Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Йой, прийшла тут у вас попитати щось, а тут такі гарні новини. Вітаю безмежно! Але таки ще спитаю своє питання (бо прийде стомлена Орман і скаже, що офтоп). У мене частенько зараз тренувальні перейми, чи от той "тонус". Коротше, матка хапає. Але мене зовсім не напрягає. Скажіть, а малюка воно напрягає? Тобто треба справді лягти-перечекати, чи можна гонити далі?
В основному, коли мене хапало вдень - я гонила далі. Вночі перележувала хапання та інші вагітні супутники, бо ніч і гонити не було потреби. За моєю логікою, є дитина, є я і є мій організм, який готується по власній програмі до пологів. І хапання - то фізіологічне організму. На дитину впливаю я, якщо не то зїм, понервую... Я кажу за хапання при норм вагітності. З паталогіями там інша справа...
А я чомусь страшено не хочу народжувати в травні. Вже дні рахую до кінця місяця, хоча по терміну ще не час - тільки 37 тиждень почався, але ж все може бути. Думаю, тут моя мама постаралась. Ще після першого узд випитувала на коли прогнозують дату пологів. І видихнула спокійно, коли почула, що це червень. Чомусь вона впевнена, що травень нещасливий місяць і ще й мені той страх накрутила. Я не вірю в забобони, але дуже вразлива(. А я б хотіла, щоб маля народилося в липні, як і я з чоловіком. Але це трохи малоімовірно(
)))це певно про "майських, які все життя маяться", одружуватися в маю тож не можна, якщо що) А я , якось не дуже полюбляла раніше весну, але після народження сина у травні, маю тепер особливі сентименти до цього місяця. Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
І чого то я була свято впевнена, що Микола червневий))) А я простр обожнюю травень, весну і період суцільного цвітіння і натхнення Можливо вплинуло те, що я народжена в травні) І тому дуже мріяла про наступну травневу лялю. Ну, нічого, буде ще мотивація і на травневу, і на власне лялю Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
Ой дівчата, якщо вірити у те все, то взагалі, треба вибирати чуть не хвилину, секунду! Але народження малечі, то є дар, який кожна з нас хоче отримати, не зважаючи ні на сезонність, ні на дати, ні на погоду.
Дитина сама собі дату обирає! От в моєму варіанті - по всіх підрахунках доня мала родитися в кінці березня. Я так тішилася, бо ж в самої день народження 30 . А мала вирішила по свому і з‘явилася на світ на 10 днів швидше очікуваної дати.
Кажемо всіма пузатикам "па-па". Вчора о 22:45год 25.05.2018 попросилась до нас ще одна красуня! Бажаємо всім легкої вагітності і гармонійних пологів!
Угу, а ще в понеділок зле, навіть в пісенці є: "...что они не делают - не идут дела, видно в понедельник их мама родила..."(то вже з репертуару моєї мами ) О, який вчора урожайний день видався на ДП То що, травневі уже всі "відстрілялися"? Тепер за ким стежити , є у нас хтось на початок червня? Бо на кінець червня-початок липня я багато колег по ПДП знаю
Хм, то діло таке, неточне. Я на другу половину червня орієнтуюся. Але по факту, кожен день в повній бойовій готовності. Бо не уявляю куди вже мені рости, вже ходити навіть не можу, кочуся) Але дитина перша, то так можна і до липня досидіти. Ой, мені вже самій цікаво! Лежу, спати не можу все одно, то дивлюся відео Ніни Зайченко про ГВ. І от вона розказує, що молозиво з'являється у всіх жінок ще під час вагітності. Що в третьому триместрі вже точно виділяється... В мене навіть натяку немає. Я якась бракована? Вже накрутила себе , що відсутність виділень якось негативно вплине на гв після народження малючка.
В мене не було ні першого разу, ні зараз нема. Годувала старшого дуже довго і якісно ))) сподіваюсь, з другим буде так само.
Ггг в мене Михайлик і Ядвіга народились в понеділок. --- дописи об"єднано, 27 Травень 2018 --- В мене не було молозива при вагітності першою дитиною. Ніяк не вплинуло на ГВ.
Ліда народилась в понеділок, як і я а троє старших - всі у вівторок. --- дописи об"єднано, 27 Травень 2018 --- Вам пощастило, бо літом те липке молозиво - те ще "задоволення". Воно може виділятись дуже мінімально. У мене цього разу майже не було, а після пологів одразу стало дуже багато.
Те що його не видно, не означає що його немає чи тим більше що його не буде У мене першого разу нічого не виділялося, а молока потім було хоч залийся (прокладки для бюстгалтера використовувала майже 1,5роки). Цього разу теж практично не бачу молозива дууууже рідко якась малюсінька крапелька може бути.
теж хотіла таке запитати)) бо або ніхто не признається, або буде трохи передишка до другої половини червня) напевно по термінах мала би @Demetra почати, а потім вже як почнеться літо буде врожайним
Я маю на 1червня ПДП. Думала народжу швидше, бо друге, та й чогось мені так хотілося, а воно сидить собі і не хоче швидше) Чекаєм.... Вітаю дівчат з новонародженими, нехай ростуть здоровенькі і Вам наснаги, сил і терпіння))))
Дівчата, як ви ото сидите і чекаєте? Бо в мене ще три тижні до пдп, а напруга внутрішня просто зашкалює! Кожен день народжую вже. Тільки щось трохи по іншому відчуття в тілі, і вже себе накручую чи це не початок. Посилено читаю, дивлюся відео, стараюся підготуватися максимально. Вже всіх кругом замучила, думки, дії, справи направлені лише в одному напрямку. Ніяк не вдається переключитися. Та що там казати, я вже і себе замучила((( А ще я така виснажена безсонням, що не знаю як народжу як прийде час. Просто не буду мати сили...
Тю, та наплануйте собі купу справ, які треба встигнути до пологів - тоді час пролетить! А робити бажано все по можливості до пологів: покупки, заготовки їжі в морозилку, пошук консультанта по ГВ і тд
Всі справи зробила? Вареників, голубців, котлети наліпила-наморозила? Варення з полуниць накрутила? Льолю на хрестини вишила? А головне - останніми деньками свободи насолодилася? Кіно, театр, кава... За тим всім не буде коли й за пологи переживати