Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. marianast

marianast Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

ОГО))) А в мене щось не ростуть))) Я навіть про нову білизну не задумуюсь. Могли б вже розмір - другий накинути, чоловіка потішити:girl_flag_of_truce:
    В мене теж рухи не регулярні. Але знаю,що це норма. Малютка ще, тай це все дуже індивідуально.
    Дівчата, чим підняти тиск під час вагітності? Я вчора цілий день мучилась, чоловік вверечі додумався тиск поміряти - 90\40. Крім таблеток і кави з коньячком ніяких методів не знаю. Так і заснула...

2. tulia

tulia New Member

колись давно бачила такі топи в стоку адідаса, що в новому цумі на Кн. Ольги

3. Orman

Orman Модератор-бомба

нє, це Наторелла була.

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я ношу топи від Атлантіка. А також бачила хороші в Адідасі.
    Взагалі важко переношу бюстгалтери з кісточками. А з вагітністю почали ті кісточки дуже тиснути мене. У звичайних бюстгалтерах ходити не можу. КУпила спеціальні для годування і тепер їх ношу. Груди збільшились ненабагато з С на В. Але після пологів, коли прийде молоко, ще збільшаться

Про бандаж. З першою вагітністю і тепер ношу дородовий бандаж, який є універсальний, тобто і післяродовий. Незнаю як тепер буде, але з першим не носила після пологів. Було дуже незручно і, так як вже був кінець травня, ще й спекотно. Але в аптеці запевняли, що після других пологів варто одягати бандаж, тому щовже не так легко повернути форму.

Була я сьогодні в ЖК в "В школі молодих мам" (після тих курсів видають лікарняний). Запізнилась (неправильно мене проінформували), але піду ще, бо виявляється є багато нововведень в пологовому. Цікаво. Трохи побачила відео на тих курсах. Така там краса в пологовому показувалась, що аж не вірилось, що в нас таке буває. Але таки буває .... на камеру. Розказували там, що народжувати лежачи небезпечно, тепер тільки сидячи. Дитину відразу, немиючи, кладуть матері на груди, пуповину не відрізають відразу, а тільки через деякий час.... коротше.... чотири роки тому все не так було. Навіть списку ліків тепер нема, бо ж медицина в нас безкоштовна.

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Форму бандаж повертає тоді, коли ви його носите. Як тільки знімаєте, все стає як було :) А от кровообіг може порушувати, органи затискати. Мені здається краще, трохи фіз. вправами допомогти органзіму.

6. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

А я вже потрохи мабудь вихожу на фінішну пряму. Живіт опустився,печія не мучить,а дитинка так тисне на низ таза,що ходити дуууже важко....А ще "друге дихання" почало відкриватися )) поскладала всі речі до пологового ...чомусь здається мені що до 40 тижня не дотягну .

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Усім, привіт! Була сьогодні на КТГ , поставили 8 балів за Фішером, серцебиття 150уд/хв. і сказав, що не ідеально, але нормально і потрібно раз в тиждень до нього приходити(вже була 3 рази). А була на УЗД в суботу, то сказали, що все нормально. Може хтось знає як правильно розшифровуються і виставляються ті бали?

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

какао, чорний шоколад..
    ну і ще деякі поради ось тут

9. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

я була на КТГ в середу ,то в мене в середньому теж 150 уд/хв але мені сказали ,що то добре і добре що рухи співпадають з підвищенням кіл-ті ударів . сказали що на 10 балів тягне ):girl_claping:

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Знайшла таку статтю

10. kakady

kakady New Member

І в мене на початку вагітності були вічні проблеми з тиском...найкраще допомагала справді кава, але не завжди...((((
    а лікарі радили пити по 15-20 крапель настойки женьшеню зранку, або краплі елеутерококу; а ще більше гуляйте на свіжому повітрі, і якщо вже зовсім погано можна щось солоденьке з'їсти.....

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Сьогодні була в ЖК... знов +1.5 кг за 2 тижні... ну і шо робити?
    Загалом все гуд, окрім того, що простудилась. Пчихаю, голова болить, соплі, горло... капєц:girl_cray:

12. nalia

nalia Member

Дівчата,підкажіть хто і чим збивав температуру P S болить горло,а температура 38,трошки переживаю,бо з першою вагітністю з таким не стикалася,завчасно дуже дякую.......

13. katamaranka

katamaranka New Member

пила багато чаю з малини і лимоном...

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

коли моя знайома питала лікаря, то він казав, що ні, оскільки м"язи після пологів
    повинні самі по собі скорочуватись...

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

на рахунок
    в мене також 2кг за 3 тижні.але я коли робила кожного дня вправи для вагітних, то так не поправлялась, зараз знову почала.

14. марі177

марі177 Well-Known Member

чай з лимоном,а якщо за 38 то пила Парацетамол 325 один на 4 години частіше не можна.

15. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Тиждень назад в мене Т піднялась до 38,3 , викликали швидку,(а я вагітна, доречі, на 34 тижні), вони визначили що то не Грипп,тому не забирали мене, вкололи магнезію бо трохи піднявся тиск, від температури сказали пити дальше афлубін (бо він на столі стояв,який і так без толку пити, бо не помагає від Т), і все,поїхали, помогли вони мені мало,бо потім Т ще більше піднялась, до 38,6 , мені вже взагалі кепсько стало, подзвонила до своєї участкової лікарки, та сказала МАХ випити 1 аспірин, або 2 кубики анальгіну і 2 ношпи вколоти. Та саме цікаве в тому, що таблеток я не пила,і не кололась, а послухала маму і зробила так: 3 шт інжиру залила стаканом молока (можна водою,але краще молоком) і це проварила 5 хв, інжир треба з’їсти, молоко випити і О, чудо!!! Через 1-1,5 год Т вже 37,5, і більше не піднімалась, але я ще потім штук 10 того інжиру з’їла. Ніколи б не подумала що інжир це такий чудовий засіб. А головне - безпечний для вагітних!!!

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я завжди рятувалась звичайними листками свіжої капусти. Обкласти зап’ястя рук свіжими листками і обв’язати бинтом (щоб не злізло), а також листок на чоло. Дуже добре знімає температуру.

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

От тільки, що переглянула ще раз своє КТГ і точно так само всі рухи співпадають з підвищенням кількості ударів. Цікаво? А може йому подобається, щоб я до нього приходила і кожен раз по 40 грн. платила?:girl_mad:

18. AlbinaK

AlbinaK Member

В мене на 26-27 тижні сильно піднялася температура аж до 39,2. То тоді довелося випити половинку(лікар казала не більше) аспірина або парацетамолу(не дитячого сиропчику!!!), а до 38,5 збивала чаем з малиною лимоном і оцтом обтирав чоловік(просто жах!!! температуру мені слабувато збивав, а от шкіра потім вся біла була, попалена!) Дуже хвилювалася!!! Слава Богу все обійшлося. Лікар казала якщо буде температура триматися більше 3 днів, то швидку і в лікарню (це було як раз на новорічні свята). Від кашлю та горла пила молоко з баржомі, пшикала Тантум Верде, Афлубін(але не більше 2 раз в день), та звичайно полоскала горло (ромашка та вода з морською сіллю та йодом через раз). прихопило сильно але відійшла десь за тиждень, півтора.

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Мені робили 2 рази і обидва вийшло безкоштовно. перший раз в ЖК, другий при зустрічі з лікарем в пологовому. В мене було від 130 ударів в спокою до 160 при рухах(в середньому 140-145). І одна і друга лікар казали що це супер. Можливо той лікар дійсно вирішив на Вас підзаробити!

19. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

може і таке бути... мені призначили тільки раз,я пропонувала на наступному тижні аж піти,але мені сказали ,що то вже пізно буде ,то сходила на цьому і більше мені не требо КТГ робити.Да і платила я 35 грн.

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дівчата,ті що йшли в декрет цього року,коли вам виплатили на роботі декретні лікарняні? а то мої вже майже місяць мовчать.

Статус теми:
Закрита.