Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

2. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

навчіть, як то треба промивати? Розвести водою. Прополоскати горло і пару крапельок в ніс? Бо я ще не здавала цей аналіз. А точно прийдеться. При минулій вагітності в мене його теж висівали. Але я не лікувалася нічим.

3. senka

senka New Member

Дівчатка, привіт всім. Тепер і я до вас у гілку :girl_yes:
    Були в понеділок в Інтерсоно на узі, вагітність 4 тижні. :girl_tender:
    Потребую поради, а до лікаря іти ще не хочеться. Стала нервовою, аж самій деколи неприємно. Сплю дуже погано, вдень на роботі очі самі закриваються, а вночі можу прокинутись і не спати по три-чотири години. Потім знов на роботі очі закриваються. Може щось попити заспокійливого, якогось чайочку з меліси чи може порадьте щось. І ще я дуже багато їм, тільки поснідала чи пообідала і вже хожу шукаю що би ще такого з'їсти. То не зарано такий апетит прокинувся? З донечкою на такому терміні я ще зовсім нічого не відчувала

4. Natalya

Natalya Well-Known Member

Просто цікаво: для чого ходять на УЗД на 4 тижні?..

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я скажу за себе: зробила перше УЗД в 5 тижнів, бо не могла повірити що вагітна, мене не переконували ні результати десятьох тестів, ні огляд лікаря, ні затримка...мусіла побачити на власні очі. До того не один гінеколог ставив шанси завагітніти мені в 10-20% в зв"язку з сильними гормональними збоями. Того то трошки для мене був сюрпрайз.

6. senka

senka New Member

Для того щоб впевнитись що все нормально, що нема позаматкової.

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

І що вагітність дійсно є :girl_tender:

7. Левицька

Левицька New Member

Ми вчора були на УЗД, так цікаво) Я не вірила і не думала, що таке в принципі можливо, але чітко побачила, що мале на мене схоже! То просто шок, інашке не передам свій стан, коли його побачила. З тим всім забули подивитися, кого ми чекаємо, але то таке, хто буде, той вже буде)) Я собі уявляла і була переконана, що там маленька копія мужа, дуже хотілось, а так вийшло цікаво)

8. Orman

Orman Модератор-бомба

я теж раніше думала, ну що там видно, а видно. В нас - чисто тато :)

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

згідна, дякую за підтримку, але якби ж воно не турбувало у вигляді малинових кровянистих виділень.
    щось ніхто не відзивається, що мав чи має теж таку дивину, певно, не так то вже й часто у вагітних трапляється, як заспокоював мене лікар.

10. marianast

marianast Well-Known Member

В нас так само. Я навіть трохи шок дістала. Якось неочікувала що така схожість буде видна на УЗ.

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

Прикольно, а наша манюня шось нінакого не похожа, правда чоловік ходить і з животиком говорить шо доця буде кучерява брунеточка (він сам темний), вся в тата...гггг...кумедні ті чоловіки!

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

А ми, коли дивились на наших чуд, то в нашої доці такий носик кумедний ( ми вже навіть визначили схожість до чоловікової мами або до моїє бабці), а малого трошки гірше було видно, тому вже будемо чекати зустрічі :) А так, відразу видно, дівчинка така дрібненька на личку відносно хлопчика. Цікаво чи буде реально схожість між тою фоткою в лоні та на яву?! :girl_in_dreams:

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В моєї лялі мій носик:) І, здається, татові губи, не впевнена, але отой кирпатий носик точно мій)

15. Natalya

Natalya Well-Known Member

А хіба не у всіх новонароджених (і ще ненароджених) кирпатий носик?..

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мені вчора мале робило відбивні з внутрішніх органів:connie_pull-pigtail Бідний чоловік аж злякався, коли бачив мій вираз обличчя)))) Думав перейми ще ше шось)) Потім взяла його руку , лягла на бік і підставила його руку під пузо і він відчув ЯКІІІІ копняки мале робить і все зрозумів.
    Я ото собі думаю, а то ще ж пару тижнів в мацьопи є і воно міцніє і росте, які ще мають бути копняки!

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

така дивина була у мене. це сталось після дуже виснажливого дня. була 1 крапля крові і більше не повторялось.це було приблизно на 8-9 тижні. коли я запитала про це лікаря, то 1 сказала зразу "це загроза. приходьте будемо дивитись", а інший лікар сказав "перенапружилась. відпочинь. АЛЕ якщо повториться - приходь". більше не повторялось. я відпочила, виспалась і все було ок. не хочу писати, як для мене закінчилась ця вагітність, думаю, це зовсім не пов*язано одне з одним., АЛЕ якщо у вас це тривало більше 1 дня - прошу, зверніться до кваліфікованого лікаря.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

бачилась сьогодні з Наполеоною в залізничній лікарні. Гарно виглядає. Каже що інтернету поки нема.

посиділа зі мною за компанію поки я чекала на кровопивць (випили з мене 2 шприца по 20 мл - вони шо її п"ють?). Дякую!

19. Nana11

Nana11 аспіранточка

Пішла я дурна сьогодні в те жк, чесно краще б не йшла...одне розчарування.
    По-перше лікар явно не була в захваті від того що, я не домовлялася в пологовому з її коліжанкою, а вибрала лікаря соі сама, вона то звичайно того не сказала, але по її виразу лиця і натянуто ласкавому тоні стало все зрозуміло:girl_devil: По-друге потянула мене знову на КТГ я з нею те посварилася (я розумію шо не могла вона мене заставити на нього йти, але я як вівця таки пішла), і ось результа: на КТГ, серцебиття дитинки пришвидшене,ставить діагноз гіпоксія, а дохтор тільки рада, зразу 3 препарати виписала пити, на УЗД сказала сходити(причому тільки на Куліша) причому, коли я відмовилася туди йти, бо там мені не подобається викинула фразу: Мало шо тобі не подобається, ти шо маєш вищу освіту? карочє, тільки рознервувала мене ше більше.
    Лікар з полгового сказала приїхати завтра, вона мене подивиться, причому я розумію шо скоріш за все все там добре, але тепер буду до завтра переживати...на УЗД її не піду, таблетки пити не буду, а якшо завтра мені скажуть шо все в моєї лялічки з серцебиттям все нормально (а ше 2 тижні назад так і було), то піду і зроблю скандал і заберу свою карточку, і встану на облік до когось іншого і мені плювати шо тут ше не багато залишилося...:girl_feminist:

20. Orman

Orman Модератор-бомба

нда, шо тут скажеш ... таке враження що вона спеціально в малятка щось шукає. Ви не хвилюйтесь головне.

а шо то за така мудра лікарка?

Статус теми:
Закрита.