Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

Я минулого тижня зранку з"їла два сирники і побігла на базар.. і, блін, свідомість втратила по дорозі :girl_mad: Тепер з самого ранку добре наїдаюся

2. vanilia

vanilia Miracles are real

Мдя :) Нічого собі. А мені що в ЖК, що лікар-уздист, що лікарка в пологовому однозначно казали не пити комплексних вітамінів. А лікарка з пологового розповіла що варто їсти і скільки і як правильно харчуватися.

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

От вже я побачу чи це правда. Кажуть, що в дівчаток серцебиття частіше ніж у хлопчиків (там на кілька одиниць). Поки (як показує на УЗД) то дійсно співпадає там де дівчинка постійно на 3-5 одиниць сердечко швидше б"ється ніж у хлопчика. А ще в палаті лежала, де самі хлопчики в животиках були, то в моєї дєвушки був найвищим показник :girl_curtsey:

4. Girljanda

Girljanda New Member

Можна, якщо загальний аналіз крові. Не можна лише коли здаєте на цукор.
    Ну все одно на будь-якій роботі нараховують однаково. Можливо ваш бухгалтер незнав як правильно рахувати? Бо коли я прийшла до своєї, то вона казала що незнає як нараховувати (в них таке перший раз, щоб ішли з одного декрету в інший), тому дзвонила при мені в соцстрах і все розпитала. Тому вам однозначно має бути більша виплата, ніж отримали.
    А якщо б ви вишли на роботу, то отримали б ще більше, бо тоді б вам рахували ще всякі надбавки (премії, наприклад).

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

От і я "того же мнєнія".Трохи ще зачекаю і буду розбиратись (бо стільки собі вже покупок напланувала).
    Що при першій,що при другій вагітності тішилась легкістю свого пересування :) Хожу швидко і не "по-качиному".Але сьогодні малявка всю прогулянку сверлила мені низ,як маленький буравчик,так що інакше,ніж як повільно і врозвалочку йти не виходило.Сподіваюсь,то вона собі дорогу готує :) (не хочу знов переношувати)
    Просто в мене раніше такого "не наблюдалось".От я вже і подумала,що лаборантка-мазіла.

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

І моя мені вчора розказувала:girl_smile:може в нас та сама лікарка?:girl_phone1:
    А я дурне, вічно голодна через пів Львова їду...:girl_cray:

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

не правда! моя мама не підсипає, бо вирощує собі і нам)))але має багато залишку, а ми від дому далеко- не завжди можем приїхати і звбрати продукти,то вона і продає з городу все, що має зайве)) і тітка моя так само - любить городню справу, має 3 городи- залишки віддає на продаж. Обробляють лише картоплю від жуків, усе інше ніколи нічим не сипали)

я не їм тільки перед здачею аналізу крові на цукор і все)

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хахаха, я так само :)

9. Orman

Orman Модератор-бомба

а я ніде не їду ніц не здаю - ляпотаааа!

10. vanilia

vanilia Miracles are real

Може :) А в якому пологовому плануєте народжувати? Я на Мечнікова ))) Лікарку звати Наталя Олександрівна.

11. cjomcjomka

нє, ну я зараз теж ще ніде не ходжу :) але ВСЕ ЖИТТЯ кров з пальця здаю тільки на голодний шлунок :)

12. olangel

olangel Well-Known Member

Це Olenkastar вирішила так над вагітними познущатись...щоб всі побачили фотки,почалі тікти слюнки і крутитись в голові думки,що з цього всього я хочу саме зараз! :girl_crazy: :girl_cray:

13. Elizabeth

Elizabeth New Member

ага, то точно... мені груші сняться вже місяця 3, а ще виноград, кавун... ех...:girl_cray:

14. olenkastar

а мені ЯБЛУКА!!! так хочу яблук. Коли вже ті петрівки?:girl_cray:

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я хот-дога хочу, і щоб так багааато гірчиці було ( хоч гірчиці і хот-догів не їм, але зараз дуже хочу)

16. VERO

VERO Well-Known Member

А я просто їсти хочу!!! Постійно. З тою дієтою за 2 дні скинула кілограм. А лікарі кажуть, поки кілька разів цукор в крові не буде нормальний- з дієти "не злазити".

17. mashynka

mashynka Well-Known Member

я цього разу обійшлася з ЖК по мінімуму - 3 візити і 2 здачі аналізів . Тільки обовязкові. Без мазків і іншої фігні. І того мені теж вистарчило "по горло". Обмінка була порожня фактично. Лікарка сказала мені один з тих трьох разів, що "такі як ви краще би приходили зразу на 36 тижні на облік ставати". На шо я відповіла, що наступного разу буду знати :)

Вітаємо!!!

18. cjomcjomka

доброго ранку!
    а я от на море збираюсь, і думаю - як же я з тим токсикозом ранковим в поїзді їхати-то буду? Вихід один - рятівний горщик синочка. Ну і ще потайки сподіваюсь, що все ж біля 12 тижнів та бяка буде мене попускати.
    А скажіть будь ласка, що це за дієта? гречка, овочі, що ще? хліба, як я розумію, не можна... а яйце відварне? Молочні продукти? Просто я перед здачею аналізу пару днів посиділа б для профілактики. Бо зараз-то цукор 5, але для мене це вже привід контролювати процес...

19. olenkastar

а оті полички для діабетиків з різним солодким- то ж можна теж,нє?
    ну і можна білі черешні)))

20. cjomcjomka

нажалю, у дієті для діабетиків ТІЛЬКИ КИСЛІ ягоди і фрукти...
    то з полички для діабетиків допоможе не підвищувати цукор. А понизити - не допоможе

Статус теми:
Закрита.