Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

Мені з Данилком такий термін ставили))))) .... а він недочекався такої визначної дати і народився на день раніше :)

2. Vika

Vika Well-Known Member

вже тиждень ходжу без швів. казав лікар коли знімав що ще кілька днів. дитина вже велика, треба родити. живіт просто величезний. з кожним днем все страшніше і страшніше.

3. katamaranka

katamaranka New Member

в мене на 4 тижні тоже таке було, але на другий день все було добре...

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

в мене вчора цілий день трималась температура 37, я вже думала, що якись вірус підчепила,але якось обійшлось, випила багато чаю з малини...а сьогодні температури нема, але очі печуть.

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мені теж від малинки помогло.нині вже як огірочок!

5. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Нарешті, сьогодні докупила усе в пологовий: і собі, і дитинці. Тепер залишилося всі дитячі речі випрати і попрасувати.
    А ще мені здається, що дитинка вже головою вниз лежить, бо трохи живіт нижчим став і копається малеча лише зверху біля ребер. От думаю чи не зарано.

6. Андріана

Андріана Well-Known Member

Лежу в лікарні, почало дуже мазатися. Помоліться, будь ласка, за збереження моєї вагітності.

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Андріанка все буде добре:d25: бережіть себе побільше лежіть і нехай вам бог допоможе.

8. morkvao

morkvao New Member

Дівчатка підкажіть на якому акушерському тижні починає битись серце в ембріона? Я в шоці лікар на 6 тижні (акушерському, з моменту зачаття - 4тиж) не бачить ембріона. Боюсь щоб небуло анембріонії. Дуже переживаю.

9. Orman

Orman Модератор-бомба

на шостому.

я була на УЗД в 6 тижнів і 4 дні і бачила як серце б"ється.

Але ви так дуже не переживайте, якщо лікарка не бачить то це ще не значить, що його нема. І як вас дивились трансвагінально чи трансабдомінально?

10. morkvao

morkvao New Member

Див через живіт. 6 тиж і чотири дні це з мом зачаття чи по останніх місячних?

11. Orman

Orman Модератор-бомба

ну тоді і не дивно, що не бачив, там особо і не видно нічого

ви ж питали акушерський, я і написала акушерський

12. evgenka

evgenka New Member

я робила УЗд на 6-7 то спершу лікар сказав що не бачить серцебиття, але мені робили УЗД трансвагінально, трансабдомінально має сенс з тижня 12

13. morkvao

morkvao New Member

Дякую за відповіді але лікар чомусь сказала почекаєм, а трансвагінально не хотіла дивитись. Краще б подивилась а тоя вже тепер місця собі не знаходжу.

14. vanilia

vanilia Miracles are real

Трансвагітнально не так вже й безпечно. Деякі лікарі УЗД-исти говорять, що якщо є загроза і на ранніх сроках зробити УЗД трансвагінально, то 80% шансів на викидень. Ще й залежить від того який лікар це робитиме.
    Краще почекати.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

тоді нашо було робити трансабдомінально, так нічого і не сказавши, лише налякали вагітну. Смисл отих маніпуляцій який?

16. vanilia

vanilia Miracles are real

Ну це вже питання до самої вагітної :)
    Якщо толковий лікар, то побачить і на ранньому терміні і звичайним УЗД. А якщо ні, то ніяк може не побачити.

Серцебиття до 8-го тижня рідко коли можуть побачити. Ну але якщо не бачать ембріона... Навіть не знаю що сказати. Хіба пізня овуляція була.
    Аналіз на ХГ ж здавали? Який результат?

17. veronka

veronka зла друзя

та ж треба їм на комусь "вправлятись", "руку набивати"???:girl_mad:

18. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Майбутні мамочки, приймайте новеньку :) Нам 29 тижнів, ПДП - початок червня. Почала помаленько купувати речі в пологовий для малятка. Перечитала відповідну тему, бачила інфо про знижки в Антошці. Закінчилось тим, що стояла перед стендом з одягом для немовлят як баран перед ворітьми :) Досвідчені матусі, порадьте - сліпи на короткий рукав в пологовий потрібні? Шапочка - чи має бути на завязки; як зручніше - окремо штанята і льолі чи все-таки сліп? Льоля/сліп має бути з закритими ручками? Чи є зручними штанята типу комбезу - з защіпками на плечах? Щось я геть розгубилась. Чи це все несуттєво та індивідуально?
    Можливо кому знадобиться - в арсені бачила лашки для малечі міні байт, правда, в самому магазині ще не була, тому ціни порівняти не можу.
    Для себе купувала колготи в "9 місяців" в Скрині, в шерстяних проходила цілу зиму, дуже мені вони зручні, зараз купила на 40 ден, ще не одягала.

Сьогодні вперше з мамою зайшла мова за грудне вигодовування. Чую, буде весело, так як перші місяці плануємо жити з батьками. Хоча в мене мама сучасна і стосунки в нас чудові, все ж легко не буде. Я вже попередила, що не хочу чути порад про чайки, дурники тощо. Про спільний сон, слінг і таке всяке різне навіть їй не кажу - для чого наперед дискутувати. Про своїх бубусь (одна з них медик, живуть недалеко від батьків) і їх погляди мовчу. Але нічого, прорвемось :)

19. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я з вами не згідна. Адже власне загрозу можна краще розгледіти трансвагінально. Щодо серцебиття, то я була в 6тижнів і 1 день, то вже видно було.

20. natorella

natorella Well-Known Member

я планую висаджувати дитину - то ніяких боді і сліпів, комбезів купувати не буду
    все роздільне

Статус теми:
Закрита.