Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
мені в ЖК з 37 тижня казали, що може навіть в наступну ніч початися, а пологи почалися за 2 дні до ПДП, тому....
Мені і в ЖК , і пологовому на 38 тижні казали, що вже дуже скоро народжу, а народила рівно в 40 тижнів))) Тому, тут як малятко захоче, так і буде)
малятко народиться, коли буде готове. Ніхто вам не скаже, що от завтра вже народите чи через 2 тижні. Не накручуйте себе, ще трошки і появиться малятко).
Коли мені лікар з пологового казав, що голівка ще рухома, а я його питала, ну то скільки ще, він казав, а ніхто не знає. Може бути пару годин. А може бути й тиждень. І таки ми з ним говорили, щт пологи запускає сам малюк, виділяючи гормони в організм мами. Так шо дійсно, поки маля не попроситься, ніц не буде.
Дівчата, почалися тренувальні схватки, кожні 15 хв, але тривають 3 секунди. Щось для мене не зрозуміле. Я так розумію час до пологів вже близько?
Якщо тренувальні, то не пологи. Сходіть в душ, погуляйте, якщо минуться, то тренувальні, якщо ні, то справжні. В мене від кожні 15 хв до пологів пройшло біля 6 год, так що спокійно можете подрімати
То набирайтесь сил, певно, будете мати подаруночок до Дня дитини! Тримаю за вас кулачки П.с. теж думала, що до нашої з чоловіком річниці весілля (1.06) малючок подарунок зробить, доця народилась за 4 дні до річниці нашого зустрічання П.с. 2 взагалі, то ще не пізно
Дівчата, з мене потрохи тече... спочатку думала, що то лютеїна виходить, але текти не перестає. Це води? В мене навіть пакунки не зібрані і дитяче не прала (то погано? що ж, диток у непопране і непопрасоване будуть одягати?)... Як повернулася зі стаціонару, то й розслабилась собі.
для двійні - дуже навіть добре 1) заспокоїтись 2) робити тест на води з тканиною 3) зібрати найнеобхідніше НА ПОЛОГИ, решта чоловік довезе 4) зателефонувати лікареві, якщо води
попросіть чоловіка купити тест на підтікання вод в аптеці. А поки вдома тест зробіть з кольоровою тканинкою. на такому терміні може змінюватись характер виділень звичайних. Якраз стають рідшими і збільшуються в об'ємі.
я навіть не знаю що треба на пологи. Маю тільки список медикаментів. Вже речі потрохи складаю, але наче і текти стало менше. Не дотягнула 4 дні до Джамбула --- дописи об"єднано, 31 Травень 2016 --- @Orman @cjomcjomka я пам"ятаю, що тут писали про той тест з тканиною, будь ласка, напишіть мені його ще раз - в мене все з голови повилітало
перевірте, чи то води . Хоч би тканиною Ви за дитячі речі переживали - то попрасуйте на максимальній температурі з відпарюванням, якщо попрати вже не встигаєте. Один костюмчик, одну пеленку, один рушник або ковдрочку дитячу --- дописи об"єднано, 31 Травень 2016 --- тканину - не білу, однотонну, - скласти в кілька разів і підкласти після туалету. Рухатись помірно, за 15 і 30 хвилин оцінити стан мокрої плями. За 15 хвилин пляма має стати великою якщо води, за 30 хвилин збільшитись у 2 і більше разів, порівняно з тим, що було за 15 хв.
основний момент в тому домашньому тесті - якщо це води, то просто темна мокра пляма, а якщо там є білий колір виділень (тому кольорову треба тканину), чи вони густі - то виділення
Не переживайте, в мене також відходили води на такому терміні (з доцьою)- зрозуміла зразу (текло маленькою струйкою по ногам). А з речей я навіть немала ні одної речі для дитинки(( все купили мені і привезли