Spoiler тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Spoiler Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Ну на цитруси і шоколад не у всіх дітей алергія, а по-друге як вже так, то дитина може зреагувати на будь-який продукт, що ви зараз вживаєте, того не передбачити. Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Дуже дякую, ви мене заспокоїли, бо сиджу і слюньки впускаю на ті цукерочки, а тепер можна поласувати з чайочком
щось я розпереживалась, вчора на УЗД лікар так тиснула тим апаратом на живіт, що мене аж боліло, але я була під враженнями і нічого не казала. Вночі почав боліти живіт низом. Зараз незрозумілий якийсь стан. Боюсь що маленьку там тиснули і їй було погано))) Чи то я себе накручую... незнаю. Ввечері відчувала маленьку свою а зараз тихо, може спить... аж настрій пропав. Лікар могла щось зробити дитині коли так тиснула?
Те що тиснуть тим апаратом то норм, а то нічого не побачать, а дитинка там під захистом, зараз собі напевно солодко спить ( моя теж ще не проснулася) Не накручуйте себе)
напевно так і є бо ввечері танцювала всередині до 1шої ночі. Я тільки почала її відчувати і хожу як курка квочка
Моя пів ночі не спала, хотіла щоб я по хаті ходила, що я й мусила робити. А зараз така погода думаю що спить, а то не раз помічала, що вона в мене на погоду реагує)
почитайте краще тут гілку про ГВ і не слухайте отих бздур. старший взагалі не мав, це і при тому, що всі кажуть, що 4-та група крові досить алергенна. а менший теж не мав, поки я минулого року (то йому вже було 1,5 роки) зі стресу не переборщила з солодким + він сам ще того наївся безконтрольно, то було б дивно, якби не висипало. А так алергії не маємо, якщо все в міру.
а я ще під час схваток, десь за 2 год. до народження синочка з'їла цілу чоколядку...чорний з цілими лісовими...така в мене була захцянка))) Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
думаю що ви себе накручуєте...все добре з вашою малявочкою)) А в мене часто живіт нив після огляду в ЖК але дитятко там захищене) Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Цитувати не можу. Поділюсь своїс досвідом. 1. Їла солодке до останнього дня вагітності. Майже кожного дня цілу шоколадку зранку. Бо під час ГВ справді дуже хочеться,а незя. В молоко напевно ті всі солодощі не пішли, бо жодних проблем не мали і не маємо, ні прищиків, ні чогось іншого. 2. Про положення я вже не раз тут писала. В нас до 34 чи 35 тижня було поперечне. Теж лякали кесаревим. 3. А щодо обавиття, то в нас мацьопа не була обвита аж до останнього УЗД. На 39 тижні сказали, що 1 обвиття. Лікарка заспокоїла. Сказала, що тепер 2з3 діток з обвиттям народжуються. Так і не розиоталась вже до пологів наша красуня і ми без проюлем народились. Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk
чоловік як вкопаний дивився на монітор і поплив))) казав шо йому як мед на душу коли лікар казала як гарно дитинка розвинута.. от я після того узд боюся йти ставати на облік... мотивую чоловікові тим що це буде стресс і дитині і мені, обмацають обміряють як кота. Що вони таке робили що вас нив живіт після оглядів?
@tinimini в мене доречі живіт ніколи не нив, і брали мазок 1 раз, щоб подивитися чи там все в порядку, а так то тільки міряють пульс, дивляться на вагу і міряють животик, тиснути сильно ніде не тиснуть, так хіба легенько щоб малечу відчути...а ще прослуховують серцебиття.
ото прослуховування тим апаратом вушним, тицькання пальцями як дитя розположене, та ще й на додачу в мене майже весь час був тонус)
Та? Хто казав? Їла і солодке і цитрусові до останнього дня. Навіть в останній день, коли почались перейми вночі, то під ранок я попросила чоловіка почистити мені апельсин і так в перервах між переймами з'їла.
Панікерка року знову тут) З великою ймовірністю йдуть води. Перейм як таких ще нема, ну трохи підтискає, але регулярність засікти не можу ще Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Мені на курсах для вагітних з малою говорили, що варто взяти на пологи плитку чорного шоколаду, щоб мати змогу підтримати сили глюкозою
та ну, Ви наш позитивний досвід виношування вагітності після підтікання вод на 29 тижні! термін - прекрасний, початок - теж. Тепер чекайте регулярних сильних перейм - і в добру путь!
Дівчатка , а як ви ставитесь до приймання вітамінів під час вагітності ? Була на прийомі в лікаря на днях сказав не пити ту хімію .І ще одне , хто стояв на обліку в Параскеви поясніть бо я щось не второпала аналізи сечі в них можна здавати чи ні