Пузата хата

Для майбутніх мам (13)

Posted by Імель on 15 Травень 2015 відповідей - 5.043
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

тема є продовженням цієї

Це - тема для загальновагітних балачок,
    а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення:

Перші тижні вагітності!
    Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)
    Вагітність і хвороби
    Токсикоз і печія
    Тонус: що це таке і чи треба лікувати?
    Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Вибір лікаря для майбутньої мами
    Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)
    Збираємось до ПБ -2
    Жіночі консультації Львова: куди податися???
    УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)
    користь і шкода УЗД

Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком

Останнє редагування модератором: 14 Лютий 2016
    • Подобається x 3
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Тупо! x 1
  2. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Та я по роботі мушу мати лікарняний. Так просто не полежиш. А відпустки вже немаю.
    Я ще почитала про то передлежання. То пишуть, що коли плацента розміщена по задній стінці, то важче піднімається. А в мене якраз так.
    Здала вчора аналізи в поліклініці. Бо в мене ще й гемоглобін падав. Ото вже "повний" комплект. Поки чекаю того чергового походу в ЖК. А там вже як буде так буде.

3. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

Дорогі майбутні матусі! 4-5 серпня у Львові пройде МК відомого фотографа Анастасії Кондратенко по зйомці новонароджених діток. Тому розшукуємо маленьких моделей та їхніх матусь.
    Якщо на час майстер - класу вашому малятку буде не більше 2 тижнів, будемо раді бачити Вас в якості моделей.
    Якщо Вас зацікавило то пишіть в приват, детальніше усе напишу та відповім на усі ваші запитаття.

4. Dream-baby

Dream-baby Member

Дівчатка, така ситуація, вагітність 15 тижнів, сьогодні виписали з лікарні за порушення режиму ( не лежала в лікарні, бо немаю з ким донечку залишити) виписали з купою всього, тобто гематома в 6 см* 2 см ( гематома місячної давності, по тихенько виходить) плацента перекриває внутрішнє вічко на 51 мм, і бактерії в сечі, на обліку ще не стою, і розумію якщо зараз піду ставати на облік, то з такою випискою мене знову направлять в лікарню, і тут виникло питання: чи можу я ще трішки полежати дома, можливо плацента підніметься і гематома зменшиться, з ліків лише дюфастон та від бактерій нефрокеа, і от я б зробила через 2 тижні УЗД і якщо б воно було досить не погане, тоді тільки б пішла ставати на облік, чи то я маю зразу йти після того як мене виписали?

5. Happy Fiancee

Та як маєте в кого консультуватися поза ЖК, то можете і не спішити ставати на облік. Бо таки-так, вас скоріш за все знову відправлять в лікарню. Але зовсім без лікарського нагляду мені було би трохи страшно.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Happy Fiancee

Ото я вчора налякалася. Їхала в маршрутці. Стояла. Різко затормозив. При падінні інший пасажир вдарив ліктем в живіт. Я правда встигла підставити руку, тож все таки основний удар прийшовся на руку. Ще й чоловік потім насварив, що я сіла в повну маршрутку...
    Бережіться майбутні мамочки!

7. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Була я на узд, все добре, дитинка на тиждень більша, але головка вже дуже низько, так і написали — плід низько. Зараз 30 тиждень, шось то трохи зарано, чи ні? Рібун сказала що то не дуже страшно, просто більше відпочивати. На матці шов, але я й сама відчуваю рухи низько, нижче пупка. В кого дітки були низько?чи доносили ви до терміну? А то вже вичитую про недоношених діток, передчасні пологи.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

8. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Ооо, я теж все читаю, про недоношення. Бо мені здається, що живіт низько))) сама себе накручую невідомо чого.

9. svoybox

svoybox Well-Known Member

В мене обоє були низько, кожного разу ставили загрозу передчасних пологів, народила на 39му і 40му тижнях відповідно.

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене на 28 тижні писали, що плід низько і в ЖК вже натякали, а чи не пішла би я в лікарню лягати... Моя лікарка з Меду сказала, що ніц страшного і не паритись. До речі, дитина теж на тиждень випереджає розвиток і голівкою вниз розташована.

11. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

ще й "переносили" на 11 днів від дати ПДП ;)

12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

У мене, десь так з 30 тижня. В жк казали не рухатись і живіт не рухати) Але ми рухались і народились на 42-му.

13. innamorata

innamorata Well-Known Member

я ше з першою вагітністю запхала свою скромність далеко за вухо і прошу когось вступити місце. сама якось ще до заміжжя вступила місце вагітній на порядному терміні за 5 хв до того як летіла з кінця маршрутки аж до водія, тож з того часу бережуся ))) чого і раджу усім пузатикам ))

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Дякую дівчата, трохи мене заспокоїли, Рібун також казала що то не дуже страшно, просто більше відпочивати. А ви носили пояс?

15. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Я носила, хоч носінням це було важко назвати, бо я лежала цілодобово, але перед вставанням в туалет і при поїздці на УЗД --- обов*язково одягала.

16. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені з 30т всі казали, що дитина дуже низько. Народила на 38.5тижні
    --- дописи об"єднано, 16 Липень 2016 ---
    от хотіла донести то нашому терапевту при медогляді... ні, торочила мені, що не можуть бути підвищені лейкоцити. При нормі до 10 в мене були 11, 13, потім 12. Якось так. Почала розповідати, що гінеколог задоволений аналізами і так заспокоїлась))) Чого то ті лікарі вагітних прирівнюють до "звичайних" людей:)?

18. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Dream-baby

Dream-baby Member

У мене при попередній вагітності було весь час низьке розташування плоду, голівка прям тиснула в шийку, родила 41.1

20. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Трохи мене заспокоюють ваші відгуки. Головне позитивний настрій :)

21. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Мене так тягне на молодий часник! А з'їм дольку і потім таке відчуття неприємне. І що в ньому такого є, що я його так хочу постійно?