Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. klen

klen Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (2)

У мене питання. Якщо декретну оформити не й 30 тижнів, а пізніше. У 32-32? Мені меньше заплатять? Чи як то взагалі має бути? Оформити ж мусять?

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

3. zetta

zetta Well-Known Member

дякую дiвчата, за привiтання. )
    малеча здорова, поiла, чхнула i пукнула ))
    в мене болить (пардон)пiська, лiкоть i палець на нозi гг) ну i заносить мною коли ходжу. а так все добре. прививок не маемо.
    Орман, штопали лiкарi ..свекруха таки швидку викликала як дiзналась. )
    п.с. зате тепер я знаю шо таке звичайнi нитки....
    люди дивляться на мене так нiби подвиг вчинила .. не лю я стiльки уваги. зате втiхаря вiд завiуючоi iншi мене пiдтимували ) навiть лiкарка з жк подзвонила з вiтанням.

Останнє редагування: 1 Червень 2011
  4. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Привіт! Давно я вже тут не була.. Захист магістерської на носі, тому і часу нема сюди заходити. Були ми в понеділок на УЗД, все добре, дитинка росте, плацента вже в нормі(нема передчасного дозрівання), з чого я дуже тішусь:girl_tender: Вчора ввечері дитинка так активно копалася, потім я заснула і сниться мені, що вона далі копається-копається, а потім так ніжка на животі відбивається. Я кричу до чоловіка: "Ходи скоро сюди, подивися!" То так класно було! Я проснулася і спочатку подумала, що то дійсно таке було:smile:

5. klen

klen Well-Known Member

zetta щіро вітаю! Ви молодець
    З нетерпінням чекаю детальної розповіді.
    Цікаво як віднеслися з швидкої як приїхали? Чи багато нервів поїли.

6. xdusia

xdusia New Member

Дівчата, а ткніть носом де є інформація по закриттю на мийку пологових?

7. evgenka

evgenka New Member

а ми теж народилися ))) що правда аж 26.05 в 17:30....стрімкі пологи на 38 тижні.. отак Дарця побачила Божий світ з вагою 3940 та 56 см...

8. mashynka

mashynka Well-Known Member

В мене в першу вагітність після мазку на кріслі кровотеча почалася (не відразу, може і співпадіння). Тепер я вже не далася, і так після кожного з тьох походів в ЖК себе починала хворою почуватись якоюсь і прислухатися, що не так. По лікарях також не радила би іти, воно тобі треба? Хіба якщо є якісь скарги або болячки - і то до знайомих, імхо. Краще піти погуляти (або форумівку яку організувати) ;)

9. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Вітаю, ростіть здоровенькі:)))

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вітаю!
    А мені сьогодні зміряли зріст медичним ростоміром (в центрі, Червоний Хрест)- і вийшло, що я виросла аж на 2 см. Не 172, а 174 в них вийшло :) 2 см за 2 роки... що ж, хочеться вірити. Враховуючи те, що жінки ростуть до 25 років, в мене ще купа часу на те, щоб стати вище :)

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

тепер буде трохи веселіше важитись :)

11. katamaranka

katamaranka New Member

вітаю мамусь!дуже цікаво розповіді почитати!
    ого, мда уж... сьогодні брали мазок, але так акуратненько і скраєчку.
    а ще, я зовсім не поправилась за 2 тижні, тішуся!:girl_wink:

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене тепер як брали, то після того я тут жалілась боліло десь там, на що вони мені потім сказали:"значить у Вас чутлива шийка" ....
    наступні рази не дамся

13. Artemida

Artemida Well-Known Member

Мені за першу вагітність брали мазок тільки раз, з самого початку. Перед декретом вже не брали, причому не мав охоти сам лікар))) Сказав мені: "Я думаю там у тебе все добре, сам напишу папірчик", а я нічого не мала проти))))

14. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Дівчата, хто може кинути посилання для розшифровки результату скринінгу 1 триместру ППАП і ХГЧ

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я вже від сьогодні у декреті! Урааа! Нарешті заслужений відпочинок!:yahoo:

Тьфу-тьфу, мені взагалі поки не брали, сподіваюсь, що і не будуть (не дамся точно, мені не треба щоб не дай Боже на такому терміні спровокували передчасні чи ще щось) :girl_curtsey:

16. Nuokris

Nuokris New Member

мені теж, слава богу, ніхто нікуди не лазив. перше узд показало передлежання хоріона, то лікарка побоялася щось там зачепити. а тепер і не говорить про то. та і я її стараюся не провокувати.....

17. olangel

olangel Well-Known Member

а мені тільки,що моя лікарька з ЖК дзвонила,казала,що гемоглобін в мене 120 :haha:)

18. vernata

vernata New Member

Щиро вітаю мамусь!
    У мене опустився животик, а сьогодні зранку були тренувальні перейми, а я вже подумала, що це справжні.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну, здається, скоро ще дехто напише нам "ми народилися" :)

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

І я накінецьто від сьогодні в декреті... нарешті можна буде гуляти і дихати свіжим повітрям а не сидіти в офісі як в клітці:girl_tender:
    була в ЖК, не поправилася, і гемоглобін піднявся до 116... радость то кОкая:crazy:

Статус теми:
Закрита.