Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

та то звичайно, як кому. Нам не пригодилось, бо якось минуло обидва рази. Мабуть, повезло ;) Ми вже як відригували, то рідко, але фонтанами, то в такому випадку ніц не помагало. Мої із крайності в крайність )))))
    До речі, в пологовому нам в подарунок 2 штуки дали з тими рекламними брошурками ;) Так і лежать запаковані)))
    Ви собі по1 купіть, як Rona пише, а далі побачите.
    --- дописи об"єднано, 7 Листопад 2015 ---
    я як ішла медогляд підписувати, то в реєстратурі запитала, куда йти і нічого мене черговий не дивився ;) Вона ж знала, що за те гроші не візьме ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

В мене питання до досвідчених вагітних :) вже двічі вночі під час сну бували такі ніби спазми. Ніби вправи кегеля, але значно сильніше, ніби живіт хоче заковтнути щось. Після того прокидалась і тягне живіт. Що воно таке.

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

4. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Старший синочок практично не зригував, слинявчики пригодилися десь з трьох місяців, як почав слинитися і ще в місяців сім-вісім, як давала гризти яблучко чи морквину цілу, яблуко практично не відпиралося. Молодший син дуже часто і багато зригує, деколи весь одяг мокрий, крім слинявчика :) Тому я вже не одягаю, лиш накупила по-більше бодіків, кофтинок і часто перу.

5. Rostuslavchuk

а у Вас який термін?

6. Havronia

Havronia Well-Known Member

Необов'язково. В мене, якщо тканинні, то промокали від зригування, а з клейонкою заважали дитині, тому не використовувала зовсім.

7. Chortenia

13-й тиждень

8. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma в магазинчиках і Епіцентрі ціна на бодіки, які защипаються спереду і мають виворотні шви, від 60 до 95 грн, на стоках таких нема, лише бодіки через голову, виріз "лодочка", ціна така сама, якість не до порівняння. Але думаю купити зо 2 з виворотніми швами в пологовий.
    Чоловічки дешевші і кращої якості на стоках, 80-130 грн, може бути чуть дорожче, залежить від тканини і самого виробника

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А в Епіцентрі є одяг для немовлят?

Я в Інтерсіті на Сихові глянула сьогодні. Є класні імпортні бодіки на короткий рукав - 65 грн, на довгий - 95 грн. Там такі прикольні малюночки!
    Чоловічки по 130 грн. Тобто я так зрозуміла, що на нексті виходить дорожче, треба по магазинах тут шукати.

10. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma на Б.Хмельницького біля відділу Деко, на 2-му поверсі є великий дитячий відділ

• Інформативно Інформативно x 2
  11. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Бажано лежачий режим + в таких випадках лікарі призначають прогестеронову підтримку. Напевно, нічого серйозйого - матка ж росте. Але проконсультуйтеся собі і зробіть УЗД, якщо на 12 тижні не робили. Слідкуйте за виділеннями.

12. Chortenia

Узд робила. Поставили тонус (перевіряли з різницею в 15 хв). Вернули на утрожестан. Зараз ще магне прописали на 10 днів. Просто якісь такі дивні ті відчуття і лише уві сні.

13. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Там дійсно дуже великий відділ. Я нічого не купувала там, але масштабом була вражена. Одягу більший вибір ніж в Антошці))))

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Скоро ще дивніші, але приємні відчуття з"являться. Відчуєте як малятко рухається :girl_in_love:
    Тому побільше спокою та оптимізму!

• Подобається Подобається x 2
  15. Chortenia

Гггг, то мені нагадало, як мій чоловік сказав, що з розуму б зійшов, якби в ньому хтось жив :haha:

• Смішно Смішно x 1
  16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ох ті чоловіки. я коли свому з захопленням казала - дивись, як випирає , то він на то відповідав, що як у фільмі "Чужі" :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. Chortenia

Ага. П.С. вже чекаю тих рухів з нетерпінням. Маю таке враження, що тоді буду спокійніша

Sent from my MI PAD using Tapatalk

18. Rostuslavchuk

@Chortenia у мене на початках щось подібне було минулого разу і цього (першого не пам"ятаю), то один з варіантів, що просто матка росте. Мене ще й яйники тягнуло. Але я нічого не пила. Старалась частіше відпочивати і нічого тяжкого не тягати.

19. crissola

crissola Well-Known Member

Дівчаточка допоможіть порадою ! Аналіз посів ніс-горло показав, що у мене стафілококк золотистий. У когось було щось подібне? Чим лікували, чим це загрожує? З горлом у мене часто проблеми, хронічний тонзиліт...хлорофіліпт і люголь постійно під рукою. Написала лікарю-лору, поки чекаю відповіді.
    --- дописи об"єднано, 7 Листопад 2015 ---
    Однозначно будете спокійніші! Насправді вагітність то настільки індивідуально, у кожного щось по своєму болить, тягне. В мене протягом значного періоду, та й досі болі, ниття, поколювання в різних ділянках живота, поколювання в піхві інколи, тепер живіт твердне час від часу . Ось вчора була знову на узд - все добре дякувати Богу. Але саме найбільше заспокоюють копнячки і ті штурханці, а ввечері прямо дискотека! Все буде добре у Вас, побільше позитивних моментів і спокою!

• Подобається Подобається x 4
  20. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Я купляла пару бодіків і штанців там в Епіцентрі, там були українського виробника, але брала гарні, однотонні, з малюнками, але не такі а-ля Краківський. І в Ашані декілька прикупила, там дешеві ціни були.
    Ще є недавно бачила на 4 пов. ТЦ Роксолана у вел. дит. магазині гарний одяг.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

21. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Стафілокок є практично у всіх. Просто проявляється він тоді, коли ослаблюється імунітет. І от власне в слабких місцях. От у вас горло, в когось насмарки, трахеїти, бронхіти. Повністю його вилікувати, наскільки я знаю, не можливо. А якщо лікують, то досить сильними антибіотиками.

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.