Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. arkka

arkka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

я фарбувалась десь на 15 тижні, потім на 24-25 і оце минулого тижня на 38 - ходила в перукарню, бо скоро в роддом, то треба гарно виглядати :d23:
    я блондинка і спочатку дуже переживала за фарбування, але прочитавши трохи літератури зрозуміла, що все не так страшно, головне що може зашкодити малявці це випари фарби, які ви будете вдихати під час процедури і треба слідкувати, щоб приміщення добре провітрювалось. А ще мені перукар порекомендувала не фарбувати всю голову, а зробити міліровку. Тоді і фарба не попадає вам на корінці і голову.

2. natorella

natorella Well-Known Member

рекомендували
    я б через 4 тижні не йшла. смисл?
    ех, я цього року пролітаю з прем*єрою наст частини сутінок(((( хіба відважусь і піду зі слінгом)))

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

записала - може бути пізніше)))

3. marianast

marianast Well-Known Member

Маю питання. Сьогодні почало підтікати (чи як то правильно:girl_blush2:) молозиво. Вчора і сьогодні почуваю себе кепсько, тошнить. Є зв'язок? Бо давно вже не тошнило і самопочуття було ОК.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

а коли там воно? Я тож пролітаю, чи як?

5. natorella

тобі на коли? ти попадеш)) а я зато на гарріка точно встигну, якшо вони знов шось не придумають

6. Orman

Orman Модератор-бомба

на 4 листопада, так шо я в такому реальному прольоті. Бо то хоть з слінгом хоть з чим таки рановато буде.

7. natorella

я ходила на своє пдр в кіно. 28 січня на якусь комедію
    ну боялась сміятись - шоб води не відійшли
    але родила аж за 10 днів))
    так шо не баїсь - прарвьомся

8. Orman

Orman Модератор-бомба

на ПДП ну і після ПДП (как пойдьот) то можна йти. З бебіком не получиться.

9. natorella

ги я тлумок недомоскалізований переклала ноябрь як жовтень))))
    карочє - ми обидві як фанерки

10. klen

klen Well-Known Member

О и я пролитаю:sad:Я чогось думала у вересні буде, тоді б ще попала. Може. Будемо скачаним у дома на компі задовільнятися:)
    Мене останій час на овочі тягне. А які зараз можуть бути овочі?
    Страшне хочу цвітної капусти, кабачків і шпарагівки. Про огірки і редиску стараюся не згадувати:)
    Купила морожену шпарагівку і капусту:) Вчора пару кіль стоптала...
    А м"ясо і риби геть не хочеться. А раніше на овочі і не дивилася тікі м"ясо і яйця їла.

Останнє редагування: 21 Березень 2011
  11. katamaranka

katamaranka New Member

та я також не ходила, бо порахувала, що це зачасто буде.
    але я мала на увазі, що в такий термін добре йти, якщо перед тим давно були...

12. vanilia

vanilia Miracles are real

Вимагали флюрографію чоловіка, то він і зробив. В першу вагітність теж таке було необхідне. Потім коли в роддомі приходив до мене в післяопераційну, то питали про копію флюрки, так що добре, що мав.

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Я фарбую волосся щомісяця, як і раніше. І в першу вагітність теж фарбувала. Але фарба моя не термоядерна ))))

13. nalia

nalia Member

яка саме,якщо не секрет,бо я ще фарбувалася десь в жовтні

14. vanilia

vanilia Miracles are real

Лореаль Преферанс. Вона НЕ безаміячна, але там, вроді, не дуже великий його вміст. Ну порівняно з тим же Палетом, то вона не термоядерна )))
    В мене блонд, так що мушу фарбуватися :) Була б шатенка, то, можливо, не треба би було так часто фарбувати.

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ага і в лікаря питалася, вона казала краще фарбуватися так щоб фарба не торкалася голови, тобто як в міліруванні, фарба за пів см до голови.
    Правда я поки тільки один раз мілірування робила, думаю зайвий раз фарбуватися все-таки не варто, бо це ж всерівно хімія.

16. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Переїжджаємо наступного тижня. Я вже повністю в тому переїзді, але поки думками. Цього тижня вже почну помаленьку пакувати речі.

Сьогодні була на лекції в "Школі майбутніх мам" - стільки нового і цікавого сталось за 4 роки.

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а в мене редиска на підоконнику росте:) наразі тільки росточки високі,але думаю вже тижні за 2 буде редиска:)

нда..мені здаеться справа не лише в торканні голови,а й в запаху. тож невагітній жінці смердить та фарба,а вагітній певно тим більше :sad:

18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мене хоч і меліровка, але на період вагітності відмовляюсь від фарбування. Мені воно і так шкідливим видається.

19. zetta

zetta Well-Known Member

ясно) не буду нiц писати, хай лiпше несе.... бо лiкарка i так вiд мене вже холодна ).

20. Natalya

Natalya Well-Known Member

А в мене цибулька :)

Статус теми:
Закрита.