Spoiler тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Spoiler Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Слава Богу, що я маю можливість відпочити . Насправді, це таке благословіння, коли є можливість розслабитись навіть на 41 тижні вагітності. Сьогодні я це особливо помітила. По-перше, ніч з 2 до 4 провела в переймах з інтервалом 7-8 хвилин та тривалістю близько 50 секунд. Нарешті почала відходити пробка. А потім я заснула з надією, що ось він початок (знову). Прокинулась о 9й. Все на місці (знову) . По-друге, в обід приїхали дітки на пару годин - чудово провели час, вже хочу, щоб вони повернулись, вже хочу народити . А потім з чоловіком з’їздили в ліс (від нас 200 метрів), набрали мульчу, займались ділянкою. По-третє, посмажили мяско на мангалі . Тихо, спокійно, вдвох. Прогулялись пару годин. І от би фіналом цього було б народити... І почати наступний етап в житті Чи може тренувальні перейми не перетворюються на звичайні, бо я засинаю?
Ще зовсім трішечки, і народите Відпустіть думки про те, коли то вже ті пологи, а просто насолоджуйтеся, бо то направду ще чуть-чуть лишилось і лишня напруга вам ні до чого. Тримаємо за вас кулачки і щасливо вам зустрітися з малюсею!
@Freedom UK як справи? Все про Вас думаю. Затіяли інтригу з тренувальними, то тепер мусите дописувати, бо за вас всі ДП переживають
Звітую Тренувальні з’явились сьогодні і вдень (зазвичай (вже звичайне явище ) - вночі). Я відчуваю себе як машина, що не може завестись та глохне. Повертаєш ключ, повертаєш - ніби заводиться, а потім глохне. Пробка виходить. З однієї сторони, втіхою є думка, що таки передвісники є, і ось-ось все має початись. А з іншої - щось затягнувся процес. Через тиждень вже й у чоловіка день народження. А я все ніяк . Щоб відволіктись від думок - сьогодні в гостях побули, з дітьми. А ввечері з чоловіком бавились Лего (в лего? Легом? ). Дитина в животі то активна, то пасивна. Перейми заміряю - за годину в середньому 3 перейми, по 40-50секунд. Зараз на ніч мають частішати. І ніби добре, що тренувальні не болючі, а просто відчутні, та все ж вже хочеться фіналу. І нового подальшого етапу. Легшого
Погрілась я, помилась. Приїхали додому (були у батьків), перейми з інтервалом 15-20 хвилин (знову ) І читаю новину, що наш місцевий пологовий закрили на 5 днів, бо виявили випадок коронавірусу у медсестри, яка працює в лікарні (пологовий - це частина будівлі лікарні). Отакої
З іншого боку,може,саме тому ви ще не народили? я вірю в те,що все відбувається так,як має бути,як на краще Було б значно тривожніше бути зараз там
Отже, сьогодні, 20 травня о 12.00 народилась доня - 56см та 3850гр. Волоссячко таки наростила , - маємо високу брюнетку. Хлопці в мене народжувались 52-53см. Термін 41-42. Буде час - одразу напишу розповідь про пологи . Всім дякую за підтримку під час вагітності. Божих благословінь і всім, хто ще випікає в собі солоденьких круасанчиків та здобних булочок
день на день не проходиться) вчора я була страшенно енергійна: поскладала в шафі, прибрала в холодильнику, потренувалася, переробила купу робочих завдань, працювала над своїм блогом, готувала їсти і ще-купу-всього-побіжно і з усмішкою сьогодні я знаний лінюх - мене вистачило на помити голову, скніти над роботою і нити, що я не піду в магазин за хлібом на сніданок супермаркет 500 м від нас - йти від сили 7 хвилин. і взагалі байдуже мені сьогодні до золотого правила "гуляти на свіжому повітрі, дитині потрібен кисень", бо мене нудить. мій кисень - то балкон сьогодні і юж. ну і ще би заставити себе оладки з яблуками