Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. invisible

invisible Well-Known Member

Всяке буває звісно. Я скорше інше мала на увазі, що взимку в мене особисто не було нагоди фоткатися в нарядній сукні, якщо не проходити через урочисту кімнату, бо відразу спустилася вдягнена вниз. Хоча в інших пологових може інші умови, бо нас тоді на Батальній якимись страшними сходами повели і зразу на вулицю.

• Подобається Подобається x 1
  3. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

в інших (мед і мєчнікова) випускають через парадний вхід, але благо, що вже без тої дурнуватої "урочистої кімнати" :girl_dance:

4. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Ага, і дурноватого фотографа. Воно собі наклацає, а ти придумуй чому не хочеш брати ті фото :girl_smile:

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

краще наготуй собі, те що подобається, але такого розміру, щоб в будь якому разі влізти і щоб не теліпалось)) Щось універсальне. Я сукню взяла таку, що при потребі груди можна буде витягнути (бо хотіла брати гольф і через оцю причину передумала). Переживаю, щоб не змерзнути, але думаю, що з машини до під'їзду не встигну.
    я колготи теплі наготувала, але вже писати про це не стала ;)

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Переконана, що ті фотки - найгарніші все одно ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Rostuslavchuk

ага, бо на тих фотках найбільше розглядають той комочок щастя, який замотаний в одіялка/конверти, а раптом розглядиться хоча б щось :connie_pull-pigtail А мамочки і так красуні :girl_cool::girl_in_love:
    Але ідея з рестораном по дорозі - це круть :girl_wink::nyam2:

8. Rona

Rona Мама-йожик

@truskaffka фотки - та, а я - нєд, я вже придумала що вберу з того, що маю (короткий кардиган на ґудзички-перлинки і шерстяну спідничку-олівець, вона досить еластична), а по ходу буду бачити, як трапиться щось цікавіше - куплю.

• мімімі мімімі x 1
  9. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 6
  10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я теж так прочитала, не ви одна затуркана))))) подумала, що то сарказм, типу якого милого вибиратись, а потім перечитала і дойшло)))))
    П.с. я теж була в джегінсах, які мені з живота сповзали (мама довагітні принесла, а я ще не прийшла в форму) і кросівках

11. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

І я прочитала про весільну і не одразу догнала, що і до чого:) Гормони і фантазія... ;)
    В мене сьогодні свято - ходили на здибанку з дитинкою. Вона така малюююсінька, але рухлива і дуже гарна, наскільки це можливо роздивитися на першому людському УЗД. Маю фотку, то, напевно, крім нас з чоловіком, там ніхто нічого б не розпізнав. З нагоди свята купила собі вагітні джинси, бо пуз випирає з звичайних штанів. І покупка стала ще одним святом, бо і розмір підійшов, і ціна порадувала. Не радує мене тільки печія, але я наловчилася випивати два ковтки вершків і все проходить. Поки що:)
    Щось з телефона не можу відслідкувати - @Khrystik там ще не люляє маленьку принцесу?

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

• мімімі мімімі x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Virchuk

Я прийшла, щоб ви мене трохи розважили:) Маю нині йти в ЖК, будуть знов приставати з тим стаціонаром, листочок візьму, головою кивну і нікуди не поїду. Але вже не бачу для чого мені походи в ЖК? Просидіти в черзі, щоб зважитись? Лінь мені.
    А завтра мені казали поїхати в ПБ здати в них кров на гемоглобін (теж не вірять результатам в поліклініці), але мені тоді тре їхати на таксі, бо так вранці громадським транспортом я туди не доберусь, а довго голодною я не витримаю. Та ще й чоловіка тягнути з собою, бо саму мене далеко не відпускає, плюс мене знов захочуть на кріслі подивитись - а я думаю, що то вже занадто. Коротче, не хочу я їхати, але мій комплекс відмінниці, яка звикла всіх слухати сильно переконує, що так не гарно. Заспокойте мене, що я спокійно можу цей візит в ПБ пропустити ;)

