Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dolche

Dolche Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

В мене мабуть якась трохи відстала ЖК, бо не роблять того КГТ, тільки трубочкою слухає і то рідко коли їй вдається почути (бо діти по передній стінці прикріплені) і вона чує або рухи, або шум плаценти. А вчора, моя малявочка лікарку в вухо влупила :o коли та намагалася послухати сердечко і сильніше притисла ту трубку.:xaxa:
    А ще здала я свої аналізи, гемоглабін падає, але не сильно, за 2,5 тижні впав з 116 до 110, тиск вчора до речі, Котя, теж був низький 85/60, але почувалася нормально, кави не пила, бо не можу поки її переносити нормально. От тільки вічно в мене проблеми з аналізами сечі, нарешті ніби білка як такого нема, то еритроцити лейкоцити далі "процвітають" і я навіть не знаю від чого. Лікарка каже, що йде камінь, але ж не так давно (в березні) була на УЗД, то ним там навіть і не пахне.... :girl_in_dreams:

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

при тому мають бути ТАКІ болі, що ви не могли б цього не помітити.
    Гемоглобін понижується у 3му триместрі майже у всіх, це нормально. Не переживайте, зараз буде сезон агрусу - їжте побільше, він містить багато заліза.

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

От що дивно, що до вчора ніяких болів, а цієї ночі дійсно були такі поколювання в сечовивідних шляхах, допомогла колінно-ліктьова поза на кілька хвилин.

Та я ніби то знаю, але боюсь, щоб не впав до критичної точки і не було анемії.

4. ZSGalka

ZSGalka New Member

привіт всім, я тут вперше, тому не знаю чи там пишу, в мене питання про лікаря, порадили Басистюк А.В. хтось щось чув за нього, буду дуже вдячна за коментарі

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

6. Girljanda

Girljanda New Member

Коли іде каміння, то болить (м"яко кажучи) особливо коли пісяєш. А якщо ви ходитев туалет, але при цьому нічого не відчуваєте, то навряд що це каміння.

7. xdusia

xdusia New Member

А це дуже страшно якшо впаде? В мене зараз ніби 100 чи 106, щось не пригадую цифри точної, лікарка казала надолужувати, піднімати. Це ж не настільки критично щоб дитинці щось сталось, правда?

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вже раніше тут писала-в мене впав до 94,оформили мене як анемічну,похапалися за голови...Я гарненько поїла гречки з печінкою,запила гранатовим соком вприкуску з яблучком і гемоглобін піднявся до 104.
    А от мене жахливо мучить алергія.Тільки вихожу на вулицю,від того пуху зразу чухаються ніс і очі,починається нежить...Чим рятуватись не знаю

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я народжувала з 94. і нічого,все добре.

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

11. Orman

Orman Модератор-бомба

дитинці ніц не може статися, вона з мами все що їй треба витягне :)
    от мамі може поплохіти, але як добре себе почуваєте - то все добре. Лікувати аналізи непотрібно.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене під час вагітності був і 90, у документах це значилося як "анемія 2 ступеню". А я того особливо не відчувала.Одним лиш правильним харчуванням підняла за два тижні до 117. Правда, за день перед пологами мала 100, але нічого- абсолютно легко бігала по пологовому після народження дитини.

13. Lithium

Lithium Active Member

Порадьте щось від варикозного розширення вен, не знаю звідки на лівій нозі аж синяк, болить тобто тягне ногу жахливо. Що то таке, нормальна вага, тобто лишніх кг не набираю, поправилась за весь термін на 7 кг, ноги не набрякають, одяг і взуття зручне. Може воно саме пройде, а може треба якусь мазь, можливо хтось стикався з даною проблемою.

14. VERO

VERO Well-Known Member

Я з цією проблемою як стикнулася місяць тому (у нас з Вами однаковий термін), так нічого само не проходить і тільки погіршується. Деякі лікарі кажуть, що можна мазі троксевазин або ліотон 1000, але то на Ваш розсуд. Деякі кажуть, що нічого не поможе, крім компресійного трикотажу. Хоча в таку жару важко в ньому ходити. Мені лікар підбирав, то треба панчохи 1-ї компресії. В медтехніці самі ногу поміряють і виберуть розмір. Але мені нічого не допомагає, хоча теж не набрала багато ваги, сплю з подушкою під ногами, ношу компресійний трикотаж, зручне взуття. Але то в мене спадкове. Сподіваюсь, що після пологів навантаження на ноги зменшиться і прояви будуть не такими помітними.

15. Lithium

Lithium Active Member

Я надіюсь що пройде, бо в мене ніхто з родичів не має такого, дякую вам.

16. Nuokris

Nuokris New Member

мені троксевазин трохи зняв болі в ногах, але самі "сіточки" залишилися. трохи допомагає подушка під ноги наніч.

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене набрякають вени коли я багато походжу, або зранку, то мені дуже добре допомагає холодна вода. Набираю трохи холодної вони в ванну і стою в тій воді хвилин 10, тоді ті вени "стають на своє місце":)

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

по моїм досліжєенням- щоразу як напиваюся квасу- на слідуючий день вага показує великий +:girl_mad: підозрюю, що квас затримує вивід рідини з організму. нині вже пю холодний узвар))не хочу ходити мячиком

19. natorella

natorella Well-Known Member

ну в тебе і заняття, міхалич)))
    в принципі узвар сечогінний, тому великого + не буде

20. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А я нині купила бандаж на своє пузо) поможе-не поможе...не знаю
    наділа-трохи підтримує,а чи шось дає?
    бо ходжу останнім часом,підтримуючи рукою живіт,так якось менше болить...

Статус теми:
Закрита.