на 12 тижні - гемоглобін був 112 і лікар сказав "хороший результат":girl_claping:..з Софією я мала близько 90 гемоглобін,то трохи мене напрягали з тим,хоча я тоді по собі не відчувала що маю анемію.

13. lovefreedom

lovefreedom New Member

привіт, дівчата. в мене сьогодні був просто жахливий день((( трохи перенервувалась, стало погано і мені, і моєму карапузику.ше від обіду дитинка тиснула на низ і жахливо затверд живіт. дівоньки, як я налякалася!!! зараз, слава богу, трохи легше, тільки живіт ще твердий дуже. хтось може знає як з цим боротися, бо мого гінеколога сьогодні не було, я до неї подзвонила, а вона назвала пити купу ліків і вже їхати лягати на підтримку. я розумію, що треба, але повірте. просто змоги не маю сьогодні-завтра в лікарню лягти, хоч убийте...

14. nalia

nalia Member

В вас напевно тонус матки:більше відпочинку,В мене коли був тонус,то лікар прописав магне і лютеїну вагінальну

15. olenkastar

заспокоїтися, помолитися,розслабитися і все буде добре:) вам певно приписали ношпу,магне б6?

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ага і валеріанку напевно ще:)

17. lovefreedom

lovefreedom New Member

магне б6, гініпрал і папавиринові свічки. магне уже раз мені пропонувала, але я обходилась без нього, а гініпрал взагалі сильнодіючі пігулки... від папаверину легше стало, навіть тиск трохи впав, бо піднявся до 140/80 при моїх 100/60. зараз почуваємося трохи краще, але якщо не пройде до завтра, то доведеться йти в госпіталь... просто я вже раз лежала на підтримці і враження залишились не найкращі. і взагалі в мене антипатія до лікарень, зразу самопочуття погіршується... ні, не подумайте, я не вередлива, заради синочка зроблю усе, але минулого разу моя госпіталізація виглядала так: 15 днів без огляду, дорогі капельниці, вітамінчики, 10 за укол медсестрі і 200 гривень щотижня лікарці "за турботу", потім сказали допобачення, бо Новий рік на підході, доколював вдома і турбувався чоловік. повірте, дома легше стало, душею і тілом... я все прийматиму, лежатиму, не встаючи, але до лікарні більше не хочу!

18. zetta

zetta Well-Known Member

То Оленкастар теж з нами ? ))

пройшла я лiкарiв, маю спокiй. гемоглобiн з доцьою був 140 а зараз шось i не знаю.

19. olenkastar

ага, я з вами:)

20. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

olenkastar

Статус теми:
Закрита.