Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Мене інгалятор врятував, і від закладеного носа, і від кашлю. Якщо нема такого чуда, то можна над мискою накрившись рушником посидіти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. crissola

crissola Well-Known Member

Як тільки щось в носі зайве появляється одразу промиваю ніс теплою водою з морською сіллю, беру шприц двадцятку і вперед....трохи в одну, потім в іншу дирочку, почергову видуваю....бо якщо одразу з двох видувати, або коли ще не вимили добре сопельки то можна у вухо то все задути. Якщо вже геть чисто заклало...полощу ніс кожну годину- дві. За два-три дні все ок! Якщо ж пішло у вухо , або взагалі вухо заболить добре взяти на марлічку (роблю таку кульку маленьку з хвостиком) спиртовий розчин календули потримати над чайником який закипає і тепленьке поставити у вухо, потім прикрити ваткою (мала отит то лор рекомендувала).
    --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2015 ---
    До речі таку процедуру з промиванням носа лікарі рекомендують робити кожного дня, чистиш зуби типо промий і ніс!!! Навіть літом, особливо у кого є алергія.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

Спосіб напевно дієвий, але я лінива пішла простішим шляхом :girl_smile:
    Можливо комусь згодиться. Купила в аптеці краплі піносол (мене запевнили, що це суто ефірні олії, що викортовувати можна). Вже закапала. Відклало одразу. Як на світ народилась. Маю надію, допоможе.

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене так цікаво виходило поступанням місця. Бувало ще на ранніх термінах, що практично завжди давали місце, хоч і живота ще сильно не було видно, а бувало, що їхала з таким уже помітним пузом, а деякі хлопці "лебєдя рубали", жінки завжди поступаються місцем.
    Одного разу їхала в Ашан на безкоштовній маршрутці, то народ так пхався, що я зайшла остання і місця вже не було, то довелось мені студентку зігнати (відчула себе сварливою бабулькою тоді ;))
    --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2015 ---
    Вчора через погоду гуляти не ходила, то сьогодні вже на стіну дерлась, не можу я так довго сидіти вдома. Дощ пройшов і я зібралась гуляти (я нині теж була кольорова - аж занадто, а що зробиш, якщо я зараз не у все влажу, тішить те, що під курткою не було видно мого гламурного стилю з фіолетової кофтинки і зеленої безрукавки ;) )
    Зробила висновок, що моєму чоловіку вигідна така погода, бо коли я сиджу вдома, то не трачу гроші. Як тільки вийду кудись - одразу щось купую/докуповую (то мені одягу дитячого мало, то пеленок). Нині скупилась в аптеці, в шоці від тих цін. Це при тому, що я купувала лише необхідне, а на окситоцин іжє с нім я забила. Касир в аптеці народжувала там, де я планую, то дивувалась, чого я не хочу брати окситоцин, бо тож його всім дають. То для мене був аргумент, що якщо не візьму - то є шанс, що не уколють :girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  6. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Давно мене щось тут не було:girl_bye:

Так от, у нас сьогодні свято:girl_smile: Нам 30 тижнів:girl_tender: Ми вже великі-великі:girl_tender:

За той час ми навчились впускати хвильки по животу:girl_cool: І то такі, що присутні інколи лякаються від побаченого:girl_haha:
    Ще ми тепер не терпимо все підряд, а гонорово копаємо тата, і "даємо п'ять" дідусеві:girl_crazy:

А вчора ми були на УЗД. Якраз заснули за 5 хв. до входу в кабінет, то нарешті лікарю вдалось спокійно все виміряти:girl_yes:
    Отож ми здоровенькі, все гаразд:girl_dance: Пуповиною ми не обмотані, положення як було, так і залишилось головним, що дуже тішить матусю:girl_yes: Ой, хай би так і лишалось:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

@Zozuljka , який класний допис :). У нас теж такі хвильки бувають, що огого :), ну і вже майже всі рідні чули "привітики". Я щось забула -то у вас хлопченятко, так? :)
    --- дописи об"єднано, 22 Жовтень 2015 ---
    Скільки вам "наважили? :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ех, хвильки, буцкання, копнячки...:girl_in_love:
    а в нас зараз вже так мало місця в животику, що лиш спинку-попку випинає, то такі гулі робляться аж шкіра "тріщить". і ніжки пхає під ребра зліва наша красуня:connie_pull-pigtail. ото подумала, що талія моя збільшилася на +\-30см, бідна шкіра:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 1
  9. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

@truskaffka , спасибі, спасибі:girl_yes2:
    Так-так, у нас легінь:girl_cool:

"Наважили" нам 1420 г. Але сказали, що ми худі і довгі:girl_haha: Цікаво, що перший спогад більшості моїх родичів, які вперше мене побачили немовлям "Така худа і довга":girl_haha: Чекаю, чи то дійсно в мене, чи то ще поміняємось...

