Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

а то треба купувати бандаж? чи то не всім?
    бо в мене живіт як ніби я вже на 8-му місяці
    люди, коли кажу, шо буду ше ціло літо ходити, закочують очі - мол яка ж то ти будеш???

2. Orman

Orman Модератор-бомба

така як треба :)

я шото бандажа вопче боюсь, прес і так у відключці, так хоч статично є навантаження та й тварини бандаж не носять, хоч в них взагалі вся вага акурат на хребті.

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

Знаю дівчат, які виносили всю вагітність без нього. Я собі купила десь на 22 тижні. Ношу його рідко, хіба коли йду десь надовше пішком, чесно кажучи дійсно легше, навіть задишки такої нема. Єдиний "-" бандажа то те що він парить в таку пору.Перш ніж купити його, облазила чуть не всі аптеки і перещупала їх, всі вони їз міцної тканини (гуми), прикольно, коли термін для бандажа випадає на осінь або зиму, файно так гріє нирки :)

В мене аналогічно. Всі думають, що мені от-от родити, а мені ще місяців зо 2 ходити. :girl_cool:Головне знають, що двійня і так дивуються, ніби то я четвірню ношу. :girl_in_dreams:

4. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

з Софійкою навіть не думала за ніякий бандаж,а зараз низ живота болить так,шо ходити важко,навіть не сам живіт як в районі лобка,і дільнича каже шо то грижа(писала за то скоріше)
    Кілька днів ше походила,думала може пройде...нічого не змінилося,і знайому зустріла,каже шо живіт низько.
    Подивлюся,може якраз поможе)

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Не треба :) літом Ви у ньому, вибачте, зваритесь. Я пробувала свого часу носити, теж 7-8-9 місяці на гарячу пору року припали... то 2 рази вділа, допомагав досить (бо в мене хребет хворий). Але спеки не витримала.

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

а між іншим.. дівчата, вагітні не вперше, скажіть, будь ласка, як у вас з розміром животика? Більший чи менший, ніж в першу вагітність? Раніше чи пізніше зявився?
    Бо в мене термін крихітний, 2 місяці лише. А вже відчуваю, що прес тримати животик у пласкому стані не хоче. Принаймні, під вечір..

6. Люша

Люша Well-Known Member

більший!! на багато більший. У першу вагітність, я до 5 місяців носила свій одяг, а тут на 12 тижні я вже вдяглась у "вагітні" джинси. А зараз у мене пуз теж вже просить бандаж, але не знаю чи витримаю у ньому, я дуже багато ходжу пішки - ну подобається мені гуляти на далекі відстані і стала помічати, що тяжко щось, але ж рано ще, щоб тяжко... чи то старість)))))

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені тут казали, що другий раз живіт росте швидше, але потому дуже сильно не збільшується. В мене так і вийшло. Видно було дуже рано, живіт виріс також досить рано, але потому аж надто не збільшився. Дуже великої різниці між 6 і 9 місяцем не було. Але на 6-ому вже була дуже велика.
    Бандажа я не носила, але мала вагітні штани й спідниці, відповідно підтримка живота трохи була, але дуже легка й лагідна.

8. cjomcjomka

а мені ті штани ніц не підтримували, їх ще самі треба було підтримувати, щоб не падали :) хоча купляла ніби по розміру...
    так, дівчата, якщо вдруге живіт більший - то у мене перспективи дивовижні :) Бо в першу вагітність у 10 тижнів було ДУЖЕ видно :)

9. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я бандаж носила і він мені дуже допомогав. Особливо розвантажував спину. Але в спеку справді його важко носити. В кінці квітня я носила бандаж коли вже дуже спину тянуло і то тільки коли ходила багато.

А про живіт мені всі казали, що більший. Хоча він теж був такий акуратний як перший - ніби м'яч в животі був. Як казав чоловік - зі спини і не видно, що вагітна. По вазі теж не дуже велика різниця - тільки 1кг більше.

10. natorella

видно стало його пізніше, бо в першу вагітність стратова вага була менша)))
    мені ніби такий самий
    а всі родичі кажуть шо більший

одяг досі ношу штани ті, шо минулого року мала на літо - світлі бедровки-джинси, якраз під живіт
    а ті штани, шо з сашею носила вагітна, буду певно викидати чи вііддам, бо 1-зараз літо і в них зварюсь, 2-мені вони не зручні, бо там високий отой пояс

11. Orman

Orman Модератор-бомба

чи віддам :) я навіть знаю кому

12. natorella

госпаді, як ті будуть добрі в довжину - хоч вже забирай

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Почав мене зранку живіт хапати і малявка,таке враження,що всверлюється в самому низу..Я вже почала панікувати,що нічого не готово,але все минулось..Тепер дивлюсь,живіт опустився (та й по копнякам відчуваю,що дитинка дуже низько) і час від часу живіт хапає.Це так проявляються тренувальні перейми,чи ні?Перший раз їх не мала,тому не знаю,як то має бути.А народжуватись ще нам явно ранувато.

14. cjomcjomka

не переживайте, тренувальні. Були б справжні, ви б тут не писали :)

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В мене відчуття аналогічні, почалися десь два тижні тому. Буває раз на два-три дні, а вчора то кілька разів щось подібне було. Мале вчора товклося, таке враження, що при самому виході, а сьогодні зранку вже десь догори посунулася. Я вже навіть звикла до тих періодичних потягувань, не напрягають вони мене:)

16. cjomcjomka

дівчата, а ви засмагаєте? Я вчора на дачі розляглась десь годинці об 11, а чоловік каже: ти що, тобі ж не можна... в кого які думки з цього приводу? В першу вагітність пуз не виставляла, бо літом були вже "великі" місяці, і то було неестетично якось...

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

можливо, але все-таки ви побережіться:32-35 тижнів вважається черговим "критичним періодом" під час вагіності.

18. vanilia

vanilia Miracles are real

знайома ситуація ))) В мене тут сусіди ніяк не можуть зрозуміти як так я з такиииим пузом і ще не родила. Я ж нікому не розказую про двійню ))) Так задовбали вже своїми питаннями чи ще не народила і коли термін. Гррр....

А бандаж... Я вж майже не ношу. Не те, щоб дуже парив, але таки заважає. І толку від нього вже майже ніякого, лише лишнє на тілі. Ношу брюки для вагітних, то чуть підтримують (ну, принаймні, в них краще, ніж в тих, котрі з заниженою талією). Але так, як мені зараз положено лежати, то я бандаж закинула ))

Останнє редагування: 5 Червень 2011
  19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я засмагаю. коли мені досить сонечка- дитинка сама дає знати, копається сильно і так інтенсивно,щоб мама йшла у тінь.

20. cjomcjomka

ну, моя крихітка ще не може дати знати, тому я без фанатизму... але то так гарно - засмагла шкіра.

Статус теми:
Закрита.