Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
@Avanturistka, якщо при лежачому положенні проходить дискомфорт- значить організм вам сам підказує, що маєте наразі робити. Якщо вранці буде спазмувати- консультуйтеся. Якщо сильно спазмує і ниє навіть в лежачому положенні- тоді вже дивіться самі, чергові в гінекології є . На вашому терміні не має бути сильних спазмуючих -стискаючих болей. Це якраз те, що тут на форумі не люблять називати "тонусом", але він самий і є. Можливо, треба магнезію вколоти або прокапати. Тобто тут маєте орієнтуватися уже самі- якщо дійсно зле,то принаймні зранку обов язково проконсультуватися чи бодай на УЗД під їхати ( нічого страшного , якщо буде на 1 обстеження більше. Зате будете спокійніші) п.с. Магне В6 маєте вдома?
То я писала про примулу. В мене на баночці (1000 мг) сказано приймати тричі на день по капсулі, але для вагітних, годуючих (і інших, хто приймає якісь медикаменти), тобто загальне таке застереження, перш, ніж приймати, проконсультуватися з лікарем. А інтернет що каже? Я десь мала нотатки про те, але не знаю, чи вже знайду... Отправлено с моего X9180 через Tapatalk
я пила Магне Б6 десь до 12-13 тижня. вже не маю. треба купити я от коли сяду на крісло і не рухаюсь - болі зникають. і коли лежу на спині. а коли повертаюсь хоч на бік - відчуваю болі. мені аж форма животика змінюється, коли спазм болючий( дитинці то шкодить? я саме більше за то переживаю. дякую за поради. щас у ванну хоч помиюсь і буду лягати.
Вам би до чергового лікаря в гінекологію або хоча б швидку викликати, а не на форумі консультуватися...
В Ківі-Фітнес на Бандери були заняття для вагітних, в Формулі Краси, що на Стрийській було аквамама і аква для вагітних (розклади є в них на сайті)
я так і планувала. навечір трохи болі утихли, спала добре. направили на узд. сказали тонус. матка зжата. виписали те саме, що я і приймала (тіко магне докупила ще): по 2 табл магне три рази на добу, ношпу та папаверин. як будуть знову сильні болі - тоді лягати.
@innamorata мені тільки ліварол допоміг. Але тиждень назад покупалася в океані, і знов мала з тою молочницею. То капец просто був. Содою підмивалася - нічого не дало. Купила 3 свічки й мазь міконазол. Трохи попустило. Але все одно є. Ще мащу. Щоденні прокладки мені тільки гірше. Тільки несинтетична білизна.
Дівчата, ставала на облік, дали мені обхідний лист і серед лікарів, яких треба пройти є педіатр для старшого малюка. У Вас теж так було? Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
цікаво так)) не було також. обходила якраз цього тижня: кардіолога+робила кардіограму, терапевта, окуліста, стоматолога, ендокринолога та генетика. вчора з терапевтом мені трохи не повезло. йшла три поверхи до терапевта, у теплій кофті (а у лікарні спееека була, надворі холодно), і тіко дійшла до дверей, відразу моя черга. я зовсім трохи задихана + він спеки трохи збуджена, а вона відразу - ану давай тиск міряти. наміряла нереальну для мене цифру: 140х110. в житті такого не мала, та й не страждаю я на тиск. і почувала себе ок. я їй кажу, переміряйте, це щось не то точно. хто там переміряв. написала зато скрізь: ВСД. Гіпертонічний криз. ндааа))) що казати)) прийшла приносити індив карту до Г, а та на мене дивиться так)) кажу - та візьміть переміряйте. то нереальні цифри! та почитала і всьо.
Ага, цікаво Я тому й питаю, бо щось таке дивне Піду сьогодні, здивую нашого педіатра Крім нього ще сказали мені проходити окуліста, стоматолога і лора. У списку ще був ендокринолог і терапевт, але їх - ні. Моментами я думаю може то я щось наплутала
В мене про дітей писали в обхідному листі лише про Манту,здається...але в нас "сімейний" лікар, то може інакше. Ендокринолога дивно чому не дали до відвідування
Вчора ввечері мені добре влило коричневим, поїхала відразу на топольну. Зробили узд, все в нормі, крім того що товщина хоріону 20 мм, що дуже багато. Подивились на кріслі, шийка чиста. Звідки були виділення невідомо. Поки я там була, більше ні каплі не було. Пропонували лягти колоти кровоспинне до понеділка, я написала відмову. Лікар чергова попала зовсім не привітна, на узд постійно збоку говорила що дитинка не виживе, хоча уздист не знайшов ні гематоми, ні тонусу. Потім сказала що в мене дуже довго токсикоз і це недобре. Ну і шийка їй не сподобалась, бо низько. Що буде лікувати і чому були виділення пояснити не змогла. В вівторок записана на узд в альтернативі (те що в 12 тижнів). Тепер думаю чи то не зашкодить так часто його робити. Але з іншого боку хочу переконатись що все в нормі.
Сходіть, подивитесь, заспокоїтесь, може щось вам і на рахунок виділень прокоментують. Токсикоз до 11 тижня це довго? Що ж то за лікарі пішли такі розумні, їм аби настрашити вагітни, а мали б підтримати і заспокоїти! Ррррр! Зла я( Як так можна...
ага, мене аж десь після 6міс. попустив... до 4міс- то просто "я тіха паміраю".. Не вірте всьому, що вам говорять лікарі.Краще знайдіть "свого" і консультуйтесь з ним. нерви збережете однозначно.
@fillette в мене до 16 т. був жахливий просто, не могла ні їсти ні пити нормально хіба мікродозами)) А потім як вже було зовсім хижо то забрали на тиждень капатись і потім вже було наааабагато легше. Майже відступив. Теж вважаю, що то не є якась аномальна тривалість 12 тижнів для токсикозу... а казати вагітній таке про дитинку без якихось точних підтверджень чи діагнозів це повний їх неадекват і непрофесійність. Думаю що ще одне УЗД вам зашкодить явно менше чим нерви від того що там наговорили, і сидіти себе гризти.