13. Rostuslavchuk

щось підозрюю, що вже люлюкає))) 2-й день її тут не видно ;)

заспокоюю, можете пропустити і ЖК і ПБ, ну я б так і зробила:girl_crazy:
    В ЖК Вам вже ж нічого не потрібно, обмінка у Вас на руках, пуз з собою:girl_haha:, то що там робити?
    А в ПБ, на край скажете " ой, зовсім вагітна - забула", або "проспала", або що не було з ким приїхати, бо сама вже боїтесь їздити так далеко. На край якщо вже для дуже великого заспокоєння, підіть в найближчу до Вас платну лабораторію, та й здайте загальний аналіз крові там (то Вам на одне вийде, що таксі брати, що платно аналіз здати). А лікарю з чистою совістю передзвоните, що типу не було з ким їхати, чоловіка терміново на роботу викликали, то Ви чемна в приватній лабораторії здали :girl_wink:. Результати вже ввечері будуть на електронці у Вас, то і віддзвонитесь лікарю скажете ті результати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Rona

Rona Мама-йожик

@Virchuk їсти мож взяти з собою (банани чи щось інше), я постійно з собою таскаю воду і якись перекус, бо можу надовго відлучитись з дому, аби мала чим рятуватись. Думаєш, не варто перездати гемоглобін?

15. Havronia

Havronia Well-Known Member

Пора ставати трохи нечемною дівчинкою, і робити, як зручно вам, а не ПБ і ЖК. Тим більше, що вас чекає багатолітнє спілкування з педіатрами

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Virchuk

та я постійно перекуси з собою ношу)
    І не бачу сенсу перездавати, буде вищий - то однозначно, ну але що з того? Хіба це так важливо на останніх днях?

17. solana rok

solana rok Well-Known Member

Дівчата, в кого не перша вагітність, у вас теж живіт був значно більший, ніж при першій?

А то в мене вже як на дев'ятому.

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

з 3 дітей найраніше з'явився живіт з першим сином. На 12 тижні була вже добряче так видимо-вагітна. З 2м сином дивіт після 20 тижнів було видно. А з донею ми тільки на 23 розповіли родичам - нічого ще не було помітно :)

найбільший живіт перед пологами був з другим сином,
    а найбільше ваги набрала з донею

все по-різному

19. Rona

Rona Мама-йожик

@Virchuk якщо на це будуть дивитись при пологах, то мабуть важливо.
    @solana rok у мене плацента прикріплена до передньої стінки матки і тому вагітність було одразу видно. На 6-му місяці я вже виглядала ніби на 9-му. І зараз мені виглядає, що живіт значно більший, ніж він був при першій вагітності. Усі навколо дивувались, що то в мене такий великий живіт, дехто навіть перепитував чи я була в лікаря і що він про це думає (тактовно, капєц))) а я спокійна, бо знаю причину. Таке кріплення створювало деякий дискомфорт для мене, в тренуваннях, а з рештою все гаразд

20. Rostuslavchuk

@solana rok у мене найшвидше видно було з першим, а найпізніше тепер. По габаритах була з першим більша, ніж з другим, а тепер побачимо в кінці))) Але і перший синочок родився суттєво більший за другого (3650 г і 54 см, а другий 3000 г і 50 см). З першим я так їла, якби останній день жила і то всю вагітність, з другим такого апетиту не мала, а тепер взагалі якась противна, годі в себе щось запхати )))
    Але я так думаю, що то все залежить, як дитинка розташована в пузіку ;)

21. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Більший і живіт, і я в цілому, і апетит набагато більший. В першу вагітність був досить акуратний животик аж до пологів.
    Тепер живіт більший і ще все попереду, а то ще й зима і проблеми з верхнім одягом, все ж літом було якось набагато легше мені в першу вагітність в плані гардеробу на 9-місячний живіт.

І взагалі я не пригадую, щоб в першу вагітність вже на 7 місяці почувала себе такою габаритною і неповороткою, як зараз. Я тоді весь 8 місяць ще на роботу відходила.

Статус теми:
Закрита.