Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. olangel

olangel Well-Known Member

А в когось було підтікання вод перед пологами? Бо перший раз води пробили вже перед самою появою малюка, тому не знаю як то розпізнати...

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

так мені дивно з самої себе. я ніби "перший раз в перший клас". вчора ввечері почало хапати досить сильно. я собі думаю чи то тренувальні такі сильні, чи починається... спочатку не звертала уваги, тоді думаю засічу періодичність, але пройшло поступово... першого разу почалося з ниття в попереку, тоді живіт тягнуло як на місячні цілий день, аж потім були перейми... а зараз не знаю... а ще якісь поколювання "там" внизу... ну і виділення змінилися. чи то корок такий? бо першого разу корок відійшов перед пологами за годин 5 і був як згусток желе, а зараз з*явився "яїчний білок"...
    сорі за всі подробиці...
    інтуїція підказує, що ще не воно. шо дЄлать?:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  4. olangel

В мене те саме, тільки виділиння такі десь тиждень тому були. Тому думаю, що то по трохи побка відходила. Вчора ввечері почав живіт нити і тверднути, а сьогодні вдень так нормально хапало, але без періодичності і пройшло, але живіт ниє, поперек ниє і як нахиляюсь, або інтенсивно рухаюсь, то щось л'ється з мене..подумала на підтікання вод.. І теж думаю, чи то вже початок чи то тільки тренується... Бо сил моїх нема вже терпіти... Ну і малявка дуже активна в пузі...
    --- дописи об"єднано, 24 Жовтень 2015 ---
    Khrystik а в нас однаковий термін :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  5. Khrystik

ага, дійсно однаковий. хоч а в мене з терміном свої нюанси
    але я не спішу в ПБ. навпаки хочу дочекатися ПДП(2-3.11), бо лікар у відпустці))
    просто мене всі попереджають, що другі пологи то завжди скоріше і т.д., то я і боюся пропустити початок:girl_haha:
    і в мене те саме. і малЮчка активнічає сильно, випинається в різні сторони.
    але всі "симптоми" переважно в другій половині дня починаються. а я до обіду геройствую, товчуся по хаті:ed4d70def841dc74b57, от думаю животик і тонусує... але інтенсивність однозначно більша, ніж раніше

• Подобається Подобається x 2
  6. olangel

можна подивитис на мою лінієчку )))) щось ніфіга не швидше...
    в мене то десь в обід почалось, але я ще попилисосила, підлогу помила, їсти треба теж зробити, але інтенсивність не збільшилась, як хапало, такіхапає, як мала вовтузиться так і є...
    мені і так в понеділок треба подзвонити, нагадати про себе. Але лікарька з жк щось дуже хвилювалась, бо малявка має більшенькою бути, щоб нормально розродилась)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Не можна, бо можна знепритомніти.

Можна побільше теплого (НЕ гарячого, а саме теплого) пити.
    Ніс якомога частіше фізрозином промивати, або соленою водичкою, або на край тими модними Марімер, Хьюмер і т.д.

мій взагалі нічого не здавав обидва рази :girl_blush2: 2 рази в різних пологових народжувала.

перший раз мені цілу добу підтікали. Я мусила прокладку ставити, на ній добре видно, бо прозоре а мокре;) і перший раз мені все одно пробивали води.
    А другий раз не підтікали, а в 3 етапи відходили так добряче ;) тут вже не пробивали.

нічого, заспокоїтись і чекати свого часу. Не спутаєш ні з чим точно поаток пологів ;)
    А корок може відійти і перед пологами і набагато швидше.

8. olangel

та я теж прокладку взяла.... Але підтікають як встати з ліжка, тобто від фізичного навантаження.
    А ще мене нуууудить і головакрутиться... незнаю як то все пов"язати між собою і як далі реагувати, бо як таких переймів нема ніби, просто все ниє і болить, а то ниття періодично сильніще.. ну і живіт твердне...
    Перший раз то якось були відчутні перейми.. А тут не знаю

9. Havronia

Havronia Well-Known Member

Процес іде. А періодичні перейми можуть з'явитися і перед потугами

10. Rostuslavchuk

свято наближається :girl_dance:

у мене другий раз як хлюпнули води 3 рази підряд як я вставала з ліжка (це було в 6 ранку) і ніяких перейм не було. Мої мене дістали в 10-й і ми зібрались і поїхали в ПБ (далі без перейм). В ПБ приїхали в 11, лікар подивився і сказав, що я в процесі і перейми є і дивувався як я їх не відчуваю. Мене в 12 підняли в родзал (мен з низу ну трішки щось піднивало), а година 13 почались наростаючі перейми і в 15.00, я вже римала синочка на руках. Це все було без стимуляції і без лишнього заглядання відкриття ШМ. Якби я настояла на своєму і чекала перейм дома, то в роддом може б і не встигла. Спонукало тільки те, що води відійшли і в моїх домашніх паніка почалась, що то 100 % я вже в родах )))
    А у когось і 2-3 доби можуть бути підготовка до нормальних періодичних перейм.
    Так що це все індивідуально. Дивіться по собі, я себе відчуваєте. Ви відчуєте коли Вам треба буде їхати.

