Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я власне теж так щось собі думала.....Купила бодіки під низ - але потім дівчата написали, що до коли ще пупчик з прищепкою, то боді незручно. Ну але вже вони є, та й є :). Я так думаю, що обійдемось може дійсно лиш чоловічками -всі завжди кажуть, що в ПБ Ташкент. Але брати буду в ПБ боді теж.

І купувала в основному 56, тому що кажуть, що двійнята завжди меншенькі...

• Подобається Подобається x 3
  3. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я в пологовому взагалі малу в одну розпашонку вдягала і в пеленку байкову

4. Rona

Rona Мама-йожик

@svoybox я 16 років тому теж так робила, лиш пеленка моталась від шиї, а з-під низу була розпашонка, старий радянський метод пеленання. Ціла епопея розмотати, під дупку клалась марля (підгузків для новонароджених не було тоді). Ото бавлення було :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 1
  5. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я пеленала теж від шиї, але міцніше тільки ручки, бо мала дуже хаотично руками махала, будила і драпала себе. Так як навиків пеленання новонароджених в мене не було я просто замотувала пеленку навколо дитини, десь на 30 хв вистачало, потім руки були вже на волі)))))

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

купила нині ще 2 чоловічки:girl_crazy: такі гарнюні. маємо вже їх цілу купу, але ж як стриматися?) поки К гуляла з татком я вибігла в аптеку купити ще кілька пар рукавичок. пройшлася так файно. так мене веселить реакція людей, коли вони питають коли мені народжувати, а я кажу-сьогодні:girl_haha:(ПДП)
    в нас без змін-тренувальні наповну, на таз так тисне, що капці, поперек поболює. сподіваюся там все помаленьку просувається в правильному напрямку:girl_tender:

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
  7. crissola

crissola Well-Known Member

Дівчатка хотіла запитати чи в нормі чути ввечері копнячки дуже низько...зранку , протягом дня завжди рухи на рівні пупка, чуть нижче...а ввечері чомусь низько- низько, аж дискомфорт від того....окрім цього таке враження інколи, що шось дитинка зачіпає там, поболює так по центру, потягує як при місячних..живіт день спокою, два болить і так постійно. Йде 23 тиждень, на узд записана на 11листопада...щось розхвилювалась.

8. Rona

Rona Мама-йожик

@crissola ставайте на коліна, а плечі на підлогу, розвантажуйте м'язи тазового дна. Мене часом так хапав живіт ввечері на Вашому терміні, зараз малюк перевернутий, вниз голівкою, то там часом таке враження, що сечовим міхуром бавиться))) взагалі намагаюсь лягати як тільки хочеться/можеться, розвантажувати спину

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. crissola

@Rona маєте на увазі колінно- ліктеву позу?

10. Rona

Rona Мама-йожик

image.jpeg
    @crissola
    так, майже, лиш на ліктях як на мене зависоко, не той ефект. Краще плечі опустити ще нижче, можна лягти на щоку (обличчя вбік). Так значно краще можна розслабитись. Ручки можна не як на картинці, а зігнути в ліктях, під себе, біля корпусу

Останнє редагування: 2 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. crissola

@Rona дякую за слушну пораду!

12. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

О, власне так, як Ви пишете найкраще. Я то називала страусом. На ліктях мені було важко, а головою в подушках чи просто в ліжку було саме те

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

13. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

В мене що в першу вагітність таке було, було і зараз десь до 30того тижня. А зараз таке враження що головка тисне на сечовий, але взяла бандаж то трохи легше.

• Подобається Подобається x 2
  14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я вчора таке робила, мені так незручно, спина болить. Чи то я прогинаю її чи що?

15. Rona

Rona Мама-йожик

@Virchuk не прогинай, постав під голову подушку. Як прогинаєш, заломлюється поперек, а він ітак навантажений в нас зараз ого-го як. Може ширше коліна, треба знайти власне комфортне положення. Головна ціль в цій позі - розслаблення. Бажано щоб стегнова кістка була перпендикуляна опорній поверхні, тоді ноги не болітимуть

• Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене так випирає живіт, таке враження, що дитя ніжками відштовхується, постійно тиск в животі відчуваю. І живіт такий важкий-важкий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене також і донизу тягне.
    І ще стояти довго важко. Ходити можу нормально, а стояти на місці довший час важко. От сьогодні в церкві була, то більшість часу сиділа.
    А вчора ввечері, здається, відчувала як спазмує матка. Кілька разів буквально по 1-2 сек. Чоловік налякався не на жарт :girl_crazy: Просив малюка посидіти ще кілька днів в животику))
    Сьогодні йду до лікаря в ПБ, можливо щось скаже :)
    Цікаво, як там @Khrystik :)

18. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Мабуть, вже принцесу бавить :)

А я теж цю неділю вже в церкві сиділа...точніше коло церкви - я так на вулиці завжди собі і знаходжу місце, а в нас там є лавочки :). Відчуваю себе великим кораблем, стояти важко. Хоч тиждень невеликий ще в порівнянні із вами, дівчата, але +19 і хатка малят вже дуже велика. То я вже собі попустила - сиділа, вставала лише іноді.

А ще ми кожнісінького дня гикаємо! При чому одна ляля в мене така "гикуся" (другу тоді зву "кукуся" :)) - завжди зліва. Вже аж шкода ту малечу - ще не народилось, а так постійно бідака мордується...чи то їм не дискомфортно...якби то знати.. :)

• Подобається Подобається x 4
  19. Rona

Rona Мама-йожик

@truskaffka мій малюк теж щодня гикає

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

ще вчора ввечері з нею в пп переписувалась. А сьогодні теж не наблюдаю. Може якраз вже бавить ;)

Ох, щось прочитала за ті торби і вже їх боюся)))) Минулого разу ніби нічого не брала, бо літо і ні теплих дитячих лахів не треба було, ні собі теплого халату, а все одно 3 пакети було :wacko:
    В одному постіль, рушники
    В другому дитячі лашки і то так скромно без фанатизму, пеленки простенькі + памперси+ одноразові пеленки і то майже цілий пакет
    В третьому 2 нічнушки для себе 2 тоненьких халати, тапки + шльопки в душ, прокладки, кружка, тарілка і т.д і теж пакет вийшов.
    Пам"ятаю як то все намагалась перепакувати в 2 пакети і не влазило. Правда и в свій, чи до постелі, вже не пам"ятаю поклала окремий маленький пакетик те, що в родзалі малого вдягнути.
    Ох, а тепер це буде зима і вже боюсь тих габаритів))) і халат теплий собі і малятку якесь покривалко тепліше треба буде (минулого разу простеньке брала). За одяг дитяичий не переживаю, бо достатньо чоловічків буде, на літо брала бодічки зразу в роддом і шкарпеточки і пару повзунят простеньких.

• Подобається Подобається x 2
  21. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Я от читаю протокол, і не можу зрозуміти...Якщо немає ніяких протипоказань, то лікар має чекати до повних 42 тижнів, так?
    Бо в мене ПДП була вчора, то в п"ятницю хочуть мене, я так зрозуміла, покласти на огляд на один день. Але казали мати вже всі речі з собою. А до того щодня ходити в ЖК слухати серце. Я так не хочу лягати в лікарню, шо страшне...:girl_sad:

Статус теми:
Закрита.