Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Chica YB

Chica YB Active Member

Я народила свого синочка в 20 років) і жили ми з чоловіком окремо від батьків. То скажу так, так як чоловікових батьків не було, то на поміч пробігала тільки моя мама) пле мама в мене розуміюча, то всі мої рамки дозволеного сприйняла прекрасно))) приходила деколи, коли я насправді потребувала помічі і коли хотіла побачити просто внука) з порадами дуже не лізла ) і знаєте, всім бабусям хочеться сказати тільки одне: щось радити або допомагати треба тоді, коли вас про це просять. Ну і звичайно все-таки добре, коли є люди, в яких можна попросити поради, правда ж? І не важливо чи ти 40-річна матуся чи так як було в мому випадку, 20-річна) просто треба з терпінням та любов'ю ставитись до всіх і до всього.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо! Тупо! x 1
  3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

йой, а в мене все таке враження, що то колись наші мами всі геройками були, і "во я вас якось сама виростила і без памперсів, і без пральних машинок-автомат", а тепер то покоління наше якесь слабовите пішло - нічого не встигаємо з тими грудничками, гг. Принаймні я до цього разу ніколи не чула від мами чи ін.родичів старшого віку, що їм важко було з немовлятами. Родичі хваляться, що ще й в городі працювали, поки діти спали. То вони так "понтуються", певно...

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 2
  4. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. Rona

Rona Мама-йожик

@Rostuslavchuk Ви описували одну крайню точку зору, а я іншу, теж, між іншим зі свого досвіду ;) з пальця ніц не висмоктувала. І та, в мене теж вагітні гормони. А шо такоє?)))
    У мене така натура - всьо сама, була, але від того мені легше не було. Я від цього лиш потерпала, і такий мій досвід. Як Вам харашо самій з усім справлятись, хто ж проти? Мені здається весь сирбор через різне світосприйняття. Це нормально, в кожного своя реальність. Я робитиму так, як добре мені, озираючись на те, що було в мене колись, намагаючись не стати на ті самі грабельки. Хочу насолоджуватись і ГВ, і дитинкою. :girl_in_love:

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Трохи розбавлю суперечку :)
    Були ми на УЗД. Точно-точно в животику хлопчурик сидить (навіть я краєм ока помітила, що таки дійсно хлопчик :girl_haha:). Обвиття немає, плацента 2 ступеня зрілості, води нормальні, положення - голівкою вниз. І 3750 грам нашого щастя!! :girl_crazy: Ото козак буде напевне :) Казала Прокопчук, що малий дуже щокастий, як хом'ячок :girl_in_love: І порадили 3-го листопада бути вже напоготові.
    Що ще потрібно для щастя, ніж знати, що з рідною кровиночкою все добре :girl_dance:

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  7. Rona

Rona Мама-йожик

@aknytsU я теж на останньому УЗД вже роздивилась хлопчачу господарку)))) 1% що то пуповина так завилась)))) мацьопик копається тепер дуже активно, через місяць підемо знову на зустріч, свято буде, я так того чекаю :)

• Подобається Подобається x 5
  8. invisible

invisible Well-Known Member

Ага, знаю я як то було часто. Як свекруха розказувала: "соску в зуби і на балкон, мені ж треба їсти варити"! В рочок в садок. З піврочку пляшка манки в руки. Поняття ГВ на вимогу, спільного сну не було. Зате тепер дорікання, що ми малу розбалували, як це вона сама не бавиться, чому невістка не приїжджає город садити-копати, і взагалі, чому мала досі не в садку?

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А Вас чого так часто ганяють? :) Хоча, ясно, "ганяють" це засильно сказано...от нам так з двійнею ніби положено раз в 4 тижні, але я лише від того спокійніша :).
    --- дописи об"єднано, 26 Жовтень 2015 ---
    А я ще пожаліюсь трошки.... Як то кажуть.... "жінку з роботи в декрет вигнати можна, а роботу з жінки не вийде". Ніяк не розберусь із "хвостами" по роботі...от тільки намагаюсь поставити хоч крапку з комою - нове завдання. Ще те доробити треба, і те...І воно так давить на мозок :sad:. І головне не вийде то передати комусь - і підводити інших людей не хочеться...ех.
    Хоча, може краще хоч чимось корисним займатись, а то я як той тюлень би тіко валялась :).

Останнє редагування: 26 Жовтень 2015
  10. Rona

Rona Мама-йожик

@truskaffka моя заміна на роботі готувалась, і морально, і фізично ще з липня :) останній місяць на роботі я шефу прямо сказала, що мені в голові вже далеко не робота, я доробляю своє і готую, допомагаю співробітниці освоїтись в моїх обов'язках. Ще поки не дзвонили (тьху-тьху-тьху). І я передала те, що не встигла доробити, то не з моєї вини було, просто термін ще не прийшов до того, а декрет вже. Пояснила що й до чого, де шукати, куди дзвонити і пішла. Ніхто на мене не ображався. Всі прекрасно розуміють, що мені вже повзуни в голові, а не моніторинг кредитних справ, напр.))
    А на УЗД я б не сказала, що часто, були на 20-му останній раз і ще на 36 підем. То єдина медична процедура, від якої я кайфую, яка надихає

Останнє редагування: 26 Жовтень 2015
  11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Стосовно гормонів - розкажу сьогоднішній прикол, ага то вже зараз мені з того смішно, а булооо ой як образливо.
    Значить, запитав чоловік вранці, чи зможу я дещо зробити. Я сказала, що зможу. І щось так вийшло що мені не дуже то получалося зробити, було багато роботи, ну але треба, то зробила, але через то не вийшло нормально пообідати, бо стратила на ту справу свій обідній час. І тааак щось мені образливо і шкода себе стало, мовляв, ніхто мене не шкодує і не думає їла чи не їла ( хоча насправді якраз цим чоловік переймається більше ніж треба) можу чи не можу от мушу то зробити, от чому раніше не подумав як то зробити, а треба мене припахувати... аж сльози виступили. Потім ввімкнувся нарешті мозок - мене просто запитали чи зможу. І я сама зголосилася, знаючи, що то важливо і мені зробити легше. Але н зголосилася б - зробив би сам. То чого хтось мені винен? Гормони - вони такі гормони.))
    Верталася в офіс, купила собі додатковий перекус та й не вмерла з голоду.))