п.с. Хоча, щось я так відчуваю, що Ви вже там ;)

11. olangel

В 2:30 відійшли води в 4 була у пб, 7:20 вже з донечкою!!!!

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 17
    • мімімі мімімі x 1
  12. Rostuslavchuk

ааааа, класссс :girl_dance::girl_in_love: ВІТАЮ Вас!!!!! :connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail Здоров"яка побільше Вам обом!!!!!:kiss::give_heart:

п.с. моя чуйка мене не підвела ;) :good2:

Що, @Khrystik тепер ти на черзі ?:girl_blum:

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ну, дівчата! Молодці! Прямо пологи на форумі онлайн.

• Смішно Смішно x 1
  14. Khrystik

я є! поки все спокійно. тренувальні на місці))
    вчора ще раз перечитала про типи дихання, розслаблення, позиції при переймах:girl_crazy:. але щось то голови мені не тримається...
    нині проголосувала, відбула Службу в церкві і трохи відзначили ДН мужа з батьками (хоч воно і завтра).
    але я ще хочу гуляти з тиждень :girl_yes:

• Подобається Подобається x 6
  15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене схожий день видався :) Проголосували, пішли до церкви, потім знову "проголосували" (поїхали до чоловіка на дільницю), посвяткували моє професійне свято, зробили осінній фотосет і ось нарешті вдома :)
    Сьогодні цілий день відчуваю поясницю, так ниє і ниє. І якісь незначні болі внизу живота відчувала, схожі як при кд. Але ніяких інтервалів не було, просто понило та й все.
    Дівчата, а як зрозуміти, що живіт опустився? По вигляду мені здається, що він трошки нижче ніж був зазвичай, по відчуттях важко сказати, бо малюк ніколи не копався "під ребра", ніколи не відчувала дискомфорту відносно того, що живіт ніби високо і важко дихати.

16. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А я щось під кінець навпаки розкисаю...Не хочеться мені нічого робити, читати, готуватись...Хоча і розумію, що зараз це найбільш потрібно, але чомусь не хочеться:girl_sad: Місяць-два тому я була значно більш відповідальніша в тому плані, а тепер розслабилась....Чіпси, шоколадки, художні книжки (а не енциклопедія Сірзів) всяке таке неподобство почалося...На курси і в басейн вже не ходжу-на курсах мені важко сидіти, а в басейні вже взагалі все важко стало. Може мені просто не хочеться думати що до дати Х залишилось тиждень часу))) Розкисла я, короче. Йду на м"ячику поскачу і зарядку зроблю:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  17. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Почала часто бігати в туалет), і поміряла живіт, памятаю був щось 102см, а став 96см (міряла по пупку лежачи). Так і зрозуміла)

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ага, мені здається, що я вже начиталась, більше інфи нема куди складати))
    І ліниво кудись ходити гуляти.
    До мене навідується страх перед пологами, все таки вперше - не знаю чого чекати :girl_blush2:

19. Rostuslavchuk

навіщо воно Вам ;) В мене жодного разу він не опускався, принаймі я цього не замічала точно;) Так за 2 рази і не зрозуміла і ніц від того не втратила)))))

ото і кайфуйте, поки є можливість. Всього ітак не можливо знати і дізнатись, а мозок інколи потребує відпочинку ;) Краще насолодіться прогулянками ще останні дні, поки погода позволяє ;)

20. Rona

Rona Мама-йожик

@Virchuk думаєш, як знаєш що чекати, то не страшно?))) мало хто наважується стрибнути з парашутом вдруге, бо вже знаєш як то. Те саме... Лиш тут шкіра варта за виправу. Все в руках Господа.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  21. Rostuslavchuk

В мене такий страх за другим був, казав чоловік, що я така перестрашена була, що поки їхали в ПБ ні слова не сказала (це для мене нонсенс). Хоча я була на 100% впевнена, що щось, та й говорила :girl_crazy: А прорвало на розмови вже як народила:connie_pull-pigtail А до того якісь скупі однотипні фрази були.
    Чоловік, мабуть, подумав, що я звар"ювала зі страху :girl_haha:
    А я кажу, що я була просто "сосрєдоточена":girl_haha:

п.с. за третім вже не страшно ;)

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.