Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
нічну сорочку і тапки. Водичку пити і щось їсти. Пеленки одноразові (на м'ячик сідати) -якщо є в хаті, а ні - то в ПБ купите. І одяг діткам.
Щиро дякую! Відмовилася лягати в патологію. Дома передихую схватки, відмовилась також від знеболюючого укола, так що з чоловіком в повній готовності дома чекаємо.
@Krasynja , @Nyashka тримаю за Вас кулачки! Легких пологів! Тримайтеся! Ми всі підтримуємо Вас морально
Народила. Капець, дівчата, я народила сама. Без кр. Я в шоці. В 16 почали текти води, я потихеньку собі прасувала, чекала чоловіка. В 19:30 були в чергового лікаря. Визнали Жемелу. В 20:30 в мене відкриття на 8 пальців. А переймів нема! Точніше вони були, але я їх не відчувала. Перейми почалися тільки десь близько 23-24 ночі... Як я не вмовляла, але вона була за ПП. Ну то мене дівчата і попереджали тут, що вона за ПП до останнього. Одна дівчинка 1700, друга 1780. Приблизно в пів на другу ночі народились. Тужилась може годину. Звісно, що дівчата в реанімації. Завтра перевезуть на чернігівську. Але, дякувати Богу, дихають самі. Прикладання не було. Але і оксотоцин був аж після всього-всього, як лежала на кушетці. Не витискали. Я рада, що була в Жемели. Але дівчата, яка я егоїстка, як я люблю себе, як я жалію себе Вибачте за сумбур. І, мабуть, мені треба писати не сюди вже. Але мала виговоритися --- дописи об"єднано, 1 Червень 2016 --- А я про такий укол благала!
@Nyashka , оце так новинка! Вітаю з подвійним щастячком! Здоровячка вам і донечкам! @Krasynja , легких пологів вам! Чекаємо на новинки )
@Nyashka , вітаю ) , лікар молодець ваша. Нехай доці ваші будуть здорові, гарно гамцяють і набирають вагу.
вітаю! себе жаліти - нема біди. Головне, що вийде в результаті. Вийшли вагінальні пологи. Лікарка - молодець, що наполягла. Трохи часу пройде і ви будете їй дуже вдячні. Бо це найкраще для вас і дітей. молодчинки!
Так ви молодець. І потужний період в годину - це нормально. І те,що Жемела не настоювала на КР- теж прекрасно.І те,що не вводили стимулюючих чи знеболюючих-великий плюс,бо при передчасних пологах це великий ризик для діток. В першу чергу- зі сторони дихальноі системи і неврологіі . так що зараз хай ваші малючки набираються сил, а ви отримуйте задоволення,що макстмально добре пройшли передчасні багатоплідні пологи.в більшості випадків у нас вони проходять через ургентний КР ( а якщо вагітність була після ШЗ, то це взагалі група ризику і природніми пологами мало хто буде бавитися, навіть при одноплідній вагітності)
@сніжна ага- ага, і не кажіть, ви ще попробуйте "випросити"при двійні , яка наступила шляхом ЕКО кесарський, особливо якщо діти лежать обоє в головному положенні. А про одне то мова і не йде. Хоча згідно наказу МОЗ вагітність, яка наступила шляхом ЕКЗ і відмова жінки від природніх пологів є показом до КР .От чому лікарі ігнорують це- невідомо, видно великі герої, а в разі чого умивають ручки. Знаю і двійні і трійні, які родили самостійно, бо лікар настоював, що вродиш сама, " не гніви Бога", дітки лежать правильно і т.д А про те, що для декого з відомих лікарів сідничне передлежання також не є показом-взагалі мовчу.
Була сьогодні у лікаря в ПБ. Відкриття 2 пальці, так що сижу "на чемоданах". При огляді сказала, що є невелика молочниця, хоча до того з нею взагалі в житті не стикалась. Якогось лікування не призначила. Помітила желеподібні виділення в себе сьогодні, от думаю тепер, може то пробка відходить? Лікар міг сплутати пробку і молочницю?
Якщо желеподібні - то може бути пробка (в мене відходила за 1,5 тижні до родів). Але думаю - лікар би таке замітив...
Л Лікар мав би вас попередити,що після огляду можливе відходження корку: йде певна стимулятивна дія на шийку,яка починає " працювати"