• Смішно Смішно x 1
  12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мені, до речі, в ПБ теж сказали ще раз прийти до них на УЗД, уже типу перед пологами. І хочеться і колеться)) В нас наче було один раз обвиття, то хотілось би побачити чи дійсно воно є. То вже буде 6 УЗД :girl_impossible:(перших 2 на підтримці, потім на 12, 20 і 34 тижнях ходила)
    --- дописи об"єднано, 27 Жовтень 2015 ---
    мені також заміну знайшли раніше, вчила трохи, але все одно час від часу дзвонили з роботи. Вже не дзвонять, ну воно й ясно - термін уже підпирає. Але як приходила одного разу на роботу, то одна тітонька ще хотіла мене пригрузити роботою, бо переживала, як то без мене розберуться. Але я тихенько відморозилась (я тоді справді спішила, та й голова моя вже про роботу не думала)
    Мене чоловік вже боїться на вулицю випускати))) Вчора трохи находилась і розболівся мене живіт, а чоловік ще аналізи на спільні пологи не здав, то дуже просив поки не прийдуть результати - сидіти вдома і нічого не робити. А мені якраз двічі в ЖК треба сходити, на пошту, поприбирати і тд))

Останнє редагування: 27 Жовтень 2015
  13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Як я вчора плакала :girl_impossible: Перед сном мащу живіт олією від розтяжок, стою собі перед дзеркалом, роздивляюсь. І тут мені в голову приходить думка, що це вже скоро кінець. Ще тиждень-два і більше не буде копнячків зсередини, не буде лоскотної гикавки, не буде тих солодких штурханців :girl_sad: Лягла на ліжку і плачу :cry: Чоловік збоку заспокоює, каже, що так і має бути. Та я і сама це розумію, але вчора вагітні гормони трохи бушували.
    І коли час пройшов? Отак живеш з тим пузиком 9 місяців, звикаєш до нього, а тут бац! і в один день малюк в тебе на руках. Переконуюсь щодня, що все-таки вагітність - це прекрасна пора :girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. Rona

Rona Мама-йожик

@aknytsU скоро народиться найсолодша істота в світі! Ви нарешті зможете поцьомати носика, п'яточки, солодку дупку і дивитись-милуватись як воно мирно спить :) це просто неймовірні відчуття повного блаженства :girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

А ми йдемо завтра.Так вже чекаю :girl_dance: Цікаво, як вона собі там лежить. Бо з тим поперечним положенням ніяк заспокоїтись не можу. Переживаю, страх.

16. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А чому Вам таку дату ставлять? Бо бачу в лінієчці в Вас ще тільки 37 тижнів. В мене 39 тижнів і 2 дні і я чекаю на друге число.

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і мені казав лікар ще перед пологами на УЗД піти. щоб подивитися вагу, обвиття і т.д. але ж то все так відносно-замоталося\розмоталося, і вага також має похибку значну...
    але я щось так і не записалася... думаю якщо зараз записатися, то вже не дочекаюся своєї черги... от і тепер собі докоряю, що злегковажила трохи. але так не хочеться тих УЗД стільки робити(в мене то вже 5те було б)
    а я чекаю 3тє)) Ви в який ПБ?

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене лінієчка стоїть по тижнях від останніх кд. По усіх УЗД термін більший, відповідно і дату пологів ставлять швидше (було 6.11, потім 2.11 і 3.11.). І лікар з ЖК теж щоразу радить бути готовою раніше. А там подивимось :) Коли собі малюк вирішить з'витись на світ, тоді і буде "день ікс" :)

19. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

На Мечнікова. А Ви?
    Я була на УЗД на 11, 13, 20 і 31 тижнях. Перед пологами вже більше не назначали. Казали просто чекати 2гого числа. Вже недочекаюсь, хочеться пошвидше родити і перейти на наступний етап)))Бо етап "вагітність" мені вже трохи надоїв)))

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я таки на Мечникова не наважуся)) плануємо на Джамбула.

маю нині знов гніздувального бзіка:hang1:. і знаю, що треба поберегтися, але не можу стриматися. і так вже по мінімуму щось роблю. вже від 7ї ранку щось складаю, прасую, перу, викидаю зараз ще викотимося з Катрусею надвір, за покупками і прогулятися трохи. тяжко даються мені ті прогулянки. малЮчка люить так копнути під ребра, що капець, і пуз твердне періодично...

ще похвалюся. зв*язала вже манюні шкарпеточки.

почала гетри, щоб в слінгу носитися зимою, а планів-планів ще маю... :girl_impossible:

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 4
  21. enigma

enigma Well-Known Member

Дівчатка, а де ви купуєте все для маляти - одяг і пеленочки всілякі (які треба). Чого найбільше треба з одягу, які пеленки треба, що корім цього дрібне подивитись-купити? Ми будемо березневі аж, але думаю по-троху вже купувати, бо потім зима і мені точно буде ліньки.

Статус теми:
Закрита.