Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Люди, в мене певно глюки, але я чую рухи! якось на бульбашки в кишківнику то не схоже. Тут два варіанти - або в мене більший термін ніж я думаю і місячні були коли вже була вагітна, або реально глюки. не дочекаюся вже коли на узд. до Прокопчук аж на 12 число записалася
Може дійсно термін більший.. Я перші рухи з другим почула на 14 тижні, то ніхто не вірив і лікарка зі сварками погодилась написати що я почула перші рухи на 16-й тиждень.
на 13тому тижні при другій В я вже з впевненістю могла сказати, що я відчуваю рухи. А до того я чула, чула з тижня 11 напевне(було таке враження, ніби лопає бульбашка, так рідко і так одноразово), але сумнівалася, хоч і плацента була по передній стінці
Може то все таки були виділення просто? У мене постійно на білизні мокро тепер. І при чханні/кашлі казуси стаються (при першій вагітності того не було, а зараз видно м'язи вже не ті (( ). Щодо слизу, так само мала раз переляк на 34 тижні, такий немаленький кусочок вийшов, але вже 37-й і наразі все тихо. Думаю, що то теж такі просто виділення були.
з першою вагітністю 100% почула рухи на 15 тижні. І то ні з чим не зплутати, бо потім ті рухи повторювалися постійно. Може тут дитя ще раніше дає про себе чути. але є ще один варіант, якого мій муж дуже боїться може ми не одні?
В мене те саме з виділеннями і вже давно. Щоденку кожних пару годин змінюю. Минулої вагітності таке ж було.
Останнім часом дуже погано сплю, прокидаюся вночі і не сплю по 2-3 години, а вранці ледве встаю( на роботу ж треба йти. Минулої вагітності таке убло в останні 2 місяці, а не на 5 місяці((
якщо термін 12 тижнів від овуляції, то можуть бути рухи. А якщо 12 акушерських то таки глюки. --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2016 --- чого це ви легковажна? Ви ж звернулись до лікаря. *етика в наших лікарів з ума зійти* --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2016 --- зробіть тест з кольоровою однотонною тканиною. Якщо це води, то буде просто темніша пляма. А як буде щось біле-світло-жовте, то скорше за все виділення. І я би краще послала когось у Львів купити тест на підтікання (хай автобусом передадуть), ніж зразу в стаціонар бігла. Якщо це справді підтікання, то і в стаціонарі його ніяк не зупинять, хіба контролювати щоб передчасні пологи не почались.
Після перерви у декілька днів, маля дає тепер про себе чути. Більше перед сном товчеться і зранку, частіше тоді, коли на спині лежу. Я спокійна і щаслива Ще помітила, що прокинулося бажання щось творити своїми руками (читала, що може таке бути у другому триместрі, творчіть прокидається)). Вже пошила покривало (пічворк), сорочку для вагітних (переробила з чоловікової ось тут взяла за зразок кроки Button up Babydoll Maternity top | DIY maternity), сьоня купила бурду з викройками сукні і кофтинки (літні) для вагітних і тканини купила, буду шити-творити (надіюся вийде все і до початку третього триместру дошию, а то авось ще пропаде бажання творити в третьому триместрі))
@Montreal-ka, ви умнічка! Це класно, що у вас прокинулось таке бажання! А я вчора щось підунила, була на 2му узд, в нас хлопчик☺ з ним все добре, як книжка пише)) але виявили передлежання плаценти. Я то знаю, що вона мігрує і т.д., але якось сумно стало( читала, що дівчаток і на збереження кладуть з передлежанням. В мене симптомів нема - кровотеч. Не болить нічого. Але якось вже настрій не той☺ сьогодні йду в ЖК, послухаю, що скаже.
Я тому і не поїхала, бо стало все сухо, але лікар сказала, що може ще потім потекти. Дивилась вчора на кріслі, шийка коротка, матка пропускає пів пальця, при натисканні на живіт матка скорочується, голівка дуже низько і слиз їй дуже мій не подобається. Називається чого боялася, то і сталося, оформили в стаціонар попередньо на 3 дні, колять дексаметазон для дитинки, магнезію і тівортін для матки. Сказала ще, що на такому терміні важко визначити, чи це дійсно було підтікання, аналіз тут такий не роблять, відправляють до Львова.
Дівчатка, а коли ви почули рухи при другій вагітності? В мене вже завтра 19 повних тижнів, а точно сказати що були рухи не можу. Декілька раз ввечері відчувала копнячки на рівні лівого бедра, то так може бути низько? Бо щось я не памятаю як було з першим. Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk
В мене з 2ою почалось з 15-16т. Але то так: перед сном довго прислухалась - почула 1-2 рази. Наступного дня могла й не почути. І так довший час. Ще вроді на 19т треба було прислухатись, але все-одно регулчрніше з"являлись.
Капець, сумки не зібрані.Зато на виписку бант доробила і маля нарядно зібрала,щось збори з кінця почала
Пішов 38-й тиждень і мені стало важко ходити. Дуже часто відчуваю ріжучий біль десь всередині в районі низу живота, тазових кісток. Часом мушу зупинитися на вулиці і скрутитися буквою зю. То нормально на такому терміні? Здається трохи опустився живіт (хоч то мало що означає), але точно завтра дізнаюся в лікаря. Йду до нього в пологовий, питала чи треба щось для огляду, то сказав "Буде видно". Не хотілося б, щоб він щось там начудив перед Великоднем. Хоч би пасочки ще встигнути поїсти