Пузата хата

Для майбутніх мам (13)

Posted by Імель on 15 Травень 2015 відповідей - 5.043
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

тема є продовженням цієї

Це - тема для загальновагітних балачок,
    а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення:

Перші тижні вагітності!
    Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)
    Вагітність і хвороби
    Токсикоз і печія
    Тонус: що це таке і чи треба лікувати?
    Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять)

Вибір лікаря для майбутньої мами
    Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)
    Збираємось до ПБ -2
    Жіночі консультації Львова: куди податися???
    УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)
    користь і шкода УЗД

Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком

Останнє редагування модератором: 14 Лютий 2016
    • Подобається x 3
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Тупо! x 1
  2. shparynka

shparynka Well-Known Member

і в мене. Такі маленькі, правда?

3. innamorata

innamorata Well-Known Member

та всякі. в мене після першої вагітності в двох місцях лишилися такі невеликі як би родимки об'ємні, але без пігменту. і зараз переросли в такі висючі противні папіломи. ну і дрібних пару нових вилізло, одна біля соска прямо, на ореолі, то може бути небезпечно якщо дитя потім зачепить. ееех, сподіваюся воно позникає згодом (((

• Подобається Подобається x 1
  4. jylanda

jylanda занууууда

Заспокойте мене хтось, бо мені аж руки трусяться... Була я сьогодні в анестезиста, тут до родів обовязкова консультація в нього. Зазначу, що тут епідуралку не лише практикують, але і дуже нав’язують. Як тільки лікар почув, що я не планую епідуралку, почав на мене наїжджати, розповідати, що раз так, то дуже зле, бо перша дитина, ну і що що вона в нормальній позиції, всеодно великий ризик кесарського. A в такому разі буде загальна анестезія, а якщо загальна, то так як в мене рот бачте не розкривається достатньо широко, то їм буде складно вставити трубку, і можуть вибити зуби, але і то не найстрашніше. Бо так як будуть довго вставляти трубку, то я ж не отримаю кисню, а як я то і дитя, а тому мені варто добре подумати. Ну до того, що на мене дивляться як на відсталу, коли я кажу що не хочу епідуралки, то я вже звикла, але до такої розмови я зовсім не була готова. Якась я надто чутлива стала останнім часом, то навіть не змогла йому щось відповісти. Вийшла з кабінету з сльозами на очах, ледве добралася додому, тепер сиджу, живіт як камінь, комок в горлі і хочеться когось прибити...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Щось не можу тільки частинку процитувати...
    Заспокойтесь, все буде добре! Робіть так, як вам підказує внутрішнє я. Без епідуралки народжують міліони жінок. А в анастезіолога сьогодні просто поганий настрій. Може в нього проблеми)? Пожалійте його і робіть як вирішили! Головне, спокійно!!!!

6. jylanda

jylanda занууууда

Дякую Вам! Так мені зле і прикро після тої консультації, що то капець. Оскільки я в принципі маю право вибору, то просто не розумію чому він так на мене наскочив. Рагуляка такий. То й так переживаєш за всяке різне, а тут ще й він. Молю Бога, щоб не попасти на його чергування в день родів. Чоловік сказав, щоб не переживала, що то швидше тому "лікарю" за свої зуби варто переживати ;) Ех...

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Та бо він ще жодного разу не народжував). А за зуби не переживайте). Вдруг що - продасте на нього в суд (чорний гумор). Все точно буде добре!

8. Raven

Raven Мама малятка

ви зарано з кабінету вийшли. А так просто доведеться міняти лікаря. Їм тре побільше грошей з вашої страховки вилапати.

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

уууу, дуже вас жалію.
    еге ж. Але урод, що й казати.

а нема у вас якогось центру акушерського, ну такого дружнього до мами і дитини? Чи вдома? Чи дулу взяти?

або так:
    чоловік молодець!
    --- дописи об"єднано, 8 Вересень 2016 ---
    просто скажете щоб його вигнали з кімнати.

