Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

та я знаю, що мали зразу видати, але я і так в них годину була, то якби вони ще це почали заповнювати ... Скажу хай дадє на другий раз.

2. Halina

Halina Well-Known Member

Я коли на облік ставала то зразу запитала за обмінку. То лікар сказала, що видадуть коли буду іти в декрет. От коли йшла в декрет то і видали обмінку таку зелену.

Мене вже пару днів болять дуже м'язи на ногах (але якби то пояснити, нижче попи) і не просто болять, а тяжко ходити. В когось таке було? Що робити чи краще нічого не робити?

3. llb

llb Member

в мене 19 тиждень. через тиждень планую їхати в шацьк на відпочинок. хтось їздив десь на таких термінах ? не було нічого поганого ????

4. olangel

olangel Well-Known Member

А в мене така кавова і на першій сторінці купа реклам,а між ними написана обмінна карта :girl_smile:
    І видали мені її в перший день і сказали носити з собою...

5. Sokrovishe

Sokrovishe New Member

В мене теж так болять м'язи, деколи викручує так, що не можливо ходити, десь на протязі місяця вже. Почалось як перестала пити вітамінний комплекс - можливо збіг, а можливо дійсно бракує якогось вітаміна???

Останнє редагування модератором: 6 Липень 2011
  6. Girljanda

Girljanda New Member

Мене боліли нижче колін, нічого не пила, само пройшло тижнів через 2-3.

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Дівчата, хто там переживає за свої +10 на 34 тижні, ну не смішіть, чес слово. В мене стільки на 21 було, але поки не почала відчувати лишнє, їла як завжди. Зараз хіба солодким обмежуюся.
    В ЦЗЖ мені обмінку (таку рожеву книжечку з результатами аналізів, УЗД і т.п.) видали, коли здала всі обов'язкові аналізи (кров з пальця і вени, кал), ну в мене то зайняло часу до 28 тижня:)

8. Artemida

Artemida Well-Known Member

Я їздила на 19 тижні в Єгипет. Все було нормально, але.....Нормально все було саме в мене, а як воно у вас знаєте ви. Тому ви дивіться по своєму стану, послухайте, що скаже ваш лікар і тоді вже збирайте торби:girl_bye:

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а от я їздила на відпочинок ше зовсім на ранньому терміні.
    Планували ми з чоловіком відпочинок....аж 2 місяці вибирали готелі ....і от пішли в турфірму , купили квиточки.....кайф....
    Підходить вже час до виїзду(залишилось лише 2 тижні) а моєї "красної армії
    " нема і нема.....почала переживати,за 5 днів до вильоту пішла купила тест ...і на тобі.....дві червоненькі полосочки.
    Думали :scratch_one-s_head: думали шо робити, вирішили не втрачати гроші. поїхали.:girl_crazy:
    Чесно скажу переліт пройшов дуже важко,:bad: та і перебування в Єпіпеті теж не назвеш безхмарним....тошнота була і слабість.....але загалом відпочинок пройшов непогано.
    Чоловік всій сімї казав :"Платимо за 2, а от летимо 3":yahoo:

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

я їздила на 34 тижні в Шацьк, відпочили супер, пузік погріли. Там таких пузатих як я огого скільки було...

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

від тих вітамінів з баночки таааакий апетит шо огого. я в першу вагітність прегнавіт вирішила попити- то за місяць 4 кг наїла, мала постійний жор-і уе при тому, що ходила на роботу і з роботи пішки (30хв в одну сторону), потім ше ввечері гуляти парком.

аналогічно.що в 2008 році, що тепер мала обмінку зелену від Тедді клуба і вона була в мене на руках весь час.

12. marianast

marianast Well-Known Member

Дівчата змусили мене сліпака:girl_blush2: роздивитись оту книжечку яку я ношу з собою вже пів року:girl_crazy: Рожева така,з силуетом вагітної жінки, на обкладинці написано - ПАСПОРТ ВАГІТНОЇ ЖІНКИ, але якщо подивитись на першу сорінку - вуаля - обмінна карта:girl_blush2: Всі аналізи, УЗД, і т.д. Але я тундра:xaxa: Мене збили з пантелику дві відкріпні сторінки у кінці книжечки з заголовком обмінна карта. То тільки зараз я роззула очі і побачила,що вони передаються в ЖК з пологового. Та я і не дивуюсь, я всю вагітність "міс вніматєльность".
    Я далі сплю, четвертий день. Чоловік каже,що я молодець, а я від тої сонливості почуваю себе як кит в тазіку...бє.

13. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ну незнаю, для мене то якесь чудо-чудесне. Щоб в сам розпал фруктово-ягідного сезону пити вітаміни з банки.......Наші лікарі як щось деколи придумають, слів нема:girl_devil:

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Моя мене постійно питає чи я п"ю Йодомарин. Я їй кажу, що так, але сама вже навіть незнаю де його закинула.Думаю навіть то зараз зайве.

14. Halina

Halina Well-Known Member

От і я повернулась з ЖК і ніби аналізи в нормі, а вітаміни приписали. А ще питала про ті м'язи які болять, казали мастити гелем чи то кремом якимось там. І наш гемоглобін виріс до 134. Якісь такі перепади то 104 то 134. Також ще маю один візит в ЖК і все чекаємо зустрічі з малятком.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, у мене виявили поліп на шийці матки, який і кровоточить.
    в когось було таке при вагітності? виписав мені лікар якісь свічки і сказав не хвилюватись, що при вагітності таке буває.

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

то типу я? тут таких хіба я і Dolche.... я ж помоєму написала шо нікапельки не переживаю за те а Dolche тим більше, бо з двійнею :connie:
    Ага, кому не скажу всі дивуються:girl_feminist:

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Не знаю правда який у Вас термін, але я колись читала в одній вумній книжці, шо під час вагітності гемоглобін до +-24 тижнів падає, бо малеча його дуже багато заберає, і це природньо, а потім відновлюється так само швидко, не знаю чи правда але в мене на 26 пішов догори, без всяких таблеток...і тримається собі там міцненько...:girl_yes2:

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

Не знаю, чи правильний мій розрахунок, але я теж знала дату "завагітнення" ( хоча, це все, звичайно, умовно. Бо ж статевий акт міг відбутися в той день, а запліднення на день чи два пізніше ), то в мене вийшло так: завагітніла 30 січня, народила 27 жовтня. Тому, приблизно, додавайте 9 місяців :).

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

якшо сказали не хвилюватися- значить не хвилюйся! вагітніють і виношують і народжують з багатьма діагнозами, та і вагітність впливає на мамин організм позитивно. ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ:girl_yes2:
    .........
    а в мене висіяли стафілокок)))))) гггг

19. natorella

natorella Well-Known Member

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Статус теми:
Закрита.