Пузата хата

Для майбутніх мам (13)

Posted by Імель on 15 Травень 2015 відповідей - 5.043
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

тема є продовженням цієї

Це - тема для загальновагітних балачок,
    а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення:

Перші тижні вагітності!
    Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)
    Вагітність і хвороби
    Токсикоз і печія
    Тонус: що це таке і чи треба лікувати?
    Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Вибір лікаря для майбутньої мами
    Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)
    Збираємось до ПБ -2
    Жіночі консультації Львова: куди податися???
    УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)
    користь і шкода УЗД

Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком

Останнє редагування модератором: 14 Лютий 2016
    • Подобається x 3
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Тупо! x 1
  2. svoybox

svoybox Well-Known Member

@bobryha його колять при загрозі передчасних пологів, щоб відкрились легені дитини і вона змогла дихати, якщо народиться до 34 тижня (здається). Мені кололи на 33 тижні, ще призначають при багатоплідній вагітності та з різними патологіями

3. shparynka

shparynka Well-Known Member

Привіт)) Ви мене ще не забули? А ми маємо солодку дівчинку, народилися 28 грудня, 4400 і 55 см. Мала я трохи проблем, народжували у Львові, прийду, розажу детальніше. З Новим роком всіх!!

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 10
  4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Вітаю! :) Параметри точно як в нашого малюка :)

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Нагадайте но, в якому триместрі можна лікувати зуби зі знеболенням і чи можна робити рентген зубів?

6. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

В другому триместрі. Але рентген не можна протягом всієї вагітності.

7. bobryha

bobryha Well-Known Member

Хіба візіограф як дуже-дуже треба

8. blakytnooka

blakytnooka Member

Дівчатка, лежу на підтримці (12 тиждень вагітності), зараз треба думати про здоров'я малючка. Але попри це в голові крутяться думки про двох малих активних хлопців вдома (2 і 4роки, при чому в садочок на разі не ходимо за станом здоров'я). Підозрюю, що мені тепер буде прописано багато лежання і спокою на всю вагітність. А чоловік і бабусі на роботі. Як справлятися і давати раду? Можливо, хтось може порадити хорошу няню, яка любить дітей? Бо поки більше варіантів в голову не приходить... Дівчатка, у кого

2 і більше малят, були в когось такі ситуаціі?

9. marianast

marianast Well-Known Member

Після роботи хай миють, варять, прибирають. А ви дивитесь по обставинах-книжка, мультик, в кімнаті з дітьми. Лежите, краєм ока спостерігаєте, що роблять. Їсти розігріли,посуд лишили на вечір і т.д.
    Няня теж варіант)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. bobryha

В мене паніка:тільки що старший випадково з розгону заїхав локтем в бік живота( я лежала пузом до верху), десь в то місце де в лялі хребет. Після чого дитина активно поборсалась і пересунулась від місця удару в праву частину живота і продовжує рухатись. (термін 32 тижні). Чи то срочно десь їхати шукати чергове узі чи що?(хоча тиждень тому тільки робила) Місце удару вроді не болить.

Останнє редагування: 14 Січень 2017
  11. svoybox

svoybox Well-Known Member

Не переживайте! Стінки матки дуже грубі і дитинка добре захищена. Моя мала вистрибувала на живіт і стрибала як на батуті

• Корисно Корисно x 1
  12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Був сильний тонус, загроза на перших тижнях і сильний токсикоз.
    Лежала, лежачи на підлозі бавилась, книжки-мультики. Потім "попускало" і я "геройствувала, а потім знов розплачувалась лежанням на підлозі

13. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата , до якого терміну можна спати на животі, бо я щось боюся а постійно хочеться лягти на живіт.... Всю ніч кручуся з боку на бік ....
    Сильна сонливість також до якого терміну ??? Вже-м всьо позаубувала....
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2017 ---
    В мене синочок колись був низько розміщений, то лікарка хотіла класти в лікарню , але я її переконала, що буду чемна , але також по-різному бувало .... зараз вже б так не ризикувала ....

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Раджу переглянути

• Корисно Корисно x 1
  15. blakytnooka

blakytnooka Member

Я так полежала півдня, а потім почало кровити. Ми поїхали бігом в лікарню, на узд виявилась велика гематома і відшарування, тепер тільки лежати. Найгірше, що лікарі ніяк не можуть вплинути на ту гематому, залишається чекати... вчора вперше встала далі туалету, коли йшла на аналіз і враження, що серце вискочить, а ноги наче ватяні.
    І взагалі тепер прислухаюсь до кожного поколювання і ниття як ніколи раніше, бо вже якось боязко.
    А хлопці в мене ще ті стрибунці непосидючі, їм треба активну маму. То певно буде шок спочатку.
    До слова, попередні дві вагітності були чи не ідеальними.

• Співчуваю Співчуваю x 2
  16. Judice

Judice Закохана в гори ))

Дівчатка, ану зізнавайтесь, хто чекає на березневих діточок?? У мене пдп - 15 березня, вже з великим нетерпінням чекаю свою донечку, хоча й вагітністю насолоджуюсь сповна, впиваюсь кожним копнячком)) це такий неповторний час... То хто тут з березневим фінішем??

Останнє редагування: 20 Січень 2017
    • мімімі мімімі x 1
  17. bobryha

В мене пдр 10 березня, але має бути планове кесареве,то певео швидше буде. Теж дівчинка

18. fillette

fillette Well-Known Member

В мене пдп 13 березня. Чекаємо хлопчика. Я вже почала трохи купувати речі в пологовий, бо не знаю чи доходжу до 40 тижня.

• Подобається Подобається x 2
  19. Judice

Judice Закохана в гори ))

Вже є компанія)) Я ще нічого не купувала в пологовий, але бачу, що треба ворушитися.. Найбільше тривожить менінгіт з пологовим, бо планувала на Мечникова, але чую одним місцем, що закриють його на той час...

20. fillette

fillette Well-Known Member

Я взагалі ще не визначилася з лікарем і з пологовим. Йду ще на останнє узд і буду йти з кимсь знайомитись. Але сумки хочу скласти швидше, бо вже мені снилось, що почались схватки, а в мене нічого не має.

21. bobryha

Я вже з 30го тижня "спакована")))