Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

мене вчора накрило ВАЖКОЮ артилерією - сильні тренувальні, дуже

смисл?

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я маю гарну новину :girl_dance: - наша Vanilia народила вчора двох хлопчиків :radist:. Подробиць не знаю, тому будемо чекати на неї тут на форумі з деталями. Ех, головне щоб вона зі своїми діточками була здоровенька і її хлопчики гарно гамали цицю :d25::d25:

3. marianast

marianast Well-Known Member

Вітаю. Здоров"я хлоп"ятам і мамочці:girl_tender:
    глибокий і таємний:girl_wink: мені точно не відомий :) Покрасуватись мабуть. Відразу і запитаю коли обмінку на руки видадуть.

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Приєднуюсь до привітань!Молодчинка!
    А в мене цілісінький день тріщить голова,аж очі на лоба вилазять.Поміряла тиск-нормальний.Десь би завалитись в темний куточок,так Настюха не пускає...

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в мене таке останні 3 дні було. сьогодні,ттт, перестало

6. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Мені мабудь наступного тиждня також буде казано й читано за надмірну вагу. Сестра жартує, що я наминаю, як прірва вухаста. А мені тут так все смакує!:girl_tender: Та й встигаю добряче зголодніти до обіду чм вечері. Щойно смачно пообідали борщиком та печінкою в сметані, а я вже мрію про картопляну запіканку з м'ясом на вечерю. Апетит в тому Моршині розгулявся не на жарт.

7. olenkastar

о та!!! Карпатське повітря вміє нагнати апетиту) Заздрю тобі по-доброму, люблю дуже наші Карпати і його ауру.

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

І я щойно з ЖК:) зустріла там одну гарненьку пузату форумлянку, яка прийшла здаватися на облік:girl_wink:
    За 2 тижні похудала на 200 грам:radist::xaxa: Тримаються мої +17)))
    А моє чудо вредне. Лежало собі файно голівкою вниз, а тепер надумало вертітися, випхало дупцю з лівого боку і всьо тут:) будемо проводити з нею профілактичні бесіди на ліктях і колінках)
    Вітаю Ванілію з подвійним щастям:give_rose:

9. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я теж була сьогодні в ЖК. Ходила за декретним, прочекала до обіду і так мені і не дали того папірчика. Лікар, який мав підписати пішов на операцію, а я не мала вже сили чекати, бо була змучена і голодна:8: Завтра знов мушу йти:girl_devil:

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

Які всі чемні :girl_wink: А я прогуляла, ну не хотілося мені сьогодні туди йти, і я не пішла, пішла купила собі абрикосів :girl_yes2: і щаслива побігла (точніше покралася, бо швидкість чим дальше тим більше наближається до 0 ) додому їх топтати, нехай самі сидять в свому жк на дієті:girl_blum:

11. olenkastar

а чо на дієті? сажають тебе на дієту?

мені теж не дали. казали прийти на 14 год. я прийшла о 14.05- і вже старшої медсестри не було. думаю на на роботу вони йдуть не так пунктуально,як з роботу. теж маю йти ше завтра, бо лікарняний мені вкрай потрібен для переходу з одного декрету в інший :)) та і працюю (-ала) в школі,а там вже канікули. треба срочно писати заяву,поки ще не всі розбіглися.

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

Я теж була, але лише аналізи здавала. Завтра до лікарки (мабуть вже востанній раз :girl_bye:).
    Аналізи мої теж не дуже втішні, гемоглобін 84 (піднявся аж на 4!) :girl_sad:, і знову виявили білок (незначний правда), але найцікавіше те, що коли здаю десь в іншому місці аналіз, то білком навіть і не пахне, як тільки в себе в ЖК завжди обязатєльно його виявлять :girl_mad:

13. natorella

ого, а чого ше не дали
    мені зразу віддали - жеби я по дорозі зі львова до буська не вхдумала родити)
    і оскільки вона в мене на руках - ходити туди зовсім не хочеться

14. marianast

marianast Well-Known Member

Не знаю. вже давно пора. Хто стоїть в центрі здоров"я жінки:girl_flag_of_truce: Маєте обмінку на руках? Чи знаєте коли там прийнято її видавати? Бо я вже в ЖК ходити не хочу.

15. natorella

я перший раз стояла там
    пізно дали( правда
    але я тоді і ходила як годинник - дєньгу ж уплочєно)

16. Orman

Orman Модератор-бомба

еееее, пізно, це коли? я не планую туди аж до пологів ходити (я сьогодні здалася)

17. Natalya

Natalya Well-Known Member

І в мене останній місяць через раз його сліди виявляють... Лікарка каже, що можливо, то я просто щось таке їм перед аналізами.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо мені не зраджує пам"ять, то сліди білку в сечі в вагітних - варіант норми

19. Dolche

Dolche Well-Known Member

ну не зовсім :) На ранніх термінах велика к-сть білка може спричинити викидень, пізнах - передчасні пологи. Краще коли його немає. Хоча я зараз лікувати не буду, адже там не велика кількість, в останні місяці йде дуже велике навантаження на нирки, от вони і не справляються повністю з роботою. Сподіваюся мине, як зажди :connie_pull-pigtail

20. Orman

Orman Модератор-бомба

читаєм уважно :), велика, то велика, а сліди, ще й через раз - зовсім друге діло

Статус теми:
Закрита.