Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

ти мнє ета расказиваєш?? сама знаю шо прикол
    і всі так - а ви не хотіли знати????
    кажу- нє, не хотіла)

2. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Я з Ганнусею до останнього не знала кого ми чекаємо. На останньому узд через холод та мокрий сніг на дворі я була навбирана як капустинка. Лікар все оглянула, сказала що можна одягатись. І тільки я зашпилила останній гудзик сорочки та светра вона мені каже роздягатись знову щоб подивитись стать дитини. На це мене, ясна річ, не стало. А вже через 2 дні я знала, що наше малятко - дівчинка.
    Цікаво було б повторити. Ну не сніг з дощем перед пологами (хоча без цього навряд чм обійбеться), а таємницю в очікуванні малятка. В будь-якому разі буде або Даринка або Мартинко ;).

3. tsarivna

tsarivna New Member

А я так засмутилась, що на 2-у УЗД ляля не показалась(( Можу тому, що то перша дитинка і вже хочеться накупувати всякого-всякого. Всі переконують, що буде хлопчик (і чоловік тільки таку думку припускає), а мені так хочеться бантиків, спідничок і т.д. :girl_tender:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

То паскудство, ті дівки. :girl_haha:

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Неправда! Я користувалась і далі користуюсь гомеопатичними свічками і геморой дуже гарно ховається, і мене не бадрує.

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

я знаю безлікарський спосіб його лікувати. Ви ще молода і можете вирішити ту проблему. Коли йдете в душ, пустіть ДУЖЕ холодну струю на те поганьство. Воно звичайно зразу неприємно і довго не постоїш під таким. Але потрошки, по п’ять секунд спочатку, з часом трошки довше. Як так будете робити щодня, то геморой сховається.
    Але будьте готові до того що він знову покажеться коли будете тужитись. Знову ж таки, це не проблема. Її можна вирішити якщо не запускати.

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

і я теж статті не знаю і певно до самих пологів не взнаю :) йду наступного четверга на 2 і останнє узд (як мені пояснили, додаткові узд будуть тільки якщо буде низька плацентація) і вже мені лікарня прислала листа, що стать дитини не є предметом дослідження, тому навіть не намагатись ставити уздисту таке питання, бо він і так не відповість :girl_nea: а якщо хочем, то замовляти окреме узд для визначення статтті, але хто б то таку дурню робив.
    єдина надія - побачимо стать самі, але мені б і не дуже хотілось.
    А речі я збираюсь купувати всі наперед, а щодо кольорів якось не морочусь :)

6. irys214

irys214 Well-Known Member

Перший раз таке чую:girl_impossible:, переважно, не кажуть статі, якщо не видно, або батьки самі не хочуть знати. А що то за лікарня???

7. DesperateHousewife

То пологове відділення одної англійської лікарні :girl_crazy: Тут просто інший троха підхід, та й можливо пов"язано з тим, що загалом весь процес ведення вагітності і пологів безкоштовний, а от якщо хочеш щось "екстра" - типу знати стать, то будь добрий заплати.

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

Дуже дякую всім за поради :) Буду пробувати все, аби помогло.

9. Маруся-мама

Це закордонія. Тут не має права нічого казати технік, все через лікаря

10. natorella

мені от власне ПОСТІЙНЕ підмивання холодною водою дуже добре тонізує і тримає усі набряки промежини і не тільки
    порядна акушерка, мала би пояснити як тужитись шоб ніц не надірвати - ні очей, ні, перепрошую, попи
    як то файно. буду мати відмазку тим, хто питає - а хтоооо у вас буде??

11. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

12. natorella

я з такої відповіді починала

13. Маруся-мама

Ну так ви говорите про порядну.

14. natorella

ой, так. в порядних пологах, вертикально рожаючи, акушерка (порядна) притримує анус, шоб не вилізло ніякого геморою
    а в нас - ТУЖСЯ!!!! шоб тобі повилазило

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, щось у мене в суботу увечері і сьогодні увечері витекла капелька бордової крові. впринципі ніц мене не турбує, але і в суботу і сьогодні на роботі нервотрьопки присутні. от думаю, чи варто з лікарем порадитись. у вас в когось на ранньому термніні таке було?
    у мене з першою вагітністю була страшна мазанина і загроза викидня десь з перших днів до тижня 6-7. але станом на 10 тижденьвже все внормувалась. а тут щось там мені хоче мазатись на 10-ому.
    ой, чую, що прийдеться таки на днях до лікаря потьопти :girl_cray:

16. DesperateHousewife

Я б казала не жартувати з цим і терміново порадитись з лікарем.

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

18. natorella

а ви можете прослідкувати - то було в дні гіпотетичнихї місячних? бо таке буває 7-8-9 тиждень мажеться власне ота кров менструальна - омивання плоду т.зв.
    я мала з сашкою бурі виділення, нічого не робила, були 2-3 дні
    а другий раз то мала просто темніші виділення

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

привіт! я з жк:girl_wink:поклали діагноз- надмірна вага))) 32 тиждень- набрала 12кг.останні 2 дні була в мене в гостях моя мама...вчора наліпила купу вареників, привезла купу гостинців:girl_tender: от і результат)
    ну і ,звичайно, аналіз на стафілокок- позитивний, сказали "пролікуватися"))
    + канефрон виписали. бо маю в мазку трохи підвищену кількість лейкоцитів.
    ніби все. Нічим я не засмучена, буду жити як і до цього жила- нормально їсти те що хочу і скільки хочу, і не турбують мене мої лейкоцити.

20. marianast

marianast Well-Known Member

А я сплю третій день і більше нічого не хочу. Мабуть погода так на мене впливає. До вагітності я ніколи не спала вдень, навіть якщо перед тим безсонна ніч була, не виходило мені. А зараз:girl_flirt: тільки покажіть де можна подрімати.
    Ще чую легенькі тренувальні. Ще прогуляла 2 візити в ЖК. Завтра явка з повинною :)

Статус теми:
Закрита.