Пузата хата

Для майбутніх мам (13)

Posted by Імель on May 15, 2015 5,043 replies
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

тема є продовженням цієї

Це - тема для загальновагітних балачок,
    а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення:

Перші тижні вагітності!
    Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)
    Вагітність і хвороби
    Токсикоз і печія
    Тонус: що це таке і чи треба лікувати?
    Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Вибір лікаря для майбутньої мами
    Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)
    Збираємось до ПБ -2
    Жіночі консультації Львова: куди податися???
    УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)
    користь і шкода УЗД

Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком

Last edited by a moderator: Feb 14, 2016
    • Подобається x 3
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Тупо! x 1
  2. катенок

катенок Well-Known Member

А в нас все таки сідничне передлежання. Чисте сідничне. Вчора були на УЗД. Все чудово..ні обвиття..дитинка файнюча і на тобі - не повернулась. Зразу побачила там свого лікаря, який буде приймати пологи.І його позиція така..
    Чекаємо 15 лютого(ПДП 23 лютого). Якщо відходять води - приїжджаю, робимо кесарське. Якщо починаються потуги, приїжджаю, дивимося по ситуації,якщо шийка гарно відкривається, все виглядає чудово, будемо родити, дитинка зараз 3100+-..Якщо до 15 лютого нічого - 15-16 робимо кесарське.
    Що скажете? Я родити сама однозначно не хочу і думаю, в будь-якому випадку наполягати на кесарському. Одна надія,що таки надумає перевернутись,казав далі вправи-вправи..Але він, дивлячись на мій невеличкий животик, сказав так як і я кажу,що нема йому місця там де перевертатись.

3. NiceHouse

NiceHouse Member

От і в нас така ж ситуація. Казав лікар приїжджати скоріше на кесарське,ніж ПДП. Чи це нормально? Чому в таких випадках кесарять швидше?

4. Сонце

Сонце Well-Known Member

І в нас ситуація із сідничним передлежанням ))) навіть змішаним, бо сіднички та ще ніжки малюка в тазу.
    Теж йду на кр, але в мене плановий і мав бути.
    Приблизно припадатиме на середину 38 тижня.
    Швидше кесарять мабуть тому, щоб не почалась родова діяльність.
    Дивно так... від чого залежить, що малюки не перевертаються, читаю, що це лише 4% випадків.

5. habika

habika Active Member

А в мене поперек лежить, при тонусі навіть відчуваю що зліва головка а з права ножки, правда зараз 32 тиждень маю надію що ще перевернеться.
    --- дописи об"єднано, Jan 31, 2016 ---
    А у вас зараз десь 36 тиж? В мене якщо дитина неперевернеться однозначно буду просити кс, недовіряю нашим лікарям. А взагалі я зараз така розгублена поняття немаю з яким лікарем домовлятися, який роддом вибрати?начиталась тих відгуків і тільки каша в голові:sad:(( Може хтось щось порадить?

6. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Цілком згідна з Сонце. В мене теж назначений КР на 38-39тиждень.

• Подобається Подобається x 1
  7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А чому погано що почнуться перейми? Адже вони означають, що дитина готова. Я чомусь думала що найкраще - дочекатися перейм і тоді кесарити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. катенок

Мені сказали, що прокесарити можна в будь-який час.І з початком родової діяльності не пізно, бо фактично крім сідничного показів для КР немає, і воно не є показом якщо дитинка до 3500..Але все ж є шанс,що ще перевернеться,при других пологах буває і перед самим ПДП повертається.
    А ще якщо родова діяльність запущена,то з ГВ налагоджується швидше(ну це певно я десь читала).
    Я в акушерки знайомої питала. що прокесарити не пізно,якщо почнуться перейми.

9. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Колись мені пояснювали здається так: Що дитинка може з початком перейм вставитися в родові шляхи, і вже тоді КР є нбзпечним. Наскільки це правда, не знаю. В мене з першим відійшли води, але схваток не було, і вже через 12год робили КР.

10. NiceHouse

NiceHouse Member

Знаю,що колись давніше,більше 10 років тому,кесарити бажано було не пізніше 6 годин після того,як відходили води,щоб не попала інфекція. Як зараз,не знаю. Буду в лікаря,то буду питати,чому планує кесарити мене швидше,бо попереднього разу протупила(отупіла за вагітність) Та цікаво порівняти досвід інших та рекомендаціїінших лікарів,в яких спостерігаються майбутні мами.

11. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Насправді це набагато краще для дитини і маминого організму ,просто лікарям легше назначити дату і 20хв і спокій а не чекати коли малюк дозріє.
    Поперечне предлежання це прямий показ до кесерського. Але на вашому терміні дитина може перевернутись як що правильно робити вправи

• Подобається Подобається x 2
  12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мене кесарили перший раз на потугах, через 19 годин після відходження вод
    другий раз - після 6 годин перейм і теж з відійшовшими водами.

13. Markkomp

Це коли розтин робили вертикально то це було небезпечно, зараз в будь який момент роблять

14. катенок

Ну але як думаєте дівчата, я правильно зроблю,якщо відмовлюсь сама народжувати, навіть якщо вони вирішать,що в моєму випадку це можливо?

15. cjomcjomka

думати можна багато.
    але вирішувати Вам і крім Вас ніхто не знає, точніше - не відчуває.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо! Тупо! x 1
  16. Markkomp

Це ваше тіло і ваша дитина і вам вирішувати що для вас краще і тут , немає правильно чи не правильно. Сідничне предлежання є непрямим показ до кр. Варто просто зважити усі за і проти.

17. катенок

@cjomcjomka, у вас були КС...це дуже тяжко? І як потім з ГВ складніше, бо першого разу вже на другий день в мене молочко було при природних пологах.

18. cjomcjomka

взагалі, молоко на другий день - це скорше виняток, досить рано. Якщо КР зробити з початком перейм, то різниці у становленні лактації не буде.
    після КР дуже важко і боляче перші дні. Це набагато важче, ніж природні пологи. Але важливо пам'ятати, що післяопераційний біль буде зменшуватись з кожним днем і з кожним днем буде легше. потім ГВ і життя з малечею нічим не відрізняється від життя після нормальних пологів.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

В мене молоко почало прибувати через 20год після пологів, але то природні пологи з дуже сильними переймами. При КР важливо чим по швидше прикласти дитину до грудей, щоб дитина побільше висмоктувала молозива, тоді швидше почне і молоко прибувати.

• Подобається Подобається x 3
  20. solana rok

solana rok Well-Known Member

Корисно для "мнительных " вагітних soznatelno.ru/beremennost-i-rody/ne-suschestvuyuschie-v-akusherstve-diagnozy-12440.html

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  21. padesnig

padesnig Well-Known Member

Акушерський поворот ніхто не робив, чи таке не практикується?