на вечерю зробити. а взагалі маю вагітну врочистість - моє прекрасне біле в цятку платтячко для вагітних уже відвантажили. і якщо пошта Італії працює добре, то я вже наступного тижня матиму нарешті одяг, головне, щоб підійшло і не треба було назад відправляти, бо дуже вже мені воно подобається мене гризуть постійні переживання на дуже дурному підґрунті: моя мама ще на початку вагітності заявила мені авторитетно, що не дай небо мені подивитися на щось негарне чи прочитати щось про якусь хворобу/негаразди/проблеми, бо то відобразиться на дитині. я до забобонів і такої всякої дурні, зазвичай, була байдужа, але оця штука якимось диким чином вкорінилася в моїй голові. і тепер кожного разу як я бачу щось непозитивне, а це стається досить часто, мамина настанова виринає в пам'яті і висить мені як меч над головою. мій чоловік каже, що то - знатна дурня і загалі ніяк не зв'язані між собою речі. треба, напевне, до нього прислухатися
Певно треба навчитись Вам какати фіалками, щоб все було красиво. Чесно, що за дурня??? Життя - воно кольорове. І кольори в ньому різні. Але це не значить, що одні кольори кращі за інші. Я завжди у негативі та негарному намагаюсь знайти позитив та красу. І практично завжди знаходжу . Шукайте і знайдете.
насправді, я взагалі байдужа до забобонів у своєму звичному стані. не знаю, чому конкретно цей момент так сильно на мене вплинув і не дає спокою( треба якось абстрагуватися
Я тут вичитала і жахнулась ,правда аналіз на торчі тепер платний і вартує 1.500 грн? А відмовитись здавати можна?
воно Вас зачепило, бо це різка і нелогічна дурниця. Оскільки моя мама також обвішувала поганими прогнозами мене, особливо підчас очікування Лідді, то я коли бачила чи ставалось щось з того, що казала мама, - говорила собі: "О, та це ж те, про що казала мама. І що не має до мене жодного стосунку" Так і відчіплялося.
@Gorbywka я колись здавала безкоштовно в центрі на короленка, мені туди направлення з жк лікарка давала. Запитайте в жк якщо в них не роблять хай дадуть направлення де роблять безкоштовно. @Rapsodiya я десь недавно читала що було в японії повіря що майбутній мамі треба дивитись на красу, читати вірші і слухати музику, щоб дитина творча родилась) Я попередню вагітність памятаю всі серіали про медиків і серійних убивць передивилась) От тянуло мене на таке) І нічо)
А я прийшла трохи понити.... Мучить безсоння, сплю по 4-5 год, чуть що одразу печія починається. Апетит зменшився, але то і добре. На вечір взагалі нічого не хочеться. Кефір або ряжанка і юж. Щось я ніяка цей тиждень. Хочу на лежачок в тіньочок десь на природу. Одне добре ще тиждень на основній роботі і декрет.
Та чула що треба ,колись безплатно було,а тепер платно. Я зараз виживаю на зелених салатах і курзиме варю .нудота на вечір мучить,але добре хоч в день нема майже.Тримайся все минає!
Колись в 2015 році ,я була частим гостем на цьому форумі ,саме тоді я чекала на свою донечку ,і так цікаво було тут ,так багато дівчат дописували саме в пузатій хаті.Ділились пережитими відчуттями, емоціями,проблемами ...Тому завагітнівши вдруге ,я прибігла сюди як додому ,правда тепер все наче по іншому ,чи то пузатиків менше ,чи то форум притих...Вже ніхто не міряє обвід пуза ,+ кг ніхто не вказує..трохи сумую за цим .Але як приємно знайти свій допис про пологи ,тай інші які писала в той час ,бо минуло 5 років ,і так багато забулось...А тут прочитала ,аж настрій піднявся .Буду і цього разу писати більше ,щоб потім мати змогу повернутись і прочитати ...А у вас як відчуття змінилось щось ? Чи для когось вперше?