Пузата хата

Для майбутніх мам (13)

Posted by Імель on 15 Травень 2015 відповідей - 5.043
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

тема є продовженням цієї

Це - тема для загальновагітних балачок,
    а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення:

Перші тижні вагітності!
    Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)
    Вагітність і хвороби
    Токсикоз і печія
    Тонус: що це таке і чи треба лікувати?
    Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Вибір лікаря для майбутньої мами
    Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)
    Збираємось до ПБ -2
    Жіночі консультації Львова: куди податися???
    УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)
    користь і шкода УЗД

Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком

Останнє редагування модератором: 14 Лютий 2016
    • Подобається x 3
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Тупо! x 1
  2. Orman

Orman Модератор-бомба

нічну сорочку і тапки. Водичку пити і щось їсти. Пеленки одноразові (на м'ячик сідати) -якщо є в хаті, а ні - то в ПБ купите. І одяг діткам.

• Подобається Подобається x 1
  3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ношпу випила більше години тому, схватки відчуваю так само.
    Тепер чекаю щоб води відійшли.

4. svoybox

svoybox Well-Known Member

Води можуть і не відійти, відійдуть разом з дитинкою

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

В 13 год було відкриття на 2 пальці. Недавно була на узд, кажуть сьогодні вночі або завтра народжу.

• Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Бажаю Вам легких родів) скоро зустрінетесь з синочком

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Щиро дякую! Відмовилася лягати в патологію. Дома передихую схватки, відмовилась також від знеболюючого укола, так що з чоловіком в повній готовності дома чекаємо.

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

@Krasynja , @Nyashka тримаю за Вас кулачки! Легких пологів! Тримайтеся! Ми всі підтримуємо Вас морально :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Народила. Капець, дівчата, я народила сама. Без кр. Я в шоці. В 16 почали текти води, я потихеньку собі прасувала, чекала чоловіка. В 19:30 були в чергового лікаря. Визнали Жемелу. В 20:30 в мене відкриття на 8 пальців. А переймів нема! Точніше вони були, але я їх не відчувала. Перейми почалися тільки десь близько 23-24 ночі...

Як я не вмовляла, але вона була за ПП. Ну то мене дівчата і попереджали тут, що вона за ПП до останнього.
    Одна дівчинка 1700, друга 1780. Приблизно в пів на другу ночі народились. Тужилась може годину.

Звісно, що дівчата в реанімації. Завтра перевезуть на чернігівську. Але, дякувати Богу, дихають самі.
    Прикладання не було. Але і оксотоцин був аж після всього-всього, як лежала на кушетці. Не витискали. Я рада, що була в Жемели.
    Але дівчата, яка я егоїстка, як я люблю себе, як я жалію себе :sad:

Вибачте за сумбур. І, мабуть, мені треба писати не сюди вже. Але мала виговоритися :)
    --- дописи об"єднано, 1 Червень 2016 ---
    А я про такий укол благала!

• Подобається Подобається x 27
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  11. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

@Nyashka , оце так новинка! Вітаю з подвійним щастячком! Здоровячка вам і донечкам!

@Krasynja , легких пологів вам! :) Чекаємо на новинки )

• Подобається Подобається x 4
  12. zetta

zetta Well-Known Member

@Nyashka , вітаю ) , лікар молодець ваша. Нехай доці ваші будуть здорові, гарно гамцяють і набирають вагу.

• Подобається Подобається x 2
  13. lyanysya

@Nyashka вітаю з народження принцес) Здоровя донечкам!

14. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Вітаю! Хай ростуть здоровенькими!
    А любити і жаліти себе, то нормально. Не картайтесь. Ви молодець!

15. Orman

Orman Модератор-бомба

вітаю!
    себе жаліти - нема біди. Головне, що вийде в результаті. Вийшли вагінальні пологи. Лікарка - молодець, що наполягла. Трохи часу пройде і ви будете їй дуже вдячні. Бо це найкраще для вас і дітей.
    молодчинки!

• Подобається Подобається x 4
  16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Так ви молодець. І потужний період в годину - це нормально. І те,що Жемела не настоювала на КР- теж прекрасно.І те,що не вводили стимулюючих чи знеболюючих-великий плюс,бо при передчасних пологах це великий ризик для діток. В першу чергу- зі сторони дихальноі системи і неврологіі . так що зараз хай ваші малючки набираються сил, а ви отримуйте задоволення,що макстмально добре пройшли передчасні багатоплідні пологи.в більшості випадків у нас вони проходять через ургентний КР ( а якщо вагітність була після ШЗ, то це взагалі група ризику і природніми пологами мало хто буде бавитися, навіть при одноплідній вагітності)

Останнє редагування: 1 Червень 2016
  17. Марточка

Марточка Well-Known Member

@сніжна ага- ага, і не кажіть, ви ще попробуйте "випросити"при двійні , яка наступила шляхом ЕКО кесарський, особливо якщо діти лежать обоє в головному положенні. А про одне то мова і не йде. Хоча згідно наказу МОЗ вагітність, яка наступила шляхом ЕКЗ і відмова жінки від природніх пологів є показом до КР .От чому лікарі ігнорують це- невідомо, видно великі герої, а в разі чого умивають ручки.
    Знаю і двійні і трійні, які родили самостійно, бо лікар настоював, що вродиш сама, " не гніви Бога", дітки лежать правильно і т.д
    А про те, що для декого з відомих лікарів сідничне передлежання також не є показом-взагалі мовчу.

Останнє редагування: 1 Червень 2016
  18. Emmy

Emmy Прямую до мети

Була сьогодні у лікаря в ПБ. Відкриття 2 пальці, так що сижу "на чемоданах". При огляді сказала, що є невелика молочниця, хоча до того з нею взагалі в житті не стикалась. Якогось лікування не призначила. Помітила желеподібні виділення в себе сьогодні, от думаю тепер, може то пробка відходить? Лікар міг сплутати пробку і молочницю?

19. lyanysya

Якщо желеподібні - то може бути пробка (в мене відходила за 1,5 тижні до родів). Але думаю - лікар би таке замітив...

20. svoybox

svoybox Well-Known Member

Лікар би не сплутав, але міг спровокувати її вихід

21. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Л
    Лікар мав би вас попередити,що після огляду можливе відходження корку: йде певна стимулятивна дія на шийку,яка починає " працювати"