Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Перше і останнє якщо все добре. В Онтаріо правда ще в першому триместрі скрінінг роблять безкоштовно, але я відмовилась. Ну і ще УЗД робить не лікар, а тex, i про результат з вами аж на чергогогому огляді поговорять. --- дописи об"єднано, 17 Лютий 2016 --- Ого, ви в акушерки збираєтесь народжувати чи в лікаря? Взагалі то цікаво як хтось з першою вагітністю в 10 тижнів має знати такі деталі.
Щойно переглянула свій план візитів до лікаря і,дійсно, лише одне планове УЗД за всю вагітність на 22-24 тижні (я з провінції Квебек, видно воно так скрізь у Канаді). Я чогось думала ще на 33 тижні десь мають робити одне. Скринінг - то ви маєте на увазі УЗД на перевірку комірцевої зони+носик? Бо кров (скринінг тест) я відмову планую ставити. Я думаю, що мені мають одразу сказати результат (принаймні хоч пару слів, що все добре), бо я хочу бути спокійною, що все гаразд + це платне УЗД (типу приватної клініки), тому результати матиму на руках, які потім передам лікарю. Хоч то і тех (не лікар), але загальну картину він же бачить і може сказати все добре/не добре, я так думаю Мій лікар,який веде мене, акушер гінеколог і сьогодні сказав, що скорше за все буду у нього народжувати. Хотіла тут знайти дуолу, але неймовірно тяжко, всі "забиті" Але буду дзвонити час від часу, може якось пощастить. Я сама здивована (приємно) була від того, що маю їм принести свій план пологів. Але то мені треба час все продумати, перечитати купу інформації і вже описати те, як бачу свої пологи.
І ми вчора народились 4300, 60 см Неймовірно всі подивовані параметрами Загалом все пройшло майже природньо, але ваааажко...
аболютно нічим не переймаюсь)))) просто ж цікаво, якою буде наша малютка, сьогодні не дала себе "сфоткати", відвернулась від апарату, так ще й личко ручкою закрила. --- дописи об"єднано, 17 Лютий 2016 --- Вітаю!!! ого , який малюк великий .
Бачить, але сказати не може ). Такий тут етикет. Вони пишуть звіт і передають лікарю. Ну потім розкажете як у вас було.
огооо!!60см! вітаємо!! Вже неможу дочекатися ваших постів в темі "розповіді про пологи". --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2016 --- я теж зараз маю сухі плямки особливо коло губ... нічого з тим не роблю. думаю якщо косметика не гормональна то все можна
Там пише що ніжний і віт Е присутній, оливкове листя чи його екстракт і ще якась олія ... то засіб для вмивання...
А в мене сьогодні перший бейбі шопінг був, підняла собі настрій. Добре, що маю перед чоловіком оправдання, бо доця зимова, а тут буде літня дитинка і треба тонких бодіків більше, ну і хоча б декілька речей суто хлопчачих
Мала засіб з цинком і сріблом. Нормально. За к-ту ніц не скажу. --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2016 --- А показ тільки вага? Коліжанка лягала з таким, але там аналізи були погані.
Цікаво, чим керується лікар. Один мій син народився на 41 тижні з вагою 2600 г, доношений, здоровий. УЗД теж показувало малу дитину, але ніхто навіть не згадував за госпіталізацію