• Подобається Подобається x 5
  10. truskaffka

А в нас ще щось типу "спарингів" буває :girl_crazy: - ото так швидко-швидко мотають чимось маленьким :) - я уявляю, як в фільмах боксерську грушу так швидко кулаками товчуть, ото така швидкість :girl_crazy:. І так, ніби власне обоє одночасно бавляться :). Часом аж страшно!
    О то файно :), нам на середині 30-го сказали, що кожна птася по 1.5 десь має :), але про "довгість" ніц не казали...певно кругленькі дві булочки ростуть :girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 5
    • Подобається Подобається x 2
  11. crissola

crissola Well-Known Member

Я нарешті сьогодні кудись трошки вийшла, відчула себе людиною, так як рідко де зараз буваю( аналізи і узд - всі мої вилазки, то при тому, що на обліку ще не стою). Вірите дівчата аж ожила, ще й настрій з самого ранку піднявся...зустріла форумлянку нашу під кабінетом до Красівської...познайомились так сказать "в живу". Такі вже гарні пузатіки! Тепер ми обидвоє чекаємо на результати аналізів по вовчаковому, надіємось все добре....так як попередній раз погіршились, відповідно збільшували дозу Клексану.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

О, ці випинання! Наш татусь так тішиться, коли малюк типу "лізе" в його сторону. Зазвичай це відбувається, коли чоловік приходить з роботи, ми сідаємо вечеряти і малюк починає випирати і тягнутись до нього :girl_in_love: Якщо сидить зліва, то переміщається наліво, якщо справа, то направо. Напевне дійсно відчуває, що татусь додому прийшов, все-таки цілий день чекали :)

• мімімі мімімі x 9
  13. truskaffka

І в нас так - маму можуть трошки поігнорити :), а от коли тато чекає "відповіді", то 100% є :)
    А так як у нас ще й КР планується, то я тішусь особливо - вийде ж, що вони побачаться раніше, ніж зі мною - то добре, що вже любляться :)

• мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

А в нас зовсім навпаки)) Коли сильні копнячки ввечері в лежачому положенні, то прошу, щоб чоловік поклав руку на животик і одразу тиша. :girl_haha: Наш татко каже, що доця його більше любить, мене копцяє, а його ні:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. olangel

olangel Well-Known Member

В нас те саме,.але до Марка, буде перетусовуватись на ту сторону де він говорить, сміється, тобто там де він..Більше ні до кого таких сантиментів не має

• мімімі мімімі x 2
  16. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

І в нас те саме :) Чоловік каже, що чемна дитина росте, вчиться слухатися тата ;)

17. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Була сьогодні в ЖК лікар казав, що головка низькувато і "брекстони" (тренувальні) трохи дістали вже. Рано ще....

Останнє редагування: 22 Жовтень 2015
  18. truskaffka

А тренувальні хіба не з кінця 20х вже є нормою? І як саме дістали? Болючі? Питаю, бо досі не знаю, чи безболісні напруження іноді то вони.
    В будь якому разі не переживайте, я взагалі тих всіх "діагнозів" з ЖК навіть не слухаю. Ще он узд скоро вам, якщо підете - заспокоять, побачите :)

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мої коли мене новонароджену побачили - то теж так казали.
    І Дмитрик мій народився худющий, довгий і теж з величезними ногами. Весь в маму :)

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А в мене навіть натяку на тренувальні. Чоловік щодня питає, чи не було ніяких ознак, не було. Малюку місця мало, совається собі тихенько та й все. Я і далі допаковую сумки, читаю про свій пологовий.
    В кого були партнерські пологи - ваш чоловік крім флюрки ще щось здавав? Мені в моїй ЖК сказали, що більше нічого не треба, але читаю, що в моєму пологовому ще змиви на стафілокок і кишкову паличку вимагають. Якось вони між собою (ЖК і пологовий) не договорились, чи що?

21. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Я відчувала такі безболісні напруження матки ще з 13 того тижня. Потім вони якось трохи ставали рідше, після 27 тижня знову почастішали, не болючі, просто твердне живіт. На УЗД була минулої п"ятниці, то за те що головка низько Слобода нічого не казав. Але я відчуваю постійний тиск на сечовий, особливо ввечері, але пригадую при першій вагітності точно таке ж було тільки може на 2 тижні пізніше.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.