Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Розкажіть про панчохи, їх на пологи вдягають щоб вени не "вилізли". Як знати тре чи ні і які саме тре?
Не знаю, але мені в пб зовсім бюстик не знадобився. Груди не великі і мені не хотілося їх ще й в ліф толочити. Прокладки взагалі не використовувала... Потім вдома бюстик знадобився і то, коли мої надчутливі соски прийшли в норму,бо будь-які дотики тканини мені подразнювали шкіру, а ще як Пуреланом намастила - то взагалі клейке ставало))
Не знаю чи є в тому толк... то ж напевне все від еластичності тканин залежить. Пам'ятаю, як на перших пологах моя гінеколог з акушеркою перемовлялись і казали, що тканини добре тягнуться і що промежина низька (якщо не помиляюсь, бо висока ніби-то гірше...). Так що тут еластичність і анатомія.
То взагалі якась дивна формула. Напевно нікому не спрацьовує. Моя родичка каже, що почула рухи на 13-му тижні (перша дитинка). Їй не вірили, але вона переконана, що то були таки рухи. То що їй випадає на 26-му народжувати? Вже 39-й йде і все ніяк
Дуже важливо мати біля себе хорошого лактолога чи консультанта... бо я той рідкісний випадок, коли форум і книги були перечитані,а гв не збереглось( і з Шлемкевич довго консультувалась, мало не щодня, а обставини взяли гору... Якраз криза 6 тижня далась взнаки. З 2 місяця змішане, з 4 міс повне штучне... Тепер хочу у всеозброєнні підійти до другого ГВ.
Моя знайома на 16т відчула першу дитинку і їй в нашій жк ніяк не вірили)) вона аж посварилась, так доказувала, а їм головне книжні норми... не розумію тих лікарів.
При своїй повненькій комплекції відчула рухи на 17 тижні. Я точно знаю, що це була саме доня! Але, де там, хтось мені повірить. Справді дивні....
Я з такою ж комплекцією теж на 17-му почула. Але в ЖК просто записали дату і навіть ніхто не сперечався. Не розумію, на чому їм то залежить (маю на увазі тих, хто з вагітною сперечається в такій особистій справі, як для неї ).
В мене груди великi, менi зараз важко коли вони лягають на живiт... Купила на стоку один дуже вдалий бюст, трикотажний без кiсточок з чашкою Д, але, думаю, треба i бiльшим озброiтись... --- дописи об"єднано, 23 Січень 2016 --- Не знаю, не пробувала Я собi думаю, що олiйка мала б додатково зволижити i може ефект ковзання буде кращим, нi? До слова, зараз теж мажусь. --- дописи об"єднано, 23 Січень 2016 --- Я бiльше для профiлактики. Варикозу не маю, але пiд колiном провиднюэться покручена венка, то боюсь, щоб не усугубити. Менi мама в Канадi замовляла в аптецi, я замiряла ногу в рiзних мiсцях. Компресiя- середня.
То як проявляється? Починає бракувати молочка і дитина плаче, бо голодна? Я пригадую, що з малим весь час пила спеціальні чаї для лактації хіповські. Мабуть і були кризи, але ми не догодовувались нічим. Я б дуже за була, якби і другий досвід гв був такий самий як перший!
я з 3 дитинкою ставала на облік і сказала, що на 15 почула рухи (знала, що про 13 все одно не повірили би). Вони мовчки записали, що почула на 19 індивідуальність - ніщо, бюрократія - все!
Ух як мене то нервує... ну як так можна? Невже кожна вагітність не є індивідуальна? Повиганяла б їх всіх))))