Пузата хата

Для майбутніх мам (13)

Posted by Імель on 15 Травень 2015 відповідей - 5.043
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

тема є продовженням цієї

Це - тема для загальновагітних балачок,
    а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення:

Перші тижні вагітності!
    Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)
    Вагітність і хвороби
    Токсикоз і печія
    Тонус: що це таке і чи треба лікувати?
    Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Вибір лікаря для майбутньої мами
    Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)
    Збираємось до ПБ -2
    Жіночі консультації Львова: куди податися???
    УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)
    користь і шкода УЗД

Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком

Останнє редагування модератором: 14 Лютий 2016
    • Подобається x 3
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Тупо! x 1
  2. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

А в мене наоборот, вроді чиститься організм, але хочеться більше їсти - вага збільшилась за останні тижні. Вночі встаю 1-2 рази (з малою так само було). Зате от дитина така спокійна в животі - шо аж деколи страшно. Так мало рухається - кажуть якщо так, то вже близько фініш).
    Живіт у Вас ще не опустився? Бо чоловік каже що в мене трошки - а я невірю, наоборот за останні тижні виріс сильно(
    Ще тиждень протриматись:girl_haha:

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Каже свекруха, що почав опускатись, але я цього ще не бачу...

4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ви самі відчуєте, коли дійсно почне опускатися.

• Подобається Подобається x 1
  5. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Krasynja мені видається, що мій організм почав чиститись десь за 8-10 годин до появи дитинки на світ, в той час я була в дома. та й скільки я руку до ребер не прикладала, то вона вертикальною не ставала, так мені подруга сказала, що перевіряють, чи живіт опустився, чи ні.

• Подобається Подобається x 1
  6. MissO

MissO Well-Known Member

Я не відчувала, коли він опускався. Просто ввечері мені стало якось особливо важко і я вирішила, що то вже скоро. Вранці почали підтікати води, а в 20.05 я вже тримала свою квіточку на животі. Ще я дуже хотіла Херсонськоі риби і мені приснилось, що мій теперішній кум купив собі X5 і дуже швидко віз мене на ньому в роддом. В той же вечір перед родами кум приіхав з такою рибою, про яку я мріяла і на Х5)))) А вранці ми вже летіли в лікарню, правда з чоловіком, а не з кумом)))) Так мій організм готувався до пологів)))))

• Подобається Подобається x 2
  7. Orman

Orman Модератор-бомба

це від положення дитини залежить. В мене другий раз теж в спині було чути.
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2016 ---
    він може і не опуститись. Ну тобто опуститься, куди дінеться, але вже в пологах.
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2016 ---
    ого! клас!

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не знаю, але трохи я спала на переймах (другі пологи).
    Я закривала очі, старась розслабитись. зловити хвилю і автоматично відрубувалась.

Проте перші пологи були стимульовані, другі природні, тому щось конкретно сказати певно важко.

9. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

я мала на увазі, що ті говоріння збоку, о в тебе живіт опустився, нічого не кажуть, то жінка сама відчуває, опустився чи ні)0

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Поки нічого не відчуваю, здається, що такий як був. А от в туалет кожні пів години стала бігати, а по великому 3-4 рази за день. Такого не пам'ятаю за своє життя.

11. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

А я сюди уже з поповнення. В понеділок в 10,15 народилась у мене донечка 3200кг, 52см.
    Трошки адаптуємось вдома і розповім про пологи. Веденням пологів я задоволена, пологи були цілком природніми без жодним стимулювань.
    В 5.20 почались у мене схватки вдома, в 8.10 була у роддомі, в 10.15 вже любувалась своєю донечкою.

• Подобається Подобається x 26
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  12. Lamiya

Lamiya Active Member

В мене живіт опустився десь після 33 тижня, малятко відчуваю дуже низько. Щось вже страшно відлучатися із Львова. Цікаво чи це може означати що пологи можуть початися раніше терміну.

13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Може і навпаки) В мене з 30 тижня дитина була низько, народила на 42.

• Подобається Подобається x 2
  14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні була в пологовому в лікаря, голівка дальше рухома, через багатоводдя і бічне входження пуповини в плаценту сказав зробити ще узд під кінець 40 тижня, але заспокоїв, що нічого страшного як народжу на 42 тижні. Підхід лікаря мені поки що подобається. Що дивно, що казав, по можливості, пити сирватку, вона виводить води з організму.

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

@Krasynja, я так розумію,що ваш лікар Федина :) ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Наразі, так. Ще з третього червня хочу йти до Данкова, коли відкриють Джамбула.

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене з другим сином живіт опускався настільки, що вертикально поміщались 2 долоні :) чоловік казав, що видовище було ще те - наче живіт окремо від мене

18. bombon

bombon Member

Всім привіт . В мене 18 тижнів акушерських і півтора тижня відчуваю у животику пульсування особливо як лежу на спині. Це на рухи не похоже але і не можу зрозуміти що це. Це перша вагітність і зазвичай пишуть що 20 тиждень відчутні рухи. Хтось з вас відчував такі пульсування ?

19. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

У всіх по-різному. Я на 18 тижні такі добрі копняки відчула, і я вже точно зрозуміла, що то маля

20. irenkab

irenkab Member

Я теж відчула на 18 тижні, вагітність теж перша. І десь до 20-21 тижня якраз рухи краще чула коли лягала на спину.

Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk

21. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Була сьогодні в ЖК, то сказала лікарка, що до кінця тижня можу спокійно народити, матка спазмує, правда живіт не опустився ще. А в пологовому лікар аж на п'ятницю відправив на узд і сказав що до 42 можу ще ходити, бо голівка рухома, живіт м'який. І кому вірити?