Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Є гомеопатичні свічки з гіалуронувою кислотою. Забула назву. Мені приписали курс, бо довго мала пробломи з швами і плюс молочниця. Мені підійшло.
а скільки тривав курс? бо я б такі всякі лікування вже робила на останніх термінах поближче до пологів - щоб якщо що не встигло воно повернутися після закінчення курсу але ще перед пологами а що то таке?
треба буде спробувати.... на жару ще гірше стає (((( доречі, в мене рано почали боліти тазові кості. вже здається давніше про то писала. а зараз після йоги або після плавання то взагалі капець. рухаюся як робот. але ж не може йога, а тим більше плавання брасом шкодити. тим більше що я не перегинаю. не перенапрягаюся. 20-25 басейнів з перервами, не більше. і відчуваю що взагалі "вмру" як перестану хоч чимось займатися.
дівчата, чи можна віднести наступні відчуття до тренувальних перейм ( все пройшло після ношпи і лежання, але налякало мене так добре): періодичне поколювання ШМ ( такі досить неприємні відчуття, враження таке, ніби плід давить на ШМ і вона помалу відкривається ), десь кожну 1-2 хв, після цього з обох боківв знизу живота ніби як легенькі скорочення матки. Малий при цьому трохи вовтузився в животі. Все інше без змін ( ніяких виділень підозрілих, сильних болів і тд )
Дівчатка,хто робив ренген на раніх строках вагітності? Чи не зашкодив малючку?Так вийшло що я робила ренген пальця на нозі . На той момент десь було 5-7 днів після зачаття. Травматолог сказала що якщо ренген зроблено до затримки і не на область живота-то нема чого переживати,тим більше я була в фартуху. Але начиталась всякого в неті і тепер не знаю що і думати. Вагітність хоч і не планована,але дуже бажана
Рентген пальця у фартусі точно не зашкодить. Навіть нема за що переживати. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
я вже три місяці ходжу без переднього зуба. Випав мені разом зі штифтом, а через пару днів дізналась, що вагітна. Чекаю узд, щоб визначити, який термін, бо щось боюсь і рентген робити, і зуб стивати новий, бо ж там ліки будуть. А коли взагалі можна такі втручання?
Проконсультуйтесь з стоматологом. Мій лікує зуби вагітним. Є анастезія,яка дозволена вагітним.моїй сусідці пломбував канали з убістезином під час вагітності
@bobryha, нема чого переживати, і читати різні страшилки. Ви вже час і так назад не відмотаєте, а Ваші переживання дуже негативно впливають на малятко! Йому зараз дуже потрібна спокійна щаслива мама --- дописи об"єднано, 2 Липень 2016 --- Ідіть до лікаря, хай оцінить Вашу ситуацію і щось скаже. Найкраще лікуватись в 2 триместрі. Але без рентгену. Довго не варто тягнути, бо потім висидіти в тому крісоі щ великим животом може бути ой-йой, як складно. Звернутись і проконсультуватись в хорошого стоматолога, варто якнайшвидше, можливо потрібно багато часу на лікування в даній ситуації. Не хвилюйтесь, є і ліки, і анестезія, сумісні з вагітністю. Додатково додам, що пролікувала в 2 триместрі 1 зуб, який мене мучив, а решту відклала на час, коли вже народжу. Ага! Виявляється, є діти, які часто і довго їдять цицю. І, оскільки по своїй необізнаності, проблем з лактацією у нас достатньо, вирватись до стоматолога дуже важко. Чекаємо кращих часів
В мене 28тиждень і животик підниває,а коли сідаю то живіт низько дуже на ногах! Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
На узд все добре? В мене так низько живіт бо шийка матки дуже коротка, старайтесь більше лежати. Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk
Дівчатка в суботу ввечері я народила донечку. Народжувала сама хоча до останнього думала що буде кесарів роз. Вага 2750г, 50см. Голівочка 33см. Годую грудьми. Дуже важко бо багато молока.
А ми сьогодні бачили нашу лялю!!! Дівчата, то такі емоції, я ледь не розплакалась)))) Махала нам ручками, кулачка показувала))) то капец..... Все добре, все в нормі, носова кісточка , комірцева зона в межах норми. Термін теж такий, як і в ЖК поставили- 13-14 т.
Була сьогодні на УЗД (31 тиждень). З дитям все добре, а от знову вилізла загроза передчасних пологів . Порушення кровоплину другої артерії, внутрішнє вічко відкрите на 13 мм (шм - 33 мм, і то, думаю, завдяки швам), помірне маловоддя... Лікарка поки приписала пити медикаменти і буду наразі вдома лежати, а через 10 днів - знов на УЗД і, якщо краще не стане, - лікарня.
І ми сьогодні нашу лялю бачили ))) в 3д ))) але ж то дівка з характером буде ))) заледве далася зробити дві фотки, так крутилася, а потім затулилася ручкою і усьо. видно не сподобалося їй ))) зате як братик старший тішився що побачив сестричку )))
ехехех, позвонила лікарю в Рівне, в якого хочу народжувати. Казав що треба йому мене побачити, але ясне діло з бумажками. Тож доведеться здаватися на облік на другий тиждень. ееех, не хотіла я ще того клопоту.