Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Havronia

Havronia Well-Known Member

Якщо гемоглобін не був критично низький при попередніх аналізах, то сенсу перездавати нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Якщо що, я теж вже не планую йти в ЖК, хоч лікарка казала прийти сьогодні-завтра :) До моєї лікарки просто треба дуже довго чекати в черзі (зазвичай дві години), а мені лінь там просиджувати просто так. До лікарки я не маю жодних питань, вона у мене кльова, от якби не ті черги вічні, то ще б пішла.
    Але для себе здам аналіз крові в поліклініці (теж гемоглобін цікавить), результати і так прийдуть лікарці, десь в понеділок подзвоню до неї, дізнаюсь що там і як, заодно і за себе скажу пару слів :)

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ого! Я б не витримала! А у вас не по талонах? Я в сихівській поліклініці, то приходжу до своєї чітко на призначену годину і чекаю максимум до 10 хв., майже як у приватних клініках. Там без талонів взагалі нікого не приймають, принаймні в мого гінеколога ніякої живої черги.

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ні, талонами ніхто не користується (ЖК на Медової Печери, лікар - Басараб).

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, хто вже має гардероб для немовлятка, зорієнтуйте мене по цінах: скільки то наприклад в середньому коштує бодік на довгий рукав і чоловічок? Бо я ще ніде не дивилась по магазинах, тільки починаю братись за то питання.
    І чи замовляв хто на нексті? Як вам там ціна\якість? Бо я щось зовсім не орієнтуюся в адекватних цінах на такі товари. На нексті виходить бодік з малюнками десь 120 грн, чоловічок -160 грн. Це дорого чи нормально?

7. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А я досі тут....40 і 3 дні. Якщо сьогодні не справлюсь то завтра мене з речами чекають в ПБ:girl_cray:
    Я вже взагалі спати не можу. Я до такого не готувалась. Я готувалась до пологів і трьох днів в післяпологовому, а до лікарні я не готувалась. Як уявлю що перейми можуть початись там, а не вдома, мені аж плакати хочеться:girl_sad:

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А чого так? Є якісь показання?

9. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

ми скуплялися трохи в Польщі, трохи перепало від сестри, тому у Львові ціни вивчала мало. дивилась тільки в своєму районі (на Шуварі і в Інтерсіті). В звичайних дитячих магазинчиках чоловічки укр виробників 120-160 грн (якщо пам"ять не підводить). На Шуварі купила один тоненький костюмчик акуратненький, швами назовні (кофтинка, штанята, шапочка) за 95 грн.

10. synuchechka

Ніби каже лікар що хоче подивитися, поспостерігати, то поки на один день. А з ПН я так розумію вже на зовсім....

11. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

А я тільки що зі здибанки з малятком))) Важимо вже 480 гр +-50 гр, Дуже активні, а ще дуже не чемні, бо партизани))) не захотіло малятко втішити ні маму ні татка - не показалось хто там у нас :girl_in_dreams: Добре, що все добре, а знайомитись ближче будемо або на наступному УЗД, або в родзалі :girl_cool:

• Подобається Подобається x 7
  12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я не дуже багато обійшла точок, але принаймні бачила чоловічка за 95 грн у магазині навпроти Джамбула ПБ (так запам"ятала, бо він сподобався). Думаю, що 160 то трохи.."колеться".
    --- дописи об"єднано, 5 Листопад 2015 ---
    Знаю, це може роздратувати але... млін - та чи це причина такого горя? Таке щастя чекає, вже не страшно навіть і в патології полежати. Все пізнається в порівнянні, що можу сказати. Та тіштеся, налаштовуйтеся позитивно - Ваш настрій і малятку передається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  13. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Я теж думаю, що це трохи круто.
    Дівчатка, пошукайте тут темки де дівчата продають з мінімальними націнками від виробників. Наприклад, я 2 тижні тому замовила у формулянки, мабуть не буду писати нік, бо щоб не подумали, що це реклама. З фірми нашої української Авекс теплючий чоловічок, такий щоб на вулицю можна було вийти (написано було у виробника тканина - травка), якість дуже кльова, навіть не сподівалась і такий прікольний у вигляді пандочки і заплатила 120 грн за нього. Там можна і цікаві х/б-шні вибрати і малюнок гарний і якість не погана, та й ціни адекватніші. Бо як глянула на базарі і в магазина, то була в шоці.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

І пелюшки там дешеві

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

16. Havronia

Не хочу вас розчаровувати, але на один день з речами на 41 тижні "поспостерігати" не буває. То або в патологію до родів, або в родзал. Хто ваш лікар?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. synuchechka

Степанчак. Але який йому сенс мене на вихідних тримати?

18. Havronia

А який вам сенс в п'ятницю лягати в патологію? Без показів. У вас ще є час до 41 тижня, щоб народити. Я не переконую, то так - думки вголос

19. enigma

enigma Well-Known Member

Та прийдіть без речей, гляньте чи немає ознак переносу і додому. Спостерігатися можна і не лежачи в патології за умови, що нема показів до госпіталізації.

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я відмазалась від стаціонару (тобто навіть якби дали направлення не лягла б, але воно б мене муляло). Свою інтуїцію тре слухати - не хотіла йти в ЖК, але пішла, бо ще хотіла в магазин збігати, а то по дорозі. В результаті лікар мала мало часу, побідкалась, що дитя в мене велике і певно йому вже там незручно, але я її вмовила, що вдома мені значно краще аніж буде в лікарні, тому я з чистою совістю можу бути вдома на вихідних)
    а є ще й дорожчі. Я купувала в районі 100 грн, ну але я акції ловила. Часом можна і дешевше купити.

21. synuchechka

Напевно так і зроблю...Скажу хай мене подивиться, а потім поговорю щоб до понеділка ще відпустив, якщо там все нормально...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.