Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

Що саме?Те що пополам-це такі в них жарти,с льогкім намьоком.А про штраф-то лікарка в мене дуже правильна,в плані бумажок.Завжди боїться тих перевірок.Але знову ж таки,крім чоловікової флюрки і моїх сечі/крові більше нічого не вимагає.

2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

так :)

Я отримала лікарняний маючи з того списку тільки довідку від терапевта і довідку що діти не мають БЦЖ/манту (казали що без тої довідки їх СЕС буде плющити). За все решта просто сказала що не буду приносити/здавати бо не маю часу бігати збирати необов"язкові папірчики, лікарняний отримала вчасно і без проблем.

3. natorella

natorella Well-Known Member

довідка від терапевта про шо?

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Що здорова. До терапевта прийшла з даними аналізу крові, поміряли тиск, попитали про спадкові хвороби і усьо.

Єдине з чим мене в ЖК забембали, так то з постійними направленнями на КТГ. Від УЗД я спокійно написала відмову і мене більше не рухали, а за те КТГ ниють кожен раз щоб пішла зробила, бо "так треба".

5. klen

klen Well-Known Member

А тобі так по докупентах і писало що 32 тижні? Чи там ті тижні не вказуються?
    Я зустрічала що відкирали у 32 але писали по документах 30.
    Чи то всерівно ні на що не впливає?
    Доречі моя лікарка ніяких перлів не видавала. Єдине що сказала - "довго ж ти до нас йшла". Мазок не брала і не заікалася про то, хоча може перед декретом ще буде. Єдине що на УЗІ хтіла посилати, але зараз вже часу нема. То ще раз переконуюся що лікарка у мене хороша, принаймі порівняно з рештою:)

Останнє редагування: 2 Червень 2011
  6. Orman

Orman Модератор-бомба

я вот дивуюсь, а шо слухавкою слухати вже не модно? Треба обв"язково КТГ? Ну то там мислі вслух.

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

у мене в 38 тижнів гінеколог не могла положення синочка визначити. У той час як я сама абсолютно однозначно визначала передній вид головного передлежання: коли він спиною впирався у стінку живота, промацувався крихітний хребет :) ну і там ручки-ніжки... а вона на УЗД відправила. А ви кажете, серцебиття..

8. Люша

Люша Well-Known Member

я мовчки зараз, щоб тупість не показувати пішла у Гугл читати, що таке КТГ)))) ... почитала, знайшла, ще одне цікаве поняття Доплерометрія - з усього того зрозуміла - що шось таке (чи одне чи друге) робили мені коли народжувала Дениса, уже в процесі пологів. Про такий аналіз сьогодні перший раз тут прочитала...
    ... я не з лісу))) і не з гір)))) ... чесно)))

9. cjomcjomka

читала, що доплер дуже шкідливий... а мені його тре буде зробити 1 чи 2 рази після 35 тижня. Щоб подивитись кровообіг в зоні рубця після КР...

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

А вони і трубочкою прослуховують і КТГ роблять, як сказала моя доктор "це новітні досягнення і ми повинні їх використовувати", ну короче це типу зробити вигляд шо вони шось роблять і сильно працюють:girl_haha:
    А мені казали це для того щоб превірити на туберкульоз, бо з малечою в домі контактуватимуть.

Останнє редагування: 2 Червень 2011
  11. cjomcjomka

просто ми з чоловіком досі прописані окремо... а мої батьки, в яких я була прописана, ніяких флюр не здавали...

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

А в мене вчора на ДН подарунку у вигляді мацьопи так і не получилось:girl_in_dreams:.Зато дуже класно і шумно відмітила:dance::girl_claping:
    хтось говорив що друга дитина завжди народжується швидше.... ню-ню:girl_in_dreams:.
    Дівчата, в мене вже третій день тиск 90 на 60:ninja:.Це нормально?

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

кавуся не допомагає? я, коли такий мала- пила каву, прогулянка і масаж пальців ніг.
    зважаючи на погоду+ спалахи на сонці+ вчорашнє сонячне затемнення- нормально:girl_cool:

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

Нажаль ні, хоча вже давно п"ю навіть не декафіновану:girl_in_dreams:.

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

та то не по прописці, а хто просто з Вами живе, ми з чоловіком також окремо прописані, але ж живемо разом, навіщо робити флюрографію моїм батькам, з якими я прописана, але вже давно не живу разом...:nea:

16. cjomcjomka

краще, ніж 140/90

17. Natalya

Natalya Well-Known Member

А це шкідливо? (питаю пост фактум)

18. Orman

Orman Модератор-бомба

аполітічно рассуждаєтє :)

для медичної маніпуляції має бути підстава. Тобто питання не стоїть доказати шкідливість-нешкідливість, а доказати треба необхідність.

сьогодні прочитала дуже гарну фразу, що якби за станом дитинки треба було слідкувати, то живіт був би прозорий :)

якщо щось болить, турбує, маля не рухається тощо - тоді да перевіряємо, а так для галочки нащо?

особливо коли послухати серце можна і трубочкою :)

19. vernata

vernata New Member

Навіщо? Кровообіг видно з УЗД. Я не робила.

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

Вітаю Вас з донечкою! Спокійних Вам нічок та легких днів!

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а в мене радість:girl_in_love: моя сестричка вчора народила своїх синочків-двійняток!!! сама!! вона живе у Відні, і лікар казав ,що робитимуть кесарський розтин( бо у них там всіх майже кесарять з двійньою), але сестра сказала,що хоче родити сама і родила. в 16 год почалися перейми,а в 17.41 і в 17.46 вона стала мамою вдруге і втретє:girl_dance: (вдома має ще одного синочка). може то просто збіг, але в мене вчора вперше зацвіла моя китайська роза- дві гарні червоні квітки розпустилися)))

Статус теми:
Закрита.