Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dolche

Dolche Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

2. natorella

natorella Well-Known Member

ти тіпа просто стала? ну хоч раз сходи)) забери обмінку

3. Orman

Orman Модератор-бомба

нє та я може сходю (то такі цирки сьогодні були)
    я вже придумала як обмінку заберу - скажу шо їду до мами, най мені віддадє, бо мало лі
    ну і після 30 тижня - як віддадуть той цілий листок непрацездатності, я до них більше не планую, мені крім обмінки і тотої бамаги ніц від них не треба.

4. olangel

olangel Well-Known Member

Сьогодні день відвідування ЖК??? Я так само ходила,аналізи здавати :girl_smile:
    А спати вже так само 3 день нереально хочу...В маршрутці сьогодні їхала,то думала,що там і відключусь,очі закривались(

5. natorella

капніть мені крапаль сну. бо я як в 2 ночі проснулась, то до 6 була ді-джеєм на дискотеці. вже знаю, шо в 4 год вимикають ліхтар на вулиці.........

6. Orman

Orman Модератор-бомба

кап-кап-кап :)
    спи моя радость усни ...

7. olangel

olangel Well-Known Member

Ооооо,з яким би я задоволенням ним поділилась би))) З мене сміються,що пологи просплю:d23:

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ще пташки починають з 4 співати:girl_blum:

9. katamaranka

katamaranka New Member

останній аналіз білок 0,132, казали погано!але то вже в мене термін який!!!
    хай страшать, я не боюсь...:girl_wink:

10. natorella

віриш - навіть на тому їдному дереві, шо на нашій вулиці якась ворона підвивала))

11. katamaranka

katamaranka New Member

я мала безсонні ночі десь зо 3 місяці, останніх 2 тижні,ттт, сплю, набираюсь сили:girl_wink:

12. Zolia

Zolia New Member

Я стою в центрі здоров'я жінки. Обмінку видали на 27 тижні, правда записали туди чомусь на момент видачі термін 25-26 тижнів.

13. Galya

Galya Well-Known Member

Дівчата! Оголошення! Сьогодні, 1 липня о 17.00 в Стрийському парку (біля кінотеатру Львів) відбудеться зустріч з консультантами з ГВ Львівської асоціації консультантів з ГВ на тему грудного вигодовування. Запрошуються всі бажаючі обговорити будь-які питання про ГВ:) Приходьте обовязково!

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

За цей тиждень я схудла на 2 кг:girl_in_dreams: От тепер думаю,чи то ягідки,які я їм кожен день так вплинули,чи то лялюська до старту готується..

15. Sokrovishe

Sokrovishe New Member

16. natorella

дякую, цієї ночі спала аки младєнєц. аж до 5,30 - поки сашка не прийшов по цицю)))

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

про яку обмінку ви пишете? вона ж завжди на руках? чи ви маєте на увазі оту, що в жк карточку з усіма аналізами і т.д.?

18. Orman

Orman Модератор-бомба

не завжди, от тому і пишем :)

19. Dolche

Dolche Well-Known Member

дивно, вам не видали відразу при вставанні на облік такої синенької обмінки "Зростай малюк"?. Я на обліку стою з 12 тижнів, відтоді маю ту книжечку, з якою приходжу на кожне відвідування і мені там роблять постійно записи. А з 25 тижня лікарка сказала носити її постійно з собою в разі чогось.

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

та вони мені ше минулого разу сказали притримуватися дієти, бо я за 2 тижні набрала 1,5 кг...я вже тут десь писала, шо казали фруктів не їсти а ліпше вітаміни з баночки попивати:connie_pull-pigtail бо буду я їх згадувати в роддомі коли дитинка велика буде:girl_bye:....ото типу під час пологів мені не буде шо робити як про лікаря з жк згадувати! хоча як на мене 10 кг на мому терміні, то не є аж такі великі цифри...
    я бачу то не я одна така рання пташка!

Статус теми:
Закрита.