Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. apelsyn

apelsyn New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

olangel, все буде гут. Я теж там на підтримці лежала. Головне, не переживайте, лежіть. Я з лікарні як з курорту повернулась. Мій лікар каже, що тонус на 80% спокоєм лікується.
    Дівчата, я знов з дурними питаннями. Якщо я з лікарем не домовляюсь, їду родити до чергової бригади, чи маю право на партнерські пологи??? Флюрографія є:girl_in_dreams:

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

йес)))) хіба карантин буде.

3. olangel

olangel Well-Known Member

Дякую Apelsyn,завтра мають узд зробити от і подивимось.Поки що не сильно хвилююсь.Сподіваюсь,що на вихідні вже зможу додому втікнути)))

4. olangel

щось тут взагалі не спиться,треба було вдома залишатись(

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дівчата, кому сьогодні не спиться - то це мені :) від 5 години ранку не можу очей закрити. Сьогодні я захищаю диплом :) Навіть не знаю, за що переживаю більше - за виступ перед комісією чи за свій токсикоз :)

---------- Додано в 07:00 ---------- Попередній допис був написаний в 06:59 ----------

як все буде добре, скоро підете додому! Розумію, що мені легко казати, але заспокойтесь і все буде добре!

6. olangel

Cjomcjomka,легкого і гарного вам захисту!дитинка допоможе,а хвилюватись не можна.
    А в мене дупа болить від укола,живіт знову починає поболювати,залишається чекати лікаря.

7. olenkastar

спробуйте вправи на дихання- глибокий вдох, а потім повільний видих.дихайте так лежачи на лівому боці. коли я мала тонус- практикувала спочатку такі дихальні вправи+ розслаблення тіла (особливо мязів лиця і шиї), а вже якщо не допомагало-тоді брала Магне.

8. olangel

Я Магне п'ю по 2 таблетуи 3 рази на день і Гиніпрал,то воно мені знімає тонус.вже легше.

9. olenkastar

маєте всерівно купу вільного часу)) прочитайте собі ось таку розповідь. вона ставить трошки тараканів на місце))) Я лежала в утробе

10. olangel

аналізи в мене гуд.УЗД показало,що голова знаходиться низько і є тонус,відповідно і залишається загроза.Але більше за все мене зацікавило"гіперактивність дитини"це має бути погано?бо по словам уздиста я зрозуміла,що це не дуже добре.

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора шось не то з"їла:girl_cray: Вночі трохи болів шлунок, випила Сорбекс, заснула... а сьогодні зранку тааака діарея:8: більше ніяких симптомів ніби нема, температури нема, не нудить, тільки трохи відрижка і ну діарея. Я шось почала переживати... йти до лікаря, чи шо?

Вчора була в ЖК і в пологовому:) всі лікарі сказали, що ще б з 10 днів походити. Лікар в пологому подивився на кріслі, сказав, що шийка коротка і головка низько, тому живіт і поясниця піднивають. Приписав магне і залізо (гемоглобін в мене 93)

12. Hanny

Hanny Active Member

В мене таке було десь на 5-6 місяці. Лікар призначила пити активоване вугілля по 2 таблетки 2-3 рази на день і регидрон порошок! Дуже допомогло. Але мене щей підтошнювало і слабість була шаленна!!!

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ой, хоч магне не пий, я тебе прошу, термін нормальний народжувати можна, нащо?

14. olenkastar

якщо я сиджу біля компа чи лежу по півдня-моя дитина теж робиться гіперактивна. брак кисню. потрібно на свієе повітря і гуляти

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Була сьогодні в ЖК. Всі аналізи добрі, все файно. На наступний раз маю принести довідки для оформлення декрету. Дівчата, а які саме мають бути довідки?

16. olenkastar

мені потрібно було лише копію трудової книжки.

17. wind

wind New Member

А мені моя дитинка сьогодні вночі таку дискотеку в животі влаштувала, так внизу головою і ручками товкла по мочовому, що я мало не плакала, не могла десь години 2 спати, аж живіт руками тримала, бо не сила було терпіти такі удари :girl_impossible: Думаю, може то моя зарядка на ніч таку гіперактивність спровокувала? Але я дуже не рухалась, переважно вправи на розтягування зробила, бо перед тим зайшло мені в голову пінетки згачкувати, просиділа майже цілий день без руху, то на вечір поясниця боліла жахливо.

18. olenkastar

19. wind

wind New Member

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

20. olangel

Ледве втікла я до дому,не хотіли відпускати(((але у вівторок маю повернутись.
    Тепер в мене вдома пастельний режим дууууже строгий))))в туалет тільки з дозволу)

Статус теми:
Закрита.