• Смішно Смішно x 1
  10. jylanda

jylanda занууууда

Та власне, що я в приватній клініці, з супер умовами і персоналом налаштованим на добре самопочуття мами і дитинки. А от попала на такого рагуляку... маю надію, що його не буде в день родів. Але чоловіка налаштувала про всяк випадок ;) Він знає, що саме я хочу, а чого ні, тому знаю, що при потребі викине кого треба з палати ;))
    Вже помаленько заспокоююсь, хай то буде найгіршим спогадом з вагітності, лиш хай все решта буде добре.

11. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Поділюся тут своїм вчорашнім днем. Вчора мала йти на УЗД й до лікаря. На УЗД мене направили тому, що по їхніх замірах метром, в мене дитинка менша ніж має бути. ОТ вони й кажуть, що треба подивитись, чи дійсно маленький, чи вони погано міряють. Одночасно кажуть, що можуть допускати помилку в замірах, якщо в мене дуже еластичні мязи живота, і вони неправильно визначають, де закінчується голівка. Мені взагалі дивно, що там тим метром можна наміряти, фігню якусь. Чоловік злий, каже, що кожного разу знаходять якусь біду - то гемоглобін, то малий розмір і т.д.
    я щось не переймаюся ні тим, ні тим. За розмір - я не думаю, що можна правильно метром назаміряти. Про гемоглобін - ну 90 не критично як на мене, це ж вагітність як не як.
    І от, мала йти на УЗД - я його просто провтикала. я сама з себе в шоці. Мозги, як в риби, чи ракушки. Я переплутала час, не перевірила нічого, і коли відкрила той папір з записом, то побачила, що мій запис вже був. Капец просто! Дзвоню - в них найближча дата 21.09 - моя ПДП.
    поїхала в лікарню, лікарка дзвонила сама й перезаписали на понеділок. З-за дурної голови...
    далі - виписала мені залізо. Я поїхала в аптеку, купила то залізо. Вдома чоловік дивиться на ту банку, а вона вже відкрита була, і таблеток там менше ніж половину. Одним словом, не день, а фігня якась. Дивуюся, сама з себе, як можна бути такою незібраною та халатною...і що з цим робити))

12. Orman

Orman Модератор-бомба

це називається вагітність )))
    нічого.
    Скільки я всього забуваю. Головне що дітей ще ніде не забула. Решта - блохи.

• Смішно Смішно x 2
  13. ali

ali New Member

Дівчатка, а хто нещодавно подавав документи у соцзабез на допомогу при вагітності та пологах (я непрацююча ). Які документи Ви несли? Дякую!:girl_cray:

14. invisible

invisible Well-Known Member

Довідка з ЖК, довідка з банку про відкритий рахунок, паспорт, ідентифікаційний.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

+ довідка з центру зайнятості, що не стою в них на обліку, і трудова книжка (копія першої і останньої сторінки). Це на Ф.Ліста в галицькому відділенні таке вимагали.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене були, багато: на обох ареолах і на правій руці. Більшість із них повідпадали ще до пологів. Кілька більших ще лишилось, але, думаю, теж скоро самі відпадуть

17. Straniera

Straniera Well-Known Member

Дівчата, зголосіться, в кого десь 25- 26 тий тиждень- кому народжувати в кінці грудня? Хочу почати читати гілку про пологові, та лікарів, але ж знаю, що щось буде точно закриватися. Чи є вже якась офіційна чи неофіційна інфа про графіки закриття пологових (тобто Джамбула, Мечнікова або Меда) на кінець грудня. Бо Батальна, як я розумію, в прольоті... відгукніться!

18. pokytyanka

pokytyanka Active Member

В мене на кінець грудня- початок січня пологи. Взнавала тільки про Джамбула. Закриття планується на жовтень-листопад.

19. Straniera

Дякую за відповідь. А то ви в самому пологовому взнавали, хтось з лікарів вам казав? Тоді ви плануєте десь на початку грудня з лікарем домовлятися, коли вони вже на роботі будуть?

20. pokytyanka

pokytyanka Active Member

В мене братова недавно звідти )) Вона у свого лікаря запитувала. А я планую в кінці листопада туди навідатись - дізнатись ситуацію.

21. Straniera

Думаєте, вже мали би відкрити в кінці листопада? Цікаво, як Мечнікова і Мед, сьогодні в ЖК питала в своєі Г, казала вона що в нрудні мали би всі три бути відкриті, але по факту, хтозна, як воно буде...