Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

я народжувала в кінці серпня. Нам однозначно було зручніше мати окремо льолі (льолі мала і з відкритими і з закритими ручками, обидва типи стали у нагоді) і штанята, вийняток - в СЗК зручніше сліп; штанята з защіпками на плечах нам узагалі незручно було, досі незручно (особливо при висаджуванні); шапочка на зав*язки зручніше (малеча крутить головою, а згодом починає сама стягувати шапочки).

2. natorella

natorella Well-Known Member

особливо в шапочці з зав*язками і в слінгу коли крутить головою - прям удавка))))

3. veronka

veronka зла друзя

нє, у нас то нормально було, інакше ніяк - МА з голови усе стягує)))) хіба б варіант - "как прибили, так и держиться":girl_crazy:

4. Orman

Orman Модератор-бомба

назріло нескромне питання, а сильно потрібна шапочка влітку? Чи то замість панамки щоб в голову не напекло? Питаю на повному серйозі.

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

в принципі, замість панамки)
    до речі, мій брат привіз з Польщі пару трикотажних шапочок, а на бірочках написано: "в приміщенні обов"язково знімайте шапочку з дитини" :)

6. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Дівчатка, може хто знає ПБ на Мечнікова на карантин закритий чи ні? Або доки закритий? Маєм спільні пологи, на кінець квітня, дуже переживаю що чоловіка не пустять, в зв’язку з карантином. Ще й моя лікарка мене втішила, що минулого року там дуже довго на карантині тримали.

7. AlbinaK

AlbinaK Member

А мені навпаки було зручніше тільки в бодіках, сліпиках та високих повзуночках, принаймні до півроку. Висаджувати на горщик все одно раніше ніж дитина сама не сяде не збираюся. Короті штанята і кофточки мені були зовсім не зручні, але в мене мала зимова була. Шапочки я майже не вдягала. Тільки коли на вулицю, або після купання, поки волоссячко підсохне. Літом панамку(але нам вже тоді піврочку було:))
    Зараз так само понабирала на перший час сліпіків та бодіків(половина з тих що повністю спереду розщіпаються), на літо маю пару пісочників та і бодіках так само можна :) Але одяг кожна мама вибирає той що їй підходить. Деякі бояться вдягати малечу в закритий бодік перших пару місяців, тому беруь однозначно льолі та кофточки. Довгі повзунята однозначно вигідніші зимою(тепліше). Можете взяти всього потрошку, а потім вже вирішити що зручніше. :)
    Мені ніхто порад не давав, навіть коли треба було. Вчилася на власних помилках деколи. Добре що маю одну дуже гарну сусідку-коліжанку, яка деколи була в мене палочкою-виручалочкою :) Але з нами тоді жила тільки моя бабуля(а останііх 5 років живемо самі), а свекруха в гості приходила, то вона чесно кажучи взагалі боялася до малої підходити перший час :) А дурника в мене мала взагалі не сприймала, навіть, коли дали плювала, і спала вночі дуже гарно. Вона мене молочинка :) За перший рік капризувала може пару днів, коли був дисбактеріоз та животик болів.
    Цікаво як буде зараз, бо все від дитинки залежить :) А вони свій характер вже з народження мають :)

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Вчора говорила зі своєю гінекологом з ЖК, то вона казала що на Мечнікова немає вже карантину (до того ж дуже впевнено).

8. nattsol

nattsol Well-Known Member

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Наскільки я знаю, карантин є, але партнерські пологи дозволені. А не пускають відвідувачів і чоловік може бути на пологах і після пологів тільки 2-3 год.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

що це за звір?

11. tulia

tulia New Member

Минулого тижня ходила домовлятися з лікарем про пологи теж на квітень, то карантин на Мєчнікова був, кажуть, що багато вагітних зараз хворіє :girl_sad: лікар спільні пологи не заперечувала і навіть сама про них запитала

12. Vika

Vika Well-Known Member

наскільки я знаю " пісочник " це щось типу бодіка але з шортіками і не в обтяжку. дуже зручна штука на літо ( для мене).

13. Orman

Orman Модератор-бомба

Дякую! мене в кармі вже просвітили :)

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

карантин зараз існує на вільне відвідування. Спільно народжувати можна. Відвідувати - ні. Минулоріч карантин був знятий у кінці березня ( після 25 числа)

15. morkvao

morkvao New Member

Ніхто на мені не вправлявся. Дивилась досвідчена лікарка (Вікторія Володимирівна). І ніхто мене не лякав я сама налякалась бо така вже я є. ХГЛ здам можливо завтра але мені здається що при анембріонії рівень ХГЛ як при норм ваг. Чи я помиляюсь?

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

На таких термінах УЗД роблять тільки трансвагінально, бо трансабдомінально є неінформативним. Краще взагалі не робити.
    Ви вже собі діагноз поставили? Взагалі то ваша лікарка після такого УЗД мала б вас відправити здати ХГЛ в динаміці - і все гарно і чітко було б видно, і ви би заспокоїлися і УЗД не потрібно було б робити.

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене якесьь таке затишшя у животику уже тиждень...
    чого б це? дотепер воно рухалося легенько, але я чула, а тепер ніяк..

18. vanilia

vanilia Miracles are real

На Вашому терміні рухи є нерегулярними і це вважається нормою. Може бути "тихенько" до кількох днів, як сказала мені лікарка в ЖК. В мене по кілька днів були затишшя, теж страшенно переживала.
    А коли Вам на наступне УЗД?

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я почала відчувати легенькі рухи з 14 тижня. Теж були не регулярні. З 16-17 тижня вже були регулярні, але то друга вагітність. З першою Вагітністю регулярні рухи почала відчувати з 18-19 тижня.

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ще залежить і від комплекції мами:) моя коліжанка в 12 тижнів вже чула,але вона маленька і худесенька,тому і чула швидше(+ друга вагітність).

Статус теми:
Закрита.