Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
та ото мені видали бланк щоб зробити виписку з моєї амбулаторної в сімейного лікаря. А я в сімейного лікаря терапевта останній раз була 20 років тому і карточки в мене ніякої нема. Не буду робити. Тут ще в поліклініку ходити - ну його.
дівчата, я до вас з питанням щодо рухів дитини. Сестра перший рах їх відчула на узд на терміні 18 тижнів. після того чує щодня. Але останні дні-тиждень, каже, що ледь відчуває їх, низько, що вони досить слабкі, переважно зранку. Зараз термін поза 21 тиждень, я її заспокоюю, що дитя маленьке, що може, пложення змінило так, що менше рухи чути, але сама тихенько переживаю, може то вже час їх чути краще-частіше? В себе, памятаю, відчутні копнячки були з 22 тижня і так досить інтенсивно, а в неї так все плавно..
в мене теж мені щоразу з моїх слів то все пишуть. --- дописи об"єднано, 11 Липень 2016 --- буває й так а буває й інакше до 23 тижнів взагалі нормально деякий час не чути рухів. Залежно від прикріплення дитинки і ще деяких факторів рухи можуть відчуватись дуже слабко. то ж не випадково тест рухів не раніше 28 тижня призначають
та то перше діло! В мене вже одна зносилась, то я першим ділом записала в список на Baby Shower )))) --- дописи об"єднано, 11 Липень 2016 --- та от хай в ЖК зразу і пишуть. Не буду до дільничної йти, серед хворих тусуватися. --- дописи об"єднано, 11 Липень 2016 --- в мене перша дитина дуже ніжно рухалась. А друга і третя так товчуть, що я лиш ойкаю.
буквою С, мені дарували. Називається Лежебока.com.ua я ще бачила в магазині 9 місяців на Франка, але не питала скільки коштують.
я знайшла на сайті мамінсон, там пише, що вони виробники, того й дешевше. Я от вже тежзадумалась над такою покупкою, але не знаю, яку саме форму. --- дописи об"єднано, 11 Липень 2016 --- який наповнювач брали @Orman
Я купляла подушку-трансформер. Вона буквою С + прив'язуються з кожного боку подушки. Купляла в інтернеті і магазині якогось дніпровського чи харківського виробника Надіслано від мого Mi-4c, використовуючи Tapatalk
то, напевно, бумеранг. Вона одна має петельки на кінцях. Коротше, я її замовила, коштувало подушка+наволочка+доставка УП 418 грн. Навповнювач холофайбер.
16 тижнів. На Узд передлежання плаценти. В принципі мій лікар сказав що не страшно, ще підніметься. Але боюся як відреагують в консультації. Коли лежала в лікарні зі мною лежала жінка з аналогічним діагнозом на 20 тижні і їй казали, що з таким діагнозом 2 рази треба відлежати в стаціонарі і загалом готуватися до КР. То справді так є?
Нині на УЗД інша лікарка спростувала УСІ діагнози, тож передчасні пологи відміняються! Гора з плеч.... --- дописи об"єднано, 11 Липень 2016 --- У мене є подушка у формі вісімки. Купувалось ще під час першої вагітності, тож ціну і де брала вже не пам'ятаю
ні, якщо підніметься, то будуть звичайні у вас пологи. А з таким терміном як у вас є всі шанси, що підніметься. тобто?
В мене бумеранг, люкс винахід, навіть чоловік часом в мене її "краде" як досипає зранку. Думаю не пожалієте про покупку.
в стаціонар кладуть лише при повному ( перекриває вічко) або крайовому предлежанні, яке кровить ( тоді так- постільний режим до того часу, поки із збільшенням терміну плацента не підтягнеться. А та на 16 тижні часткове предлежання- то не страшно. Адже попереду ще багато часу, коли матка активно буде рости. І плацента підтягнеться. Поки не перенапрягатися, більше відпочивати і по можливості - утримуватися від СА. КР показаний лише при повному предлежанні ( по іншому ніяк, бо плацента перекриває вихід) і інколи частковому ( залежить від площі перекриття вічка). Але у вас ще є достатньо часу для змін. На 16 тижні про КР ще не може бути мови адекватний лікар- нормально. Дасть рекомендції по щадящому режиму і все. А якщо переляканий- то буде пропонувати полежати в стаціонарі
У мене теж було часткове передлежання на 2му плановому Узд, не кровило. В 25 тижнів плацента вже піднялася на 2 см над вічком. Лікар моя взагалі не відреагувала на це. Я як сама запитала - то вона сказала, що в переважній більшості плацента піднімається. Рекомендовано: виключити фіз навантаження, статеве життя, не допускати закрепів, не підіймати важкого. Я не зовсім дотримувалась списку, але зрушення є. Ні про який стаціонар мова не йшла. Так що рано вам переживати!
Власне написали, що перекриття повне, та на щастя не кровить. Моя лікарка з ЖК у відпустці тому боюся, що скаже заміна і чи не відправить одразу в стаціонар. Тільки в першому триместрі відлежала 3 тижні. Хочеться хоча би до 20 тижня зачекати, може справді підніметься.
У мене також було передлежання, і кровило навіть, то з узд в 12 тижнів дізналась. Але від стаціонару я відмовилась - полежати і вдома можна. Вам не обов'язково погоджуватись на все, що вам запропонують. Sent from my X9180 using Tapatalk