Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. invisible

invisible Well-Known Member

Ми вже офіційно до вас у компанію! Нині були на першому УЗД, 12-й тиждень. Якось так непомітно пролетіли ті перші місяці, зі старшою малою нема коли й думати про вагітність, а там вже таке чудо росте, ручками-ніжками нам махало :)

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 21
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  3. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Оооо, вітаємо! В нас 12т+2д, теж вчора вперше зустрілися:) В мене дитинка перша, то я, напевно, ні про що інше і не думаю)))

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  4. invisible

invisible Well-Known Member

Дякую! Майже разом народжуватимемо :) В мене по місячних нині 11 тижнів і 5 днів, по УЗД термін на пару днів більший.

• Подобається Подобається x 2
  5. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

В мене що з малою, що зараз дитина гикає часто при різкій зміні положення. Але я думаю що гикавка то добре, що дитина розвиває легені. Он в мене мала дуже часто гикала (по 3-4 рази вдень), але в неї дуже сильний голос. Як родилась то закричала дуже голосно і з великим вдихом, зараз має дуже потужний голос, говорить голоcно і співає гарно.

Останнє редагування: 6 Листопад 2015
  6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А ми вже здогадалися :girl_blum:! Вітаю, Миросю :)

7. Rona

Rona Мама-йожик

Файна стаття про те, коли час народжувати

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. solana rok

solana rok Well-Known Member

Ех, я минулої вагітності лежала з перекритою ниркою. Дата в мене була визначена погано, про що я знала, ще рятував малий живіт. І я спокійно оцінювала роботу всіх змін, визначилася, кого на пологах стерплю, і пішла в родову вже з повним відкриттям, якраз після перезмінки. Сказала б раніше про перейми, то б від попереднього лікаря отримала стимуляцію, він знатний любитель такого підходу.
    Думаю, захистити себе можна в будь-якому випадку.

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в мене останнім часом малюк вночі як почне гикати і то довго може тривати, ну але я кручусь-верчусь вночі, бо не зручно спати на одному боці всю ніч, нині вже і ходила по хаті, думала, що може так він заспокоїться.
    Знаючі, підкажіть, скільки можна проходити з відкриттям в 1 палець (чи 1 см, не розчула), якщо ні води не відійшли, ні пробка, ні перейм немає, хіба живіт трохи ниє (але я так незручно їхала в машині, думаю може через то і ниє). Читала ще раніше, що з таким відкриттям можна і тиждень проходити, мене через це дуже хотіли залишити в пологовому, але я втекла додому.

Останнє редагування: 6 Листопад 2015
  10. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

А як знати, що це дитятко гикає? це як легенькі копнячки з періодичністю в декілька секунд? бо я щось не розуміюсь:girl_smile:

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я ходила більше тиждня, а в знайомої почалась родова діяльність на наступну добу :) В кого як, ну і ще , напевне, залежить як дохтор дивився :)

12. Rona

Rona Мама-йожик

@Virchuk я кілька днів ходила з відкриттям в 2 пальці, просто нив поперек, інших ознак не було. Поїхала в пологовий, коли перейми були кожні 5 хв. і ще там 4 години бродила по передпологовій палаті. Просила лікаря сказати, коли приїхала в пологовий, на скільки шийка відкрита, то він лиш рявкнув, що "мудра знайшлася". Придурок

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ага. Саме ритмічність і характеризує гикавку. Коли маля товчеться, то інтервали можуть бути різні і більш хаотичні, а гикавка ритмічна і частенько в мене десь там посередині живота відчувається.

Читала, що жодної шкоди це дитинці не приносить і не варто хвилюватись. Гикавка свідчить про добрий розвиток нервової системи. Дитина часто заковтує води і потім починає гикати.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата а як справи в @Khrystik?
    Мала дещо забрати в перших числах то не сконтактувалася:girl_blush2:

15. enigma

enigma Well-Known Member

Дівчатка, ви купували ті подушки для вагітних U-подібні? Бо в мене вже спина почала боліти вночі, чи вартує ту подушку купувати цікаво.
    І бандаж мене цікавить, чи десь є так, щоб поміряти.

16. Rona

Rona Мама-йожик

@enigma дуже вартує, не знаю, що б я без неї робила, то моя рятівниця вже кілька місяців поспіль. І далі зможете її використовувати при ГВ

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Можливо ще в ПБ. У вівторок здається просила молитви, надіюсь, вже бавить доцю :)

Я замовляла подушку типу підкови Мені дуже зручна для спання і в подальшому планую використовувати як подушку для годування.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. svoybox

svoybox Well-Known Member

Вона писала кілька днів тому, щоб молились за неї з дитятком, бо поїхала пароджувати

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А хто знає, як по аналізу крові можна дізнатись чи вже почалась пологова діяльність? Бо я щойно дзвонила питати свій гемоглобін (та, я таки їздила його здавати і до речі він досить високий, в ЖК таки погано робили, бо різниця відчутна), то лікарка мені сказала, що аналіз крові показав, що в найближчу добу я народжувати ще не повинна.

20. катенок

катенок Well-Known Member

Аж самій цікаво, як вони то побачили.....)))

21. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

А мене сьогодні постійно нудить. Менше ніж під час токсикозу звичайно. Але все одно неприємно. З'їла правда зранку майже цілу шоколадку. Думала може від того, але постійно тепер солодке наминаю і раніше такого не було. Як думаєте, чому так?

Надіслано від мого GT-N7000, використовуючи Tapatalk

Статус теми:
